Massive Guitar Collection Found in Abandoned Storage Unit

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Ακόμα και εγώ , που οι μεταλλοκιθάρες μου είναι ψιλοαδιάφορες, έμεινα με το στόμα ανοιχτό (υποτεθείσθω τι είναι αληθινό το video) .

Αφιερωμένο στον @Terry RoscoeBeck5?

WTF ?

Τι είναι τούτο; Και τι παπάρας είναι αυτός δεν ξέρει τα Human Bass;

Τι εννοεί ο ποιητής "βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένη αποθήκη";

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που βγαίνουν σε δημοπρασία storage places που έχουν να φανούν χρόνια οι ενοικιαστές και δημοπρατούνται;

Έχω πάθει σοκ... ?

Ποιος τα είχε μαζέψει όλα αυτά; 

Τι μας κρύβουν;

Μας τρολάρουν, δεν γίνεται...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μιλάμε για κιθάρες αξίας από 300κ - 500κ με πρόχειρους υπολογισμούς. Έχει απίστευτες κιθάρες εκεί μέσα και οι Jackson κλέβουν την παράσταση, όπως η Carvin Jason Becker αλλά και η LP Custom EMGs (βασικά μια Zakk Wylde Bullseye χωρίς... τους μαύρους κύκλους). 

Ένας τυπάς απλά τις αγόραζε, δεν τις έπαιζε και τις στοίβαζε εκεί μέσα. Και είχε... 5 χρόνια να βάλει τον κωδικό του στην κλειδαριά της αποθήκης. Damn...

Λάκη... Βρε μπας και έχεις κάναν κονομημένο ξάδερφο στις ΗΠΑ, μανιακό αγοραστή κούτσουρων, ο οποίος να έχει πάθει αμνησία τα τελευταία χρόνια;

Για ψάξε το λίγο...

Διακρίνω μια μικρή... συγγένεια ?

Αυτό το βιντεο είναι το μέλλον. 

Τύπος που αγοράζει κιθάρες για επένδυση, τα τινάζει ξαφνικά και μετα απο 5 χρόνια ανοιγει η διαθήκη.

Όπως είπε κάποτε και ένας... ομοιοπαθής:

"Ο πιο μεγάλος μου φόβος είναι ότι όταν πεθάνω, η γυναίκα μου θα πουλήσει τις κιθάρες μου για όσα της είπα ότι τις αγόρασα..."

Αυτό το βιντεο είναι το μέλλον. 

Τύπος που αγοράζει κιθάρες για επένδυση, τα τινάζει ξαφνικά και μετα απο 5 χρόνια ανοιγει η διαθήκη.
Δημοπρατείται η αποθήκη/καβάτζα (αν ήταν κρυφές αγορές από τη σύζυγο). Αν δεν είναι παπάτζα η ιστορία, 99,9% αυτό παίζει.

Καθότι αυτή είναι η πρακτική σε αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να σου κάτσουν κούτες με τα... σεμεδάκια της γιαγιάς ή κάτι σαν αυτό που βλέπουμε (και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε).

Ένας τυπάς απλά τις αγόραζε, δεν τις έπαιζε και τις στοίβαζε εκεί μέσα. Και είχε... 5 χρόνια να βάλει τον κωδικό του στην κλειδαριά της αποθήκης. Damn...
Κατι μου θυμιζει κατι μου θυμίζει.....

Στο 2ο video δίνει και απαντήσεις.

1ον Ο τύπος, που νοικιαζε την αποθηκη,  πέθανε

2ον Είναι αυτη η διαδικασία στα storage units. Αν δεν πληρωθεί η αποθήκη, βγαίνει σε δημοπρασία, μετα από κάποιον καιρό

3ον Την πήρε την αποθηκη ένας τύπος με 8.000 ,

4ον Πουλησε τις κιθαρες στον τύπο του video που ασχολειται με αυτα (δεν μας είπε πόσο).

5ον Retail Price για όλλες (όσες αγόρασε) το 2021 (απλά τωρα ανεβασε το video) 250.000 δολλαρια.

6ον Είναι συνήθης πρακτική  να βαζουν συλλογες από κιθαρες σε αποθηκη ελλείψει χώρου.

Δεν μου φαινεται περιεργο, ο άλλος επενδυε σε κιθαρες , αντι να παρει πχ ενα διαμερισμα.

250.000 dollars δεν είναι και τρελα λεφτα στην Αμερικη.

Στο 2ο video δίνει και απαντήσεις.

1ον ο Τύπος πέθανε

2ον Είναι αυτη η διαδικασία στα storage units. Αν δεν πληρωθεί η αποθήκη, βγαίνει σε δημοπρασία.

3ον Την πήρε την αποθηκη ένας τύπος με 8.000 ,

4ον Πουλησε τις κιθαρες στον τύπο του video που ασχολειται με αυτα (δεν μας είπε πόσο).

5ον Retail Price για όλλες (όσες αγόρασε) το 2021 (απλά τωρα ανεβασε το video) 250.000 δολλαρια.

6ον Είναι συνηθηας πρτκατική να βαζουν συλλογες από κιθαρες σε αποθηκη ελλείψει χώρου.
3. Αποκλειεται.

Σιγουρα υπαρχουν κορακια

3. Αποκλειεται.

Σιγουρα υπαρχουν κορακια
Δες το video (part 2).

Στην ουσία , το χω δει και σε κατι ντοκιμαντέρ , δεν ξέρεις τι έχει μέσα η αποθήκη.

Δημοπρασία γινεται....στην τυχη χτυπας.

Απλά αυτός την ψυλλιάστηκε  από.....oppssss spoiler alert ?

Δες το video (part 2).

Στην ουσία , το χω δει και σε κατι ντοκιμαντέρ , δεν ξέρεις τι έχει μέσα η αποθήκη.

Δημοπρασία γινεται....στην τυχη χτυπας.

Απλά αυτός την ψυλλιάστηκε  από.....oppssss spoiler alert ?
...και δεν ξερει ο διαχειριστης της αποθηκης.....

Αμερκανικό δίκαιο δεν γνωρίζω , έκανα μόνο σε επίπεδο συγκριτικού δικαίου με το Ευρωπαϊκό- , αλλά για την Αμερική μιλάμε, μια άρτια οργανωμένη χώρα σε νομικό επίπεδο, δε είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, ούτε ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Πιθανολογώ:

Όταν δεν πληρωθεί η αποθηκη για x χρονικό διάστημα, γίνεται κάποια διαδικασία "έξωσης".

Αυτη , προφανώς γίνεται με την παρουσία και την εποπτεία κάποιου λειτουργού, δικαστικού επιμελητή....δικαστη.....δεν ξέρω.

Η διαδικασία είναι να υπάρχει μια τιμη έναρξης και να γίνεται πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Είναι ρίσκο γιατι δεν ξέρεις τί έχει μέσα.

Ο Υπερθεματιστής την παίρνει "την αποθήκη¨ και αποκτά κυριότητα σε ό,τι υπάρχει μέσα.

Κληρονομικά εγείρονται κάποια θέματα, αλλά δεν ξέρω πως αντιμετωπίζονται, αν π.χ έπρεπε να αναζητηθούν τυχόν κληρονόμοι του θανόντα...αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα έγιναν by the book (αν μη τι άλλο θα έβγαζε video στο youtube- ελάτε πιάστε με; ).

...και δεν ξερει ο διαχειριστης της αποθηκης.....
Προφανως ΔΕΝ έχει προσβαση.

Ξέρει ο εκμισθωτης ενός διαμερίσματος , τι έχει μέσα ο ενοικιαστής;

Ξέρει ο Διευθυντης της τράπεζας τί έχεις στη θυρίδα σου;

Εμένα πιο πολύ πάει το μυαλό μου στο άλλο.

Ο "Νάκας" της αμερικής ?, να φόρτωσε 80 κιθάρες στο φορτηγο, να νοικιασε μια αποθηκη και να έκανε το Video για τα views....

Αυτό μπορεί.

Αν και ό ίδιος λέει, ότι δεν το έκανε staged και ότι ειναι σοβαρός ΈμπορΑς.

3. Αποκλειεται.

Σιγουρα υπαρχουν κορακια
Οι αποθήκες δημοπρατούνται κλειστές (στις ΗΠΑ). Είναι "κίντερ έκπληξη". Μπορεί να δώσεις λίγα και να βρεθείς με το θησαυρό του μακαρίτη. Να δώσεις πολλά και να βρεις μια συλλογή από... κολοκύθες... Ότι κάτσει. Εδώ του μάγκα του έκατσε jackpot. 

Στις ΗΠΑ είναι μπίζνα αυτοί οι πλειστηριασμοί αποθηκών. 

Εδώ έχουμε άλλη παράδοση.

Αν πάς και ανοίξεις αποθήκη,ειδικά σε κανα χωριό,το ποιό πιθανόν είναι να βρείς όχι πετάλι,αλλά αυτό που λέει επάνω,σε μέγεθος γάτας,να μασουλάει τίποτα καλώδια.

Rat-2.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back