- Πόντοι
- 898
Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε.
Ρε βλογιοκομμένο μη διώχνεις άνθρωπεςΞαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ σταματάω εδώ.
Θα βάλω εγώ κάτι να ακούσετε εμένα. Έχω κατεβάσει βιντεάκια του Montage, θα τα κόψω samples και θα παίξω σα να έχω το Montage? Θα τα πλακώσω και τα effects και θα νομίζετε πως το πήρα κι εγώ. ?Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε.
Ρε ξις τ' αρχιδιας με γκασμά που θα παίξει ο Καταρα-Κ πενιά. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙΌχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε.
Απο που προκύπτει αυτό ρε Samy?Ρε βλογιοκομμένο
dX REFACEΑπο που προκύπτει αυτό ρε Samy?
Δεν κάνεις κανα sample να μου στείλεις το μονόχορδο, στείλε μερικές νότες καθαρές όμως με απόσταση μεταξύ τους.
Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα. Χαρταετό πέταγε στα ουικ ο κατσαπλιάςέχει το Dx reface μονόχορδο?
Στείλε πέντε καθαρές νότες από το μονόχορδο. Το πούλησες?Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα
7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ .
Ας παίξω λοιπόν εγώ με το νέο μου Γιαχάμα Ριφέις DX ένα smoke καπνισμένο
ΔΙΚΟ ΣΑΣ
24 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:
Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ .
ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Μετά τα ξύλινα πατώματα υπάρχουν τα μωσαικά, ύστερα, υπάρχει το SYMPATHY FOR THE DEVIL και ο Τσακ Πρόφετ. Όσο κοιμάται η κάμπια της Κανήθουσε σπίτια με μωσαϊκά !
Είπαμε 800 φορές, ΟΤΑΝ στήσω το setup και ΑΝ έχω όρεξη, ΜΠΟΡΕΙ να ηχογραφήσω κάτι.Όχι αυτό.
Απάντησα πιό πάνω.
44 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Εγώ, όταν μετακόμισα, τον Οκτώβριο του 2021 , άρχισα σιγά σιγά να στήνω το studio.Είπαμε 800 φορές, ΟΤΑΝ στήσω το setup και ΑΝ έχω όρεξη, ΜΠΟΡΕΙ να ηχογραφήσω .
Εγώ είμαι κουκλίτσα και Κουνάω την ουρά μου. ΔΕΝ ξέρω κιθάρα, ΔΕΝ ξερω κιμβούρδα.Ωραία κουνιέσαι πάντως...?
Από μπαλέτο όμως σκίζεις...?Εγώ είμαι κουκλίτσα και Κουνάω την ουρά μου. ΔΕΝ ξέρω κιθάρα, ΔΕΝ ξερω κιμβούρδα.
Η αλήθεια είναι πως όταν αγοράζεις ένα όργανο και δεν έχεις που να το βάλεις, ναι, το κρατάς στο σελοφάν. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα εδώ μέσα να κατανοήσουν μερικοί κάποια απλά πράγματα, που γράφονται και στα Ελληνικά.? Πάμε πάλι, για άλλη μια φορά:Η αλήθεια είναι πως όταν αγοράζεις ένα όργανο ΠΡΕΠΕΙ να το κρατάς στα σελοφάν, μη κρυώσει, ΟΜΟΛΟΓΩ