hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 21.7%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.7%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.4%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.5%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 12 26.1%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    46
Αλλωστε καλυτερα να αφηνεις και κατι στη φαντασια. Να εδω ας πουμε, αφησαμε στη φαντασια το μαστιγιο

Αυτός ο κακομοίρης εκεί που παίζει με την Parker και αντιγράφει κινησιολογικά τον Μικρούτσικο από Άνοιξη ειναι ο Johnny Jam.

Αυτός ο κακομοίρης εκεί που παίζει με την Parker και αντιγράφει κινησιολογικά τον Μικρούτσικο από Άνοιξη ειναι ο Johnny Jam.

Μπραβο στο παλικαρι, αξιος, νοτα δε θα ειχα σταυρωσει.

Ξέρω έναν dj που όταν πλησιάζανε ομορφούλες στην κονσόλα εβγαζε τα cd και τα παρουσίαζε λες και τα πουλούσε σε φανάρι,μπορεί να περνούσαν και 15 δεύτερα απο το τέλος ενός κομματιού μέχρι να πατήσει το play στο επόμενο αφήνοντας το μαγαζί στον αέρα και ότι προλάβαινε στα τελευταία δεύτερα οι μπότες βαρούσαν ανάποδα λες και μίξαρε με Black & Decker.
Για λογαριασμό φίλου,που λένε και στις αγγελίες.

Θα περάσει για πλάκα η Ελλάδα σήμερα,αν δέν θέλουν οι Ελβετοί να τραβήξουμε τις καταθέσεις μας εκεί και να οδηγούν κάθε μέρα 3 ώρες για να τραβούν κουπί σε γόνδολες στην βενετία και να φορούν αντί για Rolex τον Μίκυ και την Μίνι απο Ελληνικό καλοκαιρινό πανηγύρι,μεγάλη η χάρη του,στο χέρι.

Θελω να φωναξω ενα "παμε Ελλαδαρα, μαζι με την Κλαυδια", αλλα εχω καιρο να κανω προπονηση, και θα μου περασει κανα κροσε ο cos_dr και θα με αφησει σεκο
Οχι βία και ένα μικρό βιολί παίζει θλιμμένα που αποκλείστηκε η Κλαυδια
Πάραυτα, ο cos_dr όση χολή και αν έβγαλε, εύχεται ως φιλότιμος πατριώτης σε αυτή και την Ελλάδα μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΆΔΑ
ΣΕ ΓΝΩΡΊΙΙΙΖΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΨΗ..
. (θόρυβος καρεκλών , ολοι όρθιοι)🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Παμε να περασουμε τον ημιτελικο.

Για να ειναι στον τελικο η Ελλαδα.

Και στο Μουντιαλ αν και οποτε παμε ξερουμε οτι δε θα το παρουμε, αλλα οταν ειμαστε και εμεις εχει πιο πολυ χαβαλε η υποθεση. Θα δουμε τον τελικο με πιο σουξουμουξου και ορεξη.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ( Γιατι με τετοια κλαψα και αυτο ακομα παιζεται)

Δεν είναι κλάψα,είναι cinematic.
Εμείς έτσι θα το πασάρουμε.
Θα σου πούνε οι κριτές,να αποκλείσουμε ένα cinematic να μας περάσουνε για τίποτα βλάχους?
Ολα θέμα μαρκετινγκ είναι.

Και όλα δένουν μεταξύ τους,μπράβο και για τις τελευταίες τροποποιήσεις,έχουν άμεση σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα,μαύροι είμαστε στις δουλειές και στο σπίτι και μόλις έρθει το φώς,δηλαδή ο λογαριασμός του ρεύματος,γινόμαστε άσπροι.

Εγώ πάντως θα σας την πω την μια "αγωνία" που έχω για απόψε.
Σχετίζεται με την αλλαγή του φορέματος.
Μέσα στο μαύρο σκότος, μια χορεύτρια πίσω από τον βράχο τραβάει το (επίσης) μαύρο φόρεμα της καλλιτέχνιδος, για να αποκαλυφθεί το λευκό φόρεμα μόλις ανάψουν τα φώτα.

Εμένα λοιπόν με ανησυχεί αυτή η... συσκοτισμένη διαδικασία του τραβήγματος. Κοινώς, μην γίνει καμία... εμπλοκή και μαζί με το φόρεμα, τραβήξει και την καλλιτέχνιδα μαζί- και όταν ανάψουν τα φώτα να μας... ατενίζει "ορφανή" η κορυφή του mt Doom. :unsure:

Ο Φωκάς βρίσκεται σε σύγχυση και χρησιμοποιεί την τακτική της δημιουργικής ασάφειας της τελευταίας στιγμής για μα περάσει υποσυνείδητα στο κοινό το έκανα ότι μπορούσα γισ να βγάλει τον εαυτό του από το κάδρο της ευθύνης.

Εμένα λοιπόν με ανησυχεί αυτή η... συσκοτισμένη διαδικασία του τραβήγματος. Κοινώς, μην γίνει καμία... εμπλοκή και μαζί με το φόρεμα, τραβήξει και την καλλιτέχνιδα μαζί- και όταν ανάψουν τα φώτα να μας... ατενίζει "ορφανή" η κορυφή του mt Doom.

gollum-falling-into-lava-k9e36u2r97u02qkj-4223129699.gif

Ωραία ξεκινήσαμε. Είχα δεσμεύσει τη μέρα μου έτσι ώστε στις 20.00 να ασχολήθώ με gaming παιζοντας battlefield και πίνοντας καφεδάκι να φτιαχτώ λίγο και μετά ΕUROVISION και οι σέρβερς της EA είναι down. :mad:Ωραία ξεκινήσαμε. Όλα τα νεύρα μου στην Klavdia θα τα βγάλω ως χολή μετα👹👹👹 :ROFLMAO:

Ως Πόντιος υποθέτω από το επώνυμο, έχει βγει προς υπεράσπιση πίστεως και πατρίδος... Σαν σύνθετη δεν τον είχα υπόψη μου πρώτη φορά τον βλέπω οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν μετριέται για φυσιολογικός άνθρωπος του λόγου του

Πάρε μαζί και τον Κώστα... 😄
Δηλαδή αυτός που τα λέει αυτά είναι φυσιολογικότερος από εμένα. Κανένα πρόβλημα. Πείτε του ότι είμαι καλύτερος στα πλήκτρα από αυτόν και πιο ενδιαφέρων συνθέτης και αν έχει πρόβλημα ας έρθει να μου ζητήσει το λόγο. Είμαι και πιο όμορφος και έχω πάει και με ομορφότερες γυναίκες από αυτόν και είμαι και πιο ψηλός. Άντε πια. :ROFLMAO:

Νόμιζα ότι το τραγούδι της Αυστρίας το λέει κάποια υψίφωνη της όπερας με φόρεμα με ουρά και τα σχετικά... Τελικά μου βγήκε ένας τύπος ο ποιος στη όψη δεν ταιριάζει με το ηχητικό... Δε ξερω... παραααξενα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back