hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Η 6η θεση ειναι μια πολυ καλη θεση, και τιποτα δεν μπορει να εγγυηθει οτι με καποιο αλλο κομματι θα παιρναμε καλυτερη.

Η μεγαλη διαφορα των αποτελεσματων μεταξυ κοινου και επιτροπων, ειναι πρωτα απο ολα μια θλιβερη κατασταση. ΟΜΩΣ στην εμφανη πολιτικοποιηση απο πλευρας των επιτροπων, με τα γνωστα καραγκιοζιλικια στυλ καλε μου γειτονα κλπ, τι εχει να αντιπαραθεσει το κοινο; Τιποτα το διαφορετικο, μονο αντιστοιχη πολιτικοποιηση, ωραιο το κομματι του ισραηλ, ηταν ομως για πρωτο; Ηταν ΤΟΣΟ καλυτερο απο τα αλλα, οσο το εκανε να δειχνει η ψηφος του κοινου; Ηταν δηλαδη μουσικοι οι λογοι που ψηφιστηκε;

Η Ευρωπη δεν μπορει να κανει περα ουτε για μια βραδια διασκεδασης τις πολιτικες της διαφορες, ειναι ζοφερο και μαυρο το μελλον, και το παρελθον, αυτης της ηπειρου, και της ανθρωποτητας γενικοτερα.

Μη νιώθεις άσχημα. Εγώ 14η.
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έπεσε 🪣 σε πολλά επίπεδα.
Ύστερα από καμιά 20αρια χρόνια είπα να κάτσω να τη δω ολη.
Μας είδα 10αδα. Λέω 7η. Κοντά έπεσα τελικά.

Υ.Γ. Αηδια καταντησε αυτό με το televoting και το Ισραηλ.

και τιποτα δεν μπορει να εγγυηθει οτι με καποιο αλλο κομματι θα παιρναμε καλυτερη.
To εγγυώμαι ΕΓΩ:mad::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Μην αλλάξουμε Γιουροβιζιονολόγο, ας μείνει η Έδρα ως έχει....
Η Έδρα παραμένει στον αξιότιμο cos, καθότι ο... κανάγιας αν και εξαρχής επιδόθηκε σε ανηλεή πόλεμο κατά της καλλιτέχνιδος, έπεσε σχεδόν μέσα στο σκορ.

Άξιος...

Όταν ο κόσμος που παρακολουθεί ζωντανά τον διαγωνισμό γιουχάρει το Ισραήλ πόσο πιθανό είναι ο κόσμος από τα σπίτια να το ψηφίζει μαζικά; Δεν είναι ο κόσμος στο live ικανό δήγμα του συνολικού κόσμου που ψηφίζει;

Οι ακτιβισμοι και οι διαμαρτυριες καθε ειδους, ειναι εξ ορισμου θορυβωδεις, δεν ειναι ικανο μεσο για να εχεις εικονα της καταστασης.

Μπορεις να εισαι σιγουρος ομως οτι, αν υπηρχε συμμετοχη της παλαιστινης στον διαγωνισμο, θα επαιρνε αντιστοιχα μεγαλο ποσοστο, και ας κατεβαινε να τραγουδισει κωφαλαλος. Η μια πλευρα του πολιτικου φασματος ειχε αντιπροσωπο για αυτο σαρωσε, αντιστοιχα θα σαρωνε και η αλλη, και αφου ετσι και αλλιως δεν ενθουσιαζουν και οι μουσικες που πανε εκει, δεν στελνουμε απευθειας τιποτα διπλωματες να κανουν αναλυσεις και να ψηφιζουμε την καλυτερη;

Οι ακτιβισμοι και οι διαμαρτυριες καθε ειδους, ειναι εξ ορισμου θορυβωδεις, δεν ειναι ικανο μεσο για να εχεις εικονα της καταστασης.
Και τους απαγορεύουν και οι κανόνες του διαγωνισμού.

Όταν ο κόσμος που παρακολουθεί ζωντανά τον διαγωνισμό γιουχάρει το Ισραήλ πόσο πιθανό είναι ο κόσμος από τα σπίτια να το ψηφίζει μαζικά; Δεν είναι ο κόσμος στο live ικανό δήγμα του συνολικού κόσμου που ψηφίζει;

Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται διαφορετικά όταν είναι μόνοι τους, απ' ότι όταν είναι μαζί με άλλους.
Enough Said.

Έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν συμβαίνει γιατί:
α) Αν προσέξεις η πλειοψηφία του κοινού στην αίθουσα έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα.Αυτό το γνώρισμα το κάνει να είναι υπέρ των αδυνάτων, υπέρ της ειρήνης πάση θυσία, δεν υπάρχουν σύνορα κλπ. κλπ.
β) Η Ουκρανία ψηφίζεται από το κοινό από συμπάθεια λόγω του πολέμου.
Το Ισραήλ όμως μάλλον δεν χαίρει της ίδιας συμπάθειας, αλλά οι Ισραηλινοί εκτός της χώρας λόγω της δικής τους εμπόλεμης κατάστασης τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται πως στηρίζουν δυνατά με κάθε τρόπο τη χώρα τους ακόμη και σε έναν απλό διαγωνισμό τραγουδιού.

Μα μονο η παλαιστινη λειπει.

Ψηφους με βαση γειτονιες και συμμαχικες χωρες εχουμε, Ουκρανικο ζητημα εχουμε, Ισραηλ και αντιΙσραηλ εχουμε, εμεις φετος βαλαμε και το ζητημα των γενοκτονιων, και μαλιστα καπου διαβασα διαμαρτυρια οτι επρεπε να μας ψηφισει και η Αρμενια διοτι με τετοια γενοκτονια που περασε θα επρεπε να μας δωσει τουλαχιστον 10 ποντους, body positivity και women's empowerment εχουμε, καλα οσο αφορα τα nemo και τα hemo αστα, εκει εχουμε ξεσαλωσει στα identity politics και την πολιτικη ορθοτητα, ε μονο η παλαιστινη και η ταιβαν μας λειπει και ετοιμο το συμβουλιο ασφαλειας του ΟΗΕ.

Μονο να πουμε στα παιδια με τα οργανα να παιζουν πιο σιγα, γιατι θα κανει δηλωσεις ο Τραμπ με τον Πουτιν στο ενδιαμεσο, να μη χασουμε τι θα πουν.

Εμένα, η χθεσινή βραδιά αλλά και όλες αυτές οι μέρες και μέσω του thread αυτού, με ενέπνευσαν σήμερα και αντί αυτή την ηλιόλουστη μέρα να τη φάω πληρώνοντας πεντάευρα σε καφετερίες που σερβίρουν ως επί το πλείστον καφέδες πλέον νεροζούμια να φάω δυο τρεις ωρίτσες στο home studio. Αυτό το υπέροχο για εμένα παραγωγικό ηχόχρωμα που βιώσαμε, με προδιαθέτει να πειραματιστώ σε μια μίξη που έχω σχεδόν έτοιμη με τα mixing και mastering plugins, σε μια προσπάθεια να της προσδώσω μια .......γιουροβιζιονική αίγλη. 😀 GO WITH PRESONUS!
IMG_20250518_132955_edit_379202179018178.jpg

.0
:ROFLMAO:

Μπράβο Κώστα,αυτο να κάνεις και εγώ στην ίδια φάση είμαι.
Εχουμε μπεί σε διαδικασία οργάνωσης μουσικού διαγωνισμού,οπου θα περιλαμβάνει όλες τις αντιμαχόμενες χώρες ανα τον κόσμο,ασχέτως εξτρεμιστικής τάσης,θα την κάνουμε εδώ ελλάδα,αλλα λόγο του οτι θα δυσκολευτούμε λίγο με τον χώρο,κατα πάσα πιθανότητα να γίνει σε πεδίο βολής,με τους συμμετέχοντες να βγαίνουν μέσα απο χαράκωμα στόχων και η ψηφοφορία θα γίνεται με βολές κατα ριπάς απο τα 200 μέτρα με τροχιοδεικτικά.
Θα λέει ο καπουτζίδης για τον συμμετέχοντα που θα του πετάγεται το κράνος,3 μέτρα στο ύψος "φαίνεται λίγο αγχωμένος και αυτό ίσως του στοιχίσει στην τελική βαθμολογία των επιτροπών".

Και το κασμιρ, το ναγκορνο καραμπαχ, η Σομαλια, να βαλουμε και μονομαχια USA- Mexico για το συνοριακο τειχος, και οι πιγκουινοι της Ανταρκτικης με την υπερθερμανση και αυτοι μεσα, δε μασαμε, ολοι οι καλοι χωρανε.

Θα ειναι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα, δεν ξερω ομως ποιος χωρος θα ειναι καταλληλος, δε νομιζω οτι το πεδιο βολης θα τους αντεξει, εχω υποψη μου εκει στις ατολες του ειρηνικου κατι πεδια πυρηνικων δοκιμων.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ καταγγέλλει ο Μικρούτσικος 😳

Λέει ότι ψηφίζουν με αυτόματα μηχανήματα που στέλνουν μαζικά sms... Κάτι που μου φαίνεται πιθανό καθώς το κομμάτι ήταν χάλι μαύρο, πιο ασφαλής συνταγή δεν γίνεται

Λέει ότι ψηφίζουν με αυτόματα μηχανήματα που στέλνουν μαζικά sms.
Αυτή η ΜΟΣΑΝΤ είναι πληγή. 😀

Αυτή η ΜΟΣΑΝΤ είναι πληγή. 😀
Άδωνις Γεωργιάδης: Οι επιτροπές πάντα αριστερόστροφες έριξαν χαμηλά το Ισραήλ

«Σε όλη την Ευρώπη το κοινό επέλεξε ως πρώτη του προτίμηση το Ισραήλ και οι καλλιτεχνικές επιτροπές, πάντα αριστερόστροφες, παντού και εδώ το έριξαν πολύ χαμηλά (εμείς απαράδεκτα χαμηλά). Πλήρης διάσταση κόσμου και επιτροπών. Μπράβο στον κόσμο που δεν επηρεάστηκε από την προπαγάνδα της Αριστεράς και στήριξε την μεγάλη Δυτική Δημοκρατία της Μέσης Ανατολής σε αυτές τις δύσκολες του στιγμές και στον διαγωνισμό αυτό».

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back