- Πόντοι
- 6
Γεια σας. Υπάρχει καθυστέρηση στην φωνή αν είναι ακούω με direct monitoring (καμία επεξεργασία μέσω pc) και πετάλι εφέ βάθους, αναλογικό, σε μια κάρτα ήχου όπως η audient id24?
Μπορείς να μου στείλεις ένα screenshot ή μία εικόνα που να φαίνεται αυτό το κουμπί? Γιατί όσο το έψαξα δεν είδα κάποιο τέτοιο κουμπί, και απ' ότι διάβασα, έχει μόνο software monitoring (που και πάλι, όλα τα DAW το υποστηρίζουν οπότε δεν μου λέει κάτι). Η iD4 Mkii (όχι η 24) έχει monitor mix knob, αλλά στην 24 δεν βλέπω κάτι....το κουμπί που έχει (μοιάζει με ηχείο νομίζω)...
Κατάλαβα, ευχαριστώ. Για τα έως σκέφτομαι ίσως με κάποιο πετάλι βάθους, reverb, μετά το μικρόφωνο.
Χαχα! Ιδιοτροπίες..Τη φοβάσαι πολύ την καθυστέρηση λες και θα κατέβεις σε αγώνες Counter Strike.
Η δική μου κάρτα ήχου (Focusrite Scarlet 2i2 Gen2) αυτή τη στιγμή μου βγάζει με Buffer 64, 8ms καθυστέρηση, και στα 128 είναι 15ms. Δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς κάποια καθυστέρηση - εκτός αν κάνεις κάτι λάθος. Πριν πάρεις το πετάλι, δοκίμασε τη software εκδοχή. Τσάμπα είναι.
Το καλύτερο για αυτήν την δουλειά είναι ένας μικρός μικτης με εφέ.Ετσι δεν χρειάζεσαι υπολογιστή.Κατάλαβα, ευχαριστώ. Για τα έως σκέφτομαι ίσως με κάποιο πετάλι βάθους, reverb, μετά το μικρόφωνο.
δεν επιτρέπεταιΤελικά η καθυστέρηση είναι αισθητή με την audient. Με το buffet size στα 16 μόνο γίνεται, άντε και στα 32. Στο πρώτο όμως υπάρχει αλλοίωση ποιότητας και παράσιτα. Έχω μόνο ρεβερμπ και eq που δεν επηρεάζει.