- Πόντοι
- 688
Συνέντευξη του Γιάννη Δρόλαπα
όχι βέβαια.Με το χέρι στην καρδιά. Το tone του στο 1:08:30 και μετά σας αρέσει;
Με το χέρι στην καρδιά. Το tone του στο 1:08:30 και μετά σας αρέσει;
Και τον ίδιο να ρωτήσεις,θα σου πεί ότι δεν του άρεσε.Με το χέρι στην καρδιά. Το tone του στο 1:08:30 και μετά σας αρέσει;
Θα κόβει ωραία στη μίξηΜε το χέρι στην καρδιά. Το tone του στο 1:08:30 και μετά σας αρέσει;
Ήταν σίγουρο ότι μόνο μέσα στο ΝΟΙΖ θα μιλούσαμε για τα ''αρνητικά'' ενός πολύ σημαντικού μουσικού για τη χώρα και παράλληλα μόνο για τα ''αρνητικά'' ενός βίντεο διάρκειας 1:30 ώρας..![]()
Συχωρέστε την ασχετιά μου αλλά θα εκτιμούσα να βάζατε κάτι εμβληματικό από την καριέρα του εν λόγω κιθαρίστα, για να έχουμε λίγο context όσοι δεν τον ξέρουμε. Φαντάζομαι ότι θα έχω ακούσει Δρόλαπα χωρίς να ξέρω ότι ακούω Δρόλαπα έτσι;
ΚακώςΤον Πανούση τον θεωρώ κωμικό ακόμα και όταν τραγουδάει,
Κακώςδεν θα έψαχνα για μουσική στις δουλειές του.
Εκπλήσσομαι...Τον Πανούση τον θεωρώ κωμικό ακόμα και όταν τραγουδάει, δεν θα έψαχνα για μουσική στις δουλειές του. Και από σάτιρα ελληνική και ξένη εγώ περιορίζομαι στις Ελλάδος τα παιδιά, Δικαιολογημένος που δεν τον ήξερα αλλά τσίμπησα από το παραπάνω σχόλιο ''ενός πολύ σημαντικού μουσικού για τη χώρα'' που να πάει το μυαλό μου...
Απάντησε ο jazzjoker για μένα.''ενός πολύ σημαντικού μουσικού για τη χώρα'' που να πάει το μυαλό μου...
εμένα αυτό, για την εποχή του μου άρεζε και μου αρέσει ακόμα και σήμερα