Guns N' Roses Βελιγράδι(18.07)

Kanimothrios

Δυνατό μέλος
Πόντοι
688
IMG_20250718_214338.jpg

Do you know where you are? You're in the jungle, baby! You're gonna dieeeeeeeeeee (Slash intro) 🎸

O Slash έσπειρε,όπως και όλοι οι υπόλοιποι πλην του Axl που το χάνει σε κάποιες στιγμές.
Χθες μάλιστα σε δυο σημεία το παραδέχθηκε και μόνος του σε φάση:"Αυτό δεν βγήκε όπως θα ήθελα,shit happens"

To welcome to the jungle ήταν το πρώτο τραγούδι που έπαιξαν.
Άνοιξαν οι Public Enemy,άλλα έπαιξαν μπροστά σε λίγο κόσμο,γενικά χλιαρή φάση.

Η συναυλία ήταν sold out, γνώρισα και κόσμο που ανέβηκε από Ελλάδα.

Υ.Γ.Προσπαθησα να ανεβάσω και πιο μεγάλης διάρκειας βίντεο που ενώ ανεβαίνουν δε με αφήνει να τα κάνω insert.
Θα το ξαναπροσπαθήσω

Ακολουθούσα αυτήν την μπάντα φανατικά στην εφηβική μου ηλικία. Ποτέ δεν κατάλαβα τον Axl. Ο λιγότερο επαγγελματίας από όλους στην μπάντα, στα live ακούγεται συχνά σαν να ξεψυχάει, ακόμα και νέος (εκτός από κάτι November Rain και Don't cry που απλά φυσάει), αλλά για κάποιο λόγο κόλλησαν γάντι. Και εννοείται δεν υπάρχει μπάντα χωρίς αυτόν. Λίγο η αλητεία που βγάζει, λίγο η σκηνική παρουσία, λίγο οι γάμοι και τα διαζύγια μετά από 3 βδομάδες (@LK εκεί θα έκανες καλά λεφτά)... Αλλά ξενερώνεις ρε φίλε, το live είναι ο καθρέφτης της εκάστοτε μπάντας

Τους είχα δει στο Ολυμπιακό στάδιο το 92 στο peak τους. Μας έστεισαν ένα 2ωρο κάτω απ' τον ήλιο αλλά όταν τελικά βγήκαν, αποζημίωσαν.

Περί απόδοσης Axl, τα social είναι γεμάτα με αποσπάσματα live όπου τον κοροϊδεύουν παρομοιάζοντας τη φωνή του πλέον με τον Μίκυ Μάους. Όχι εντελώς άδικα να προσθέσω αλλά αφού η υπόλοιπη μπάντα πετάει και τα στάδια γεμίζουν, λίγα μπορεί να πει κανείς.

Και όταν τα σπάσανε, τι έκαναν οι Velvet Revolver χωρίς αυτόν; Not much...

Δίπλα στη σκηνή βλέπω ήσουν. Ένα έτσι να κανες και κόλλαγες high five με τον Slash 😄

Όσο πιο μακριά από τον Axl τόσο καλύτερα 😂

Τους έχω δει 3 φορές τα τελευταία 3 χρόνια,
την πρώτη ήμουν πολύ κοντά σε φάση να πιάσω πένα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα..

Ας τον θυμάμαι όπως ήταν και όχι όπως είναι..

Τους είχα δει στο Ολυμπιακό στάδιο το 92 στο peak τους. Μας έστεισαν ένα 2ωρο κάτω απ' τον ήλιο αλλά όταν τελικά βγήκαν, αποζημίωσαν.

Περί απόδοσης Axl, τα social είναι γεμάτα με αποσπάσματα live όπου τον κοροϊδεύουν παρομοιάζοντας τη φωνή του πλέον με τον Μίκυ Μάους. Όχι εντελώς άδικα να προσθέσω αλλά αφού η υπόλοιπη μπάντα πετάει και τα στάδια γεμίζουν, λίγα μπορεί να πει κανείς.

Η υπόλοιπη μπάντα θερίζει κυριολεκτικά και όλοι τους το υποστηρίζουν ακόμη στο 100% και σκηνικά.Ακούραστοι, γυμνασμένοι και γεμάτοι ενέργεια..
Ο Axl ούτε σκηνικά,αν και χθες ήταν καλύτερος από πριν 3 χρόνια

Θυμάμαι όταν ήμουν μπροστά έκανε να πηδήξει από περίπου 50-60 πόντους και όλοι αναφωνήσαμε φοβούμενοι ότι θα σκάσει σαν κεφτές στο πάτωμα.Τελικά ευτυχώς δεν πήδηξε

Κρόπαρα δύο βίντεο από σλάσαρο,για να δω αν παίξουν αυτή τη φορά

Και για μένα οι Gunners είναι η πλέον αγαπημένη μου μπάντα από την εφηβική ηλικία.
Συμφωνώ απόλυτα ότι όλοι οι οργανοπαίχτες της μπάντας έχουν κρατήσει πολύ υψηλό επίπεδο και υποστηρίζουν 100% το ρόλο τους, ο Axl δυστυχώς είναι ο αδύναμος κρίκος... Βέβαια η φωνή, σα φυσικό όργανο φθείρεται από το χρόνο και... τις καταχρήσεις. Κατά τη γνώμη μου χαλάει όμως το σύνολο, αν και πράγματι βελτιώθηκε αρκετά από τις πρώτες εμφανίσεις τους πριν λίγα χρόνια. Τελοσπάντων, κρατάνε ζωντανή την ιστορία τους, όσο αντέχει ακόμα το σαρκίον τους. Με το αζημίωτο φυσικά, όπως κάνουν κι άλλοι πολλοί που-ρόκερζ. Τα ριγιούνιον είναι πολύ της μόδας.
Δεν είχα ακούσει τον καινούριο drummer. Στο δεύτερο βιντεάκι (Double talkin' jive) το παρακάνει ολίγον με τις διπεταλιές.
Κανιμόθριε, να'σαι καλά για τα αποσπάσματα.

Προσπαθησα να ανεβάσω και πιο μεγάλης διάρκειας βίντεο που ενώ ανεβαίνουν δε με αφήνει να τα κάνω insert.

Ανέβαζε τα σε messenger ή Viber, κατέβασε τα από εκεί συμπιεσμένα σε λίγα mb και μετά βάλε τα στο νήμα. Έτσι κάνω με τα βίντεο που ανεβάζω.

Αλλιώς, βρες τρόπο να τα συμπιέσεις πιο πριν. Λογικά και online γίνεται

Τα ανεβάζεις YouTube ως μη καταχωρισμένα και εδώ αντιγράφεις το link και ο Bob είναι ο θείος σου

Μπαντάρα από τις λίγες. Όντως είναι αλήθεια ότι ο Axl δεν έχει την φωνή που είχε παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές στα lives που ξέρει πού να τα δώσει όλα και βγάζει νότες τρελές και σε αφήνει… άφωνο. Όπως είπε και ο κολλητός μου στην Αθήνα που τους είδαμε, μπάντα που να βγάζει τρεις ώρες πρόγραμμα, με τραγουδάρες ΜΟΝΟ χωρίς fillers, με τόσα λίγα studio albums , δεν υπάρχει άλλη. Τους ξανά έβλεπα άνετα.

Ευχαριστούμε @Kanimothrios !

Μπαντάρα από τις λίγες. Όντως είναι αλήθεια ότι ο Axl δεν έχει την φωνή που είχε παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές στα lives που ξέρει πού να τα δώσει όλα και βγάζει νότες τρελές και σε αφήνει… άφωνο. Όπως είπε και ο κολλητός μου στην Αθήνα που τους είδαμε, μπάντα που να βγάζει τρεις ώρες πρόγραμμα, με τραγουδάρες ΜΟΝΟ χωρίς fillers, με τόσα λίγα studio albums , δεν υπάρχει άλλη. Τους ξανά έβλεπα άνετα.

Ευχαριστούμε @Kanimothrios !

Αυτό με τις στιγμές που ανέφερες συνέβη και χθες και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Επειδή σε τέτοιες στιγμές βλέπεις το πρόσωπό του σε ότι οθόνη υπάρχει, διαπιστώνεις ότι το καταλαβαίνει και ο ίδιος και παίρνει τα πάνω του,το καταλαβαίνει και το κοινό και τον επεφυμεί.
Στον επόμενο στίχο όμως μπορεί να ακουστεί σαν καραμούζα,πραγματικά δεν ξέρεις τι να περιμένεις 😅

Ολες τις φορές που τους είδα έπαιξαν τρεις ώρες,χθες περίπου 20:00-23:00 και χωρίς διάλειμμα,ούτε να αφήσουν π.χ. τον ντράμερ να τα χώσει κάνα 5λεπτο μόνος του.
60 plus οι περισσότεροι και έδιναν πόνο δίχως αύριο..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back