- Πόντοι
- 938
Οταν λέω εγώ ότι η μισή δουλειά είναι κλεισμένη...Προ πολλού.
Μια λεπτομέρεια μόνο....τα λεφτά.
Έχω κλείσει και εγώ πολλές τέτοιες (μισές) δουλειές.
Οταν λέω εγώ ότι η μισή δουλειά είναι κλεισμένη...Προ πολλού.
Μια λεπτομέρεια μόνο....τα λεφτά.
Έχω πάρει και άλλη ακριβή κιθάρα από τον Νάκα, και είμαι σίγουρος 100%, ότι αυτό το inspection, το έχει κάνει ήδη αυτός.
Άλλωστε επίσης σε αυτή την κατηγορία έχει ΜΙΑ κιθάρα, και προφανώς δεν θα παραλάμβανε ο ίδιος κάτι ελαττωματικό.
Εμ τι θα έφερνε λες πέντε 54 αρες ο Νάκας.Με λιγα λογια, θα μπορεις να λες " ΜΙΑ κιθαρα σαν και αυτη ειχε ερθει στην Ελλαδα, και την πηρα εγω"
Προβολή συνημμένου 50986
Εγω το είπα παντως.Με λιγα λογια, θα μπορεις να λες " ΜΙΑ κιθαρα σαν και αυτη ειχε ερθει στην Ελλαδα, και την πηρα εγω"
Προβολή συνημμένου 50986
Ναι.
2.799 την έχει ο Θωμάς.@LK
Εδώ την βλέπω στα €2600 ενώ ο Νάκας την έχει στα €3000 - είναι διαφορετικές;
![]()
Fender 70th Anniversary American Vintage II 1954 Stratocaster 2-Color Sunburst (SN: V700021) | Gino Guitars
Introducing the 70th Anniversary Stratocaster® Collection: Celebrating seven decades of timeless tone and iconic style. Each 70th Anniversary Stratocaster model showcases the rich heritage and legendary tones that have made the Strat® an unrivaled icon. From vintage purists to progressive...www.ginoguitars.com
Πολύ ωραία. Πάω να πάρω μετοχές του.Και εγώ. Μόνο NAKAΣ ιδιαίτερα από εδώ και μπρος
Επενδυτής;Πολύ ωραία. Πάω να πάρω μετοχές του.
Τώρα που αποσύρθηκε ο Μπάφετ θα πάρω τη θέση του.Επενδυτής;
Ό,τι θες ρώτα με.Τώρα που αποσύρθηκε ο Μπάφετ θα πάρω τη θέση του.
Εσύ τσίμπησες τα τελευταία 10 κομμάτια που πουλήθηκαν πριν το κλείσιμο;Πολύ ωραία. Πάω να πάρω μετοχές του.
Πολύ ωραία. Πάω να πάρω μετοχές του.
Επενδύστε σε ελληνικό ΣΟΥΒΛΑΚΙ. Όλο ανεβαίνει η τιμή του.Εσύ τσίμπησες τα τελευταία 10 κομμάτια που πουλήθηκαν πριν το κλείσιμο;