Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Μιας και εγώ εγραψα για το πίνω μπάφους και παίζω pro,ήταν απλά ένα σχήμα λόγου,αναφορικά με το δικαίωμα να κρίνουμε την τέχνη..
Η μουσική δεν οφείλει πάντα να είναι σημαίνουσα και μεγαλειώδης.
Μπορεί να είναι μέσο να χορέψουμε,να χοροπηδάμε σαν τα κατσίκια,να μας κάνει απλά το κέφι,κ.ο.κ.

Απλά η απόπειρα να ανάγουμε το καθετί σε σημαντικό,είναι αστείο όταν έχουν προηγηθεί αριστουργήματα.

Και εγώ, δε λέω..
Αν σταματήσω να πάρω μπουγάτσα και αντί για τυρί διαπιστώσω ότι μου βάλανε κρέμα, δε θα βάλω το High Hopes.
Λεξ θα βάλω να ακούσω να βγάλω την οργή από μέσα μου.

Βέβαια, όποιος κάνει συγκρίσεις με τις ευρωπαϊκές χώρες (και όχι απαραίτητα της ΕΕ), καλό είναι να έχει υπόψη του ότι οι "ασφαλιστικές δικλείδες" στις οποίες αναφέρεστε, θα πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν και στην πολιτισμική και γενικότερη παιδεία των λαών αυτών. Όποιoς έχει δει τάξη δημοτικού στην Ισπανία να κάνει μάθημα ζωγραφικής στο Μουσείο Μιρό, όποιος έχει ζήσει σε Ολλανδίες και Βέλγια και Νορβηγίες και Σουηδίες με καλλιτέχνες -από avantgarde μέχρι ροκ μπάντες και από συγγραφείς μέχρι DJs που επιδοτούνται από το Υπουργείο πολιτισμού, έχουν φθηνά ενοίκια για τα ατελιέ τους ή τους παραχωρούνται χώροι και πόροι για να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν το έργο τους, καταλαβαίνει ότι δεν χωράει καμία σύγκριση με τη χώρα του οπεκεπέ.
Γιατί εκπλήσσονται ορισμένοι που στη Νορβηγία υπάρχουν σημερα μπάντες με διεθνείς δυνατότητες καριέρας εξίσου με τους Madrugada ή που η Πολωνία είχε μπαντάρες που φιγουράριζαν στο πλεήλιστ του MTV πολύ πριν στην Ελλάδα βγουν καν οι Raining Pleasure ως μπάντα με διεθνή potentials, ενώ στα καθημάς ευδοκιμεί το τραγούδι διαμαρτυρίας, δεν καταλαβαίνω.
Ο κάθε ΛΕΞ είναι δημιουργημα της εποχής του, αν σας ενοχλεί κατι στον τρόπο έκφρασής του, αναζητήστε το στις συνθήκες που μαζεύουν τις 60 χιλιάδες κόσμο εκεί.

Στην Ελλάδα η οικογένεια είναι η μόνη συνεκτική ουσία στην κοινωνία, Ο Έλληνας δεν αγαπάει την πατρίδα του ούτε βασίζεται σε αυτήν, στον οικογενειακό του κύκλο μόνο υπολογίζει, τον ευρύτερο, (μαζί με τις κουμπαριές) γιατί ξέρει ότι όλοι σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο και έτσι δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να βασιστεί. Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει να πλέκουν το εγκώμιο της ελληνικής οικογένειας; Πόσο δεμένη είναι και πόσο σημαντική για την ελληνική κοινωνία... Και όχι άδικα, μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια έχει πολλά καλά για τα μέλη της, μέχρι τη χώρα μπορείς να κυβερνήσεις με αρκετές καλές κουμπαριές... Έχει όμως και παθογένειες... Δεν θα πω για τα κακά της, καταλαβαινόμαστε

Στην Ελλάδα η οικογένεια είναι η μόνη συνεκτική ουσία στην κοινωνία, Ο Έλληνας δεν αγαπάει την πατρίδα του ούτε βασίζεται σε αυτήν, στον οικογενειακό του κύκλο μόνο υπολογίζει, τον ευρύτερο, (μαζί με τις κουμπαριές) γιατί ξέρει ότι όλοι σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο και έτσι δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να βασιστεί. Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει να πλέκουν το εγκώμιο της ελληνικής οικογένειας; Πόσο δεμένη είναι και πόσο σημαντική για την ελληνική κοινωνία... Και όχι άδικα, μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια έχει πολλά καλά για τα μέλη της, μέχρι τη χώρα μπορείς να κυβερνήσεις με αρκετές καλές κουμπαριές... Έχει όμως και παθογένειες... Δεν θα πω για τα κακά της, καταλαβαινόμαστε
Να, λείπει εδώ και κάποιες βδομάδες ο @LK από τα νήματα, και αντί για διαζύγια μιλάμε για οικογένειες... 😂

Και εγώ, δε λέω..
Αν σταματήσω να πάρω μπουγάτσα και αντί για τυρί διαπιστώσω ότι μου βάλανε κρέμα, δε θα βάλω το High Hopes.
Λεξ θα βάλω να ακούσω να βγάλω την οργή από μέσα μου.

δεν βγάζει κανένας οργή πηγαίνοντας ως ένας μαζί με άλλους 59999 στον λεξ. Οργή έβγαλε ο κόσμος στους δρόμους στις 26 Γενάρη και στις 28 Φλεβάρη.
Στον λεξ,
παει επειδή είναι ΙΝ ή του είπανε ότι είναι ΙΝ.
Πάει επειδή έχουν ευτελιστεί τα πάντα γύρω μας.
Πάει με την ίδια ευκολία που καταναλώνει ό,τι του έρχεται στο τικτοκ ή τον μπαντμπανυ.
Όλα ανάγονται στη λογική της μάζας.

Εγώ την Δευτέρα θα πάω στον Tigran Hamasyan, ίσως με 499 άλλους. Είναι θέμα παιδείας ή έλλειψης της

(και στα μέρη μας, η μπουγάτσα γλυκειά είναι. Το άλλο το λεν τυρόπιτα)

Λεξ θα βάλω να ακούσω να βγάλω την οργή από μέσα μου

[ Beat σε λουπα]

Πηγα να παρω μπουγατσα (yo)
Να την κανω και εγω την κοιλια ταρατσα
Μα ο φουρναρης με την περιεργη φατσα (γιογιο)
Εβαλε κρεμα, κρεμα γλυκια οχι τυρια
Σαν τα τυρια απο την πιτσα που ετρωγαν παλια
Τα χελονονιτζακια που βλεπαμε παιδια

Και τωρα καθομαι στην πολυκατοικια διπλα στα σκαλακια
Που βγαζουν ολοι οι ρουφιανοι τα σκυλακια
Και αυτα δεν ντρεπονται και κανουνε κακακια

Και μοιαζουν σαν το σκυλι απ το λουκι λουκ
Τον ραν ταν πλαν που πεσαν να τον φαν
Αλλα ηξερε καρατε σαν τον τσακι τσαν
Και τους τσακισε, γιατι ειχε δεκα νταν

Και γω το φουρναρη ετσι θα τον βαραω
Γιατι πειναω
και τη μπουγατσα τη γλυκια δεν προκειται να φαω
Αν φαω νηστικος γλυκο ανεβαζω ζαχαρο
Και γινεται το αιμα μου πιο γλυκο απο την Καντι Καντι
Και κλαιω που επεσε απο το αλογο ο πριγκιπας, παθαινω κατι

Και τα στρουμφακια ομως ητανε καλα
Σα το Δρακουμελ θα τα ετρωγα και αυτα
Ατιμη κοινωνια, αντι να δωσει το κρατος μπουγατσα pass
Σε χει να πεινας
Και στρουμφ να κυνηγας
Μεσα στο σκοταδι και την ερημια:
Μου τη δινει η μπουγατσα η γλυκια.

Αλλα 5 τετοια και το γεμισαμε το ΟΑΚΑ

Εγώ την Δευτέρα θα πάω στον Tigran Hamasyan, ίσως με 499 άλλους
Εγώ θα πάω την Τετάρτη και έχω την αίσθηση ότι πλέον πρέπει να sold out.
Βέβαια, θεωρώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών θα είμαστε μουσικοί, αλλά it's fine by me...

Εγώ θα πάω την Τετάρτη και έχω την αίσθηση ότι πλέον πρέπει να sold out.
Βέβαια, θεωρώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών θα είμαστε μουσικοί, αλλά it's fine by me...
Μπορει να ειναι και 1499 δε θυμαμαι χωρητικότητα....αλλα δεν αλλαζει κατι....
Είμαστε τοσοι πολλοι?

Είμαστε τοσοι πολλοι?
Ε, κάπου τόσοι πρέπει να είμαστε. Εξαιρώ τον @Nestoras που αρνήθηκε κατηγορηματικά να έρθει διότι όπως μου αποσαφήνισε είναι εμπορικός καλλιτέχνης και δεν του αρέσουν αυτά τα... της βαριάς κουλτούρας.

Ε, κάπου τόσοι πρέπει να είμαστε. Εξαιρώ τον @Nestoras που αρνήθηκε κατηγορηματικά να έρθει διότι όπως μου αποσαφήνισε είναι εμπορικός καλλιτέχνης και δεν του αρέσουν αυτά τα... της βαριάς κουλτούρας.
Να τιμωρηθει παρε-αυτά

Απουσιάζω γιατι ασχολούμαι με πωλήσεις. :LOL:
Ξεστόκαρα πολύ σαβούρα.....από αγροτεμάχια μέχρι ενα αυτοκίνητο.
Πολύ χαρτούρα....συναντήσεις...διαπραγματεύσεις...
Ήταν κάποιες εκρεμμότητες που έπρεπε να τις κάνω εδώ και χρόνια, αλλά βαριόμουν.
Τελικά το πήρα απόφαση να τις πιάσω.
Ολοκληρώθηκαν κατά 85%.
Το περίεργο είναι ότι ενώ βρέθηκα με cash .........δεν μου ήρθε να πατήσω το κουμπί, ούτε για strat 54αρα, ούτε για LP στανδαρδ.
Αποφάσισα ότι όποια μελλοντική αγορά θα γίνεται με δόσεις και ΜΟΝΟΝ, και όχι με ανάλωση κεφαλαίου,

....Ηταν πάντως μια σπουδαία ευκαιρία να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου.....που δεν τα ηξερα.
Φαίνεται πώς έχω ταλέντο στις πωλήσεις,
Μπορώ να πουλήσω τελεκάστερ....στον @Nestoras :LOL:

....Ηταν πάντως μια σπουδαία ευκαιρία να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου.....που δεν τα ηξερα.
Φαίνεται πώς έχω ταλέντο στις πωλήσεις,
Εγώ πάντα πίστευα σε σένα για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης εισαι ταλέντο και στις αγορές. (γενικά σε κάθε είδους διαπραγματεύσεις).

Το περίεργο είναι ότι ενώ βρέθηκα με cash .........δεν μου ήρθε να πατήσω το κουμπί, ούτε για strat 54αρα, ούτε για LP στανδαρδ.
Ξεπέρασες τη "φάση"

Νομίζω ότι πιο εύκολα θα πουλήσεις... παγάκια σε εσκιμώους 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back