John Sykes - Vivian Campbell - George Lynch sounds by haryy!

Χάρης Γερουλάκης

haryy

Μέλος
Πόντοι
48
Καλησπέρα στο νέο φόρουμ, εύχομαι ότι καλύτερο και συνέχεια για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Εδώ σας προσφέρω 3 κλιπς που έκανα μετά από πολύ κόπο, ψάξιμο και δοκιμές για αρκετές ώρες ώστε να πάω κοντά σε ήχους των προ αναφερομένων και πολυαγαπημένων μου gt heroes. Όταν βαριέμαι να μην κάνω τπτ (χοχο) το ρίχνω στο ψάξιμο και μερικές φορές βρίσκω πράγματα που βρίσκουν το δρόμο τους ακόμη και δισκογραφικά ;) Τα κλιπς προσφέρονται για δοκιμή, κριτική και ότι άλλο θέλετε. Στα συνημμένα θα βρείτε και ότι φωτογραφίες τράβηξα από τα setup του amplitube 5, οπότε ακολουθώντας τες μπορείτε (με μια χαμπακερού κιθάρα) να τα έχετε και εσείς εύκολα. Καλό απόγευμα και καλή ακρόαση!
1. John Sykes - Children of the Night by haryy
2. Vivian Campbell (Dio) - Stand Up and Shout by haryy
3. George Lynch - Wicked Sensation by haryy

Attachments

Άξιος. Πράγματι τους "κάρφωσες" και τους τρεις :cool:

1. Πολύ κοντά αλλά ήθελε περισσότερο γυάλισμα. Κάτι σε stereo/reverb θα βοηθούσε.
Whitesnake - Still of the Night (John Sykes Guitar Only)

2. Περισσότερο gain απ' ότι χρειάζεται, πρέπει να κόψεις και τα μπάσα
DIO - Stand Up and Shout (Vivian Campbell Guitar Only)

3. Συνδυασμός και των 2 σχολίων από πάνω
George Lynch - Wicked Sensation - Isolated Guitar Track

Γενικά είσαι πολύ κοντά αλλά νομίζω θέλει και αυτό το κάτι έξτρα.
Θα ήταν καλό όταν φτιάχνεις ήχους να ακούς πρώτα τα guitar tracks αν τα βρίσκεις διαθέσιμα γιατί πολλές φορές το κανονικό κομμάτι σε μπερδεύει

1. Πολύ κοντά αλλά ήθελε περισσότερο γυάλισμα. Κάτι σε stereo/reverb θα βοηθούσε.
Whitesnake - Still of the Night (John Sykes Guitar Only)

2. Περισσότερο gain απ' ότι χρειάζεται, πρέπει να κόψεις και τα μπάσα
DIO - Stand Up and Shout (Vivian Campbell Guitar Only)

3. Συνδυασμός και των 2 σχολίων από πάνω
George Lynch - Wicked Sensation - Isolated Guitar Track

Γενικά είσαι πολύ κοντά αλλά νομίζω θέλει και αυτό το κάτι έξτρα.
Θα ήταν καλό όταν φτιάχνεις ήχους να ακούς πρώτα τα guitar tracks αν τα βρίσκεις διαθέσιμα γιατί πολλές φορές το κανονικό κομμάτι σε μπερδεύει
1. Ναι συμφωνώ ίσως ήθελε λίγο bbe sonic maximizer. Πάντως αν βάλεις το κανονικό children of the night (και οχι το still of the night) επειδή ακούγεται καλά η κιθάρα, είναι λιγότερο excited απο αυτό που έβαλες και πιθανον είναι επειδή είναι άλλο track του δίσκου
2. Σύμφωνοι αλλά μου ακούγεται χάλια έτσι σκέτο το isolated, xaxa
3. Εδώ διαφωνώ αλλα οκ. Εγώ το ακούω σχεδόν ίδιο. Πάλι δεν χρειάζεται isolated γιατί ξεκιναει μόνη της η κιθάρα και στο κανονικό.

Γενικά τα isolated tracks τα αποφεύγω γιατί πέφτει τραγικά η ποιότητά τους με τη χρήση Α.Ι. και ακούγεται πολύ διαφορετικό. Αν έχει γίνει extract από πολυκάναλο, τότε δεν έχει συμπεριληφθεί το mix κ master που αλλάζει επίσης τον ήχο.

Thank you!

Αυτα τα τεχνικα δεν τα ξερω,καλυτερα να μιλανε οι ανθρωποι που το κατεχουν.
ΟΚ,γουσταρω αιμα Βιβιαν,τους αλλους δυο τους κανω κεφι.Ηθελε οντως λιγο πιο αμπασο το Stand up.
Για τη συζητηση και μονο,εκτος του Αμερικανου,οι αλλοι δυο πατανε σφοδρα σε Moore(Gary).
Eτσι η αλλιως ομως,ολα τα γουσταρα και με εφτιαξαν.
Ξερω,δε συνεισεφερα σε κατι,αλλα τα ακουσα,γουσταρα και το ειπα.
Πολυ δυνατος!

Αυτα τα τεχνικα δεν τα ξερω,καλυτερα να μιλανε οι ανθρωποι που το κατεχουν.
ΟΚ,γουσταρω αιμα Βιβιαν,τους αλλους δυο τους κανω κεφι.Ηθελε οντως λιγο πιο αμπασο το Stand up.
Για τη συζητηση και μονο,εκτος του Αμερικανου,οι αλλοι δυο πατανε σφοδρα σε Moore(Gary).
Eτσι η αλλιως ομως,ολα τα γουσταρα και με εφτιαξαν.
Ξερω,δε συνεισεφερα σε κατι,αλλα τα ακουσα,γουσταρα και το ειπα.
Πολυ δυνατος!
Thanks man!! Γουστάρω και εγώ που σου άρεσαν. Τεράστιες μορφές και οι 3.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back