Δίπλα είμαστε, πέρνα μια μέρα να το ακούσεις. Θα εκπλαγείς ευχάριστα.Δεν έχω δοκιμάσει το 3. Αλλά απο τα δύο πρώτα προτιμω το 808. Αλλά το ειχα 10 χρόνια μόνιμα ανοιχτό. Σιχάθηκα πια.
TS 10 αγάπη .Υπάρχει γενικώς μια υποβόσκουσα σχέση αγάπης - μίσους με το πετάλι. Εμένα μ' αρέσει (τώρα ποιό περισσότερο απ' τα 3, μάλλον το 3ο).
Εσάς;
Προβολή συνημμένου 47417
Εξαρτάται από την χρήση. Μόνο του και σε καθαρό ενισχυτή, απολύτως κανένα τους. Τώρα για να push-άρουν είτε "βρώμικο" κανάλι ενισχυτή, είτε κάποιο άλλο overdrive ή και fuzz, όλα τα TS-ειδή πετάλια, την κάνουν την δουλειά τους.
Corrected γιατί υπάρχουν κι άλλες μουΖικες στον πλανήτη ΓηΜιλάω για συνθήκες HEAVY METAL,HARD ROCK λάιβ με μπάντα
Fenderοειδη όργανα χωρίς TS σε καθαρό ενισχυτή κατά την γνώμη μου απλά δεν παίζουν. Στρογγυλεύει ο ήχος και συμμαζευονται οι συχνότητες... Οι κιθάρες φεντερ θα έπρεπε να πωλούνται δώρο με ένα TS ή ένα πετάλι compressor... Μιλάω για συνθήκες λάιβ με μπάντα
Τα δικό μου μαζί με το bad monkey, δεν έχω κανένα στην πεταλιερα μου αυτή την στιγμή, έχω ένα φθηνό mini Tubescreamer κλώνο (green mile ή κάπως έτσι) για να κερδίσω χώρο
Προβολή συνημμένου 47424
Το είχαμε ξανασυζητήσει το θέμα πριν μερικά χρόνια. Εμμένω στην άποψή μου, έχοντας υπό την κατοχή για πολλά χρόνια το TS9:
Τα tubescreamerοειδή, σε καθαρό ενισχυτή, είναι απλά μετριότατα overdrives που αν δεν τα είχε χρησιμοποιήσει ο SRV, δε θα τα ήξερε κανένας ούτε και θα είχαν τόσες παραλλαγές.
Αν τα βάλεις να πουσάρουν/μπουστάρουν είτε σπασμένο, είτε φουλ βρώμικο ενισχυτή, εκεί κάνουν ωραία δουλειά. On the other hand, σχεδόν οποιοδήποτε mild overdrive χρησιμοποιθεί κατ' αυτόν τον τρόπο, ωραίο ήχο θα βγάλει.
Γενικά το θεωρώ ακραία overhyped πετάλι για το λόγο που αναφέρω παραπάνω.
Ξέρεις πόσους άκουσα και το πήραν και πίστευαν ότι θα ακούγονται σαν τον SRV?Γενικά το θεωρώ ακραία overhyped πετάλι για το λόγο που αναφέρω παραπάνω.
O SRV δεν το χρησιμοποιούσε και πολύ συχνάΞέρεις πόσους άκουσα και το πήραν και πίστευαν ότι θα ακούγονται σαν τον SRV?
“I use the Tube Screamer because of the tone knob,” he told Frank Joseph in the September 1983 issue of Guitar World. “You can turn it on slightly to get a Guitar Slim tone, which is how I use it.”Τώρα γιατί το επέλεξε ο ίδιος, καλούσε στο παίξιμο του, του άρεσε....έτυχε...πέτυχε αλλού παπά ευαγγελιο.