Τα vintage όργανα λέγεται ότι έχουν τεράστιες αποκλίσεις στην ποιότητα. Και ειδικά στη Fender στα 50s δεν συναρμολογούνταν από luthiers αλλά από εργάτες παραγωγής.H τελευταία κιθάρα που αγόρασε ο Skunk Baxter, γνωστός σεσιονάς και πρώην Steely Dan κιθαρίστας, ήταν μια Squier tele η οποία λέει ακουγόταν καλύτερα από μια 58αρα τελε
“I compared the two and the $140 Squier Telecaster, to me, sounded better”
Εγώ ναι. Είχα μια squier strat που ακουγόταν καλά αλλά έκανα τη μ2λ@κια και την έδωσα. Αλλά δεν είναι μέτρο σύγκρισης η περίπτωση μου γιατί μάλλον ήταν μια εξαίρεση ή νόμιζα εγώ ότι ακουγόταν καλύτερα. Μάλλον το τελευταίο. Από άποψη ποιότητας σίγουρα δεν ήταν καλύτερη.Έχοντας πει αυτό, εγώ δεν έχω ακούσει ΚΑΜΙΑ σύγχρονη Squier που να ακούγεται ή να παίζει καλύτερα από μια Αμερικάνα Fender. Εσύ;
Η έννοια των diminishing returns ισχύει για τις ηλεκτρικές κιθάρες αν τις δει κάποιος ως αυστηρα χρηστικό αντικείμενο, με την έννοια ότι μετά από ένα ορισμένο οικονομικό επίπεδο η βελτίωση στον ήχο ή στην ποιότητα κατασκευής γίνεται ολοένα και μικρότερη σε σχέση με το επιπλέον κόστος. Ακόμη κι έτσι όμως τα diminishing returns ξεκινάνε από τα μεσαίου κόστους όργανα, κι όχι από τις Squier των $140.Λεω ειναι θεμα diminishing returns
Την εποχή που δρούσε ο Skunk ήταν πιο καλή η ντόπα.H τελευταία κιθάρα που αγόρασε ο Skunk Baxter, γνωστός σεσιονάς και πρώην Steely Dan κιθαρίστας, ήταν μια Squier tele η οποία λέει ακουγόταν καλύτερα από μια 58αρα τελε
ΠΙστεύω πρέπει να ανοιχτεί ενα νήμα για αυτό το αχτύπητο δίδυμο των Steely Dan.H τελευταία κιθάρα που αγόρασε ο Skunk Baxter, γνωστός σεσιονάς και πρώην Steely Dan κιθαρίστας, ήταν μια Squier tele η οποία λέει ακουγόταν καλύτερα από μια 58αρα τελε
Main's backup, αλλά είναι το ίδιο καλή!
![]()
Αυτή ειναι η Standard 60s DT?Main's backup, αλλά είναι το ίδιο καλή!
![]()
Tonepros λογικά εχει απ τη μανα της, γιατι δεν ασχολήθηκαν με proprietary hardware στη Gibson.Ωπ! Για πες λίγο τί είναι! Φοράει tonepros hardware; Και τί μαγνήτες έχει;
Standard 7-string, double trouble την κάναμε με τον Γιάννη, όταν μου έφτιαξε τους μαγνήτες!Αυτή ειναι η Standard 60s DT?
Τωρα το πρόσεξαStandard 7-string, double trouble την κάναμε με τον Γιάννη, όταν μου έφτιαξε τους μαγνήτες!