hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Στον β' ημιτελικό οι διαγωνιζόμενες χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά:

Αυστραλία
Μαυροβούνιο
Ιρλανδία
Λετονία
Αρμενία
Αυστρία
Ελλάδα
Λιθουανία
Μάλτα
Γεωργία
Δανία
Τσεχία
Λουξεμβούργο
Ισραήλ
Φινλανδία

Και η Κύπρος.... που είναι????
69 χλμ. νότια της Τουρκίας, δυτικά της Συρίας και του Λιβάνου, βορειοδυτικά του Ισραήλ, βόρεια της Αιγύπτου και νοτιοανατολικά της Ελλάδας (263 χλμ. ή 142 ναυτικά μίλια από τη νήσο Στρογγυλή Μεγίστης)

cyprus-location-map.gif

69 χλμ. νότια της Τουρκίας, δυτικά της Συρίας και του Λιβάνου, βορειοδυτικά του Ισραήλ, βόρεια της Αιγύπτου και νοτιοανατολικά της Ελλάδας (263 χλμ. ή 142 ναυτικά μίλια από τη νήσο Στρογγυλή Μεγίστης)

Προβολή συνημμένου 51065
Η Κύπρος κείται μακράν......

Ρε σεις, θυμήθηκα που το'χω ξανακούσει το τραγούδι της Κλαυδίας: όταν ήμουν φαντάρος στον Έβρο, έβγαινε ο χότζας στον μιναρέ τρεις φορές την ημέρα και το 'λεγε...

(Μέγα Δέρειο. If you know, you know... )

Φρεσκότερα κουλούρια, διότι οι εξελίξεις είναι... καταιγιστικές.
Έχουμε ανατροπές. ΚΑΙ με λευκό φόρεμα η εκπρόσωπός μας...

klavdia_maketa.jpg

Ρε σεις, θυμήθηκα που το'χω ξανακούσει το τραγούδι της Κλαυδίας: όταν ήμουν φαντάρος στον Έβρο, έβγαινε ο χότζας στον μιναρέ τρεις φορές την ημέρα και το 'λεγε...

(Μέγα Δέρειο. If you know, you know... )
Έχω περάσει από φυλάκιο στην περιοχή αυτή, η βάση μου ήτανε στην Πλάτη τριεθνές, (μόνο λίγοι πραγματικά ανεπιθύμητοι ξέρουν) Δεν έχει μιναρέδες στην πινέζα, μόνο σκληρούς Γκάτζους με χρεωμένα τυφέκια στα σπίτια τους, τελούντες μονίμως υπό τα όπλα. ο βορειοτερος Έβρος είναι ελληνικός

Κρίμα που δεν κατεβάσαμε τραγούδι με τίτλο "Λουμίδη Κουπάτο". Θα ήμασταν φαβορί..
Υπάρχει ένα ζήτημα, ότι ο Λουμίδης Κουπάτος δεν υπάρχει παρά μόνο στη φαντασία του ηλίθιου μαρκετίστα που σκαρφίστηκε τον όρο.

Έχω περάσει από φυλάκιο στην περιοχή αυτή, η βάση μου ήτανε στην Πλάτη τριεθνές, (μόνο λίγοι πραγματικά ανεπιθύμητοι ξέρουν) Δεν έχει μιναρέδες στην πινέζα, μόνο σκληρούς Γκάτζους με χρεωμένα τυφέκια στα σπίτια τους, τελούντες μονίμως υπό τα όπλα. ο βορειοτερος Έβρος είναι ελληνικός

Στο Μέγα Δέρειο υπάρχει σαφέστατα ένα πομακοχώρι με μουσουλμάνους κατοίκους, χότζα, μιναρέ κλπ. Αλλά αυτό βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Έβρου, βασικά σύνορα με Βουλγαρία. Πηγαίνεις εκεί ξεκινώντας από Σουφλί. Δεν αμφισβήτησα την Ελληνικότητα του Έβρου.

Ειλικρινής απορία. Γυμνή επιτρέπεται να βγει;
Έριξα μια γρήγορη ματιά στους κανόνες και δεν είδα αυτολεξεί "απαγορεύονται οι γυμνές εμφανίσεις".

Ίσως να έχει σχέση με αυτό (γενικότερα): Adherence to Local Law, Instructions, Rules & Protocols.
Τοπικοί νόμοι περί προσβολής της δημοσίας αιδού κλπ...

Τι να σου πω...

Στο Μέγα Δέρειο υπάρχει σαφέστατα ένα πομακοχώρι με μουσουλμάνους κατοίκους, χότζα, μιναρέ κλπ. Αλλά αυτό βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Έβρου, βασικά σύνορα με Βουλγαρία. Πηγαίνεις εκεί ξεκινώντας από Σουφλί. Δεν αμφισβήτησα την Ελληνικότητα του Έβρου.
Ναι, εγώ την αμφισβήτησα... σε ορισμένα μέρη αλλά ας μην εκτροχιάζουμε τη συζήτηση από το αποψινό υπερθέαμα... (λοστε βροσε!) If you know, you know.

Φρεσκότερα κουλούρια, διότι οι εξελίξεις είναι... καταιγιστικές.
Έχουμε ανατροπές. ΚΑΙ με λευκό φόρεμα η εκπρόσωπός μας...

Προβολή συνημμένου 51066
Και χωρίς εσώρουχο γιατι το κοινό επηρεάζεται ανάλογα με τη λιγούρα του και θα μας βοηθήσει αυτό. Τώρα που ξεκαθαρίσαμε και τα φύλα με την αλλαγή πλανητάρχη. Εγω δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω πραγματικά λόγω της χολής μου για τους λόγους που έχω ήδη παραθέσει αν θα ευχηθώ καλή επιτυχία. στην αποστολή. Θα το σκεφτώ λίγο 👺

Ίσως να έχει σχέση με αυτό (γενικότερα): Adherence to Local Law, Instructions, Rules & Protocols.
Τοπικοί νόμοι περί προσβολής της δημοσίας αιδού κλπ...

Εμεις παντως με Κλαυδια, και στο Ισλαμαμπαντ να γινει ο τελικος ειμαστε ΟΚ.

Αλλωστε καλυτερα να αφηνεις και κατι στη φαντασια. Να εδω ας πουμε, αφησαμε στη φαντασια το μαστιγιο

Θα το σκεφτώ λίγο
Τι να σκεφτείς... εφ'όσον κόψανε την μαρτυρικήν Κύπρον, σχεδόν αποκλείεται να κόψουν ΚΑΙ την Ελλάδα. Αυτό θα ήταν πραγματικά ασυνήθιστο (και ένας τρόπος να βγάλουμε πολλά λεφτά σήμερα, αν το πιστεύουμε).

Τώρα το είδα της Κύπρου, το τραγούδι αδιάφορο και κάτι σκαλωσιές πηγαίνουν από εδώ και από εκεί μέσα στα σκοτάδια τι περιμένανε; Σωστά κόπηκε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back