- Πόντοι
- 398
Μια ζωή ξενερουά οι ΝΟΙΖάδες. ΜΠΥΡΕΣ, μα Μπύρες ?
Στην άλλη μάζωξη να πιείτε τίλιο μπας και έρθετε στο τσακίρ κέφι
Στην άλλη μάζωξη να πιείτε τίλιο μπας και έρθετε στο τσακίρ κέφι
Κοίτα τώρα δεν στροφάρεις στη μουσική, δεν θα περίμενα να στροφάρεις και στην ορθογραφία για να σου κάνω μάθημα, ειδικά κιόλας όταν δεν πρόκειται για ορθογραφικό ή μη λάθος, αλλά για εκτίμηση του πως θα μπορούσε να γραφτεί μια ξένη λέξη στα Ελληνικά με τον ρόλο που έπαιζαν κάποτε τα φωνήεντα με το τρόπο γραφής και τη προφορά της γλώσσας.Corrected.
Kαλά, από μουσική είπαμε, δεν....Αλλά κι από ορθογραφία ρε συ??
Όταν η δασκάλα στο Δημοτικό σάς μάθαινε ορθογραφία, εσύ μου άκουγες στο walkman Πανκς και RS.Προβολή συνημμένου 47203Προβολή συνημμένου 47204
Όχι, εσύ κοίτα:?Κοίτα
Συνεργάζεσαι με την ΑΑΔΕ;Τελικά τι έγινε;
Πήγατε;
Πόσες μπύρες ήπιατε;
Πόσο πληρώσατε ; ?
Καμία φώτο βγάλατε;
Έβρεχε; ?
Δεν σχολιάζω τίποτα....μέχρι να δω τη φώτο....?Συνεργάζεσαι με την ΑΑΔΕ;
Φωτό, θα ανεβάσει ο Γιάννης (λογικά) που τράβηξε την "οικογενειακή"
Μια χαρά ήταν ο καιρός. Το απόγευμα έβρεξε, το βράδυ ήταν ήσυχα.
Να μια πρόγευση... @cos_dr και @Shelter που τους είχα φάτσα ? Για το όλον θα περιμένεις τον @Yannis MethenitisΔεν σχολιάζω τίποτα....μέχρι να δω τη φώτο....?
ΩΩΩ! Ομορφόπαιδα!Να μια πρόγευση... @cos_dr και @Shelter που τους είχα φάτσα ? Για το όλον θα περιμένεις τον @Yannis Methenitis
Προβολή συνημμένου 47214
Τελικά δεν είναι μόνο το ότι είμαι πραγματικά εξαιρετικός μουσικός, επιπέδου Hans Zimmer, Vangelis, Jordan Rudess, Σγούρος κλπ. Είμαι και πολύ ωραίος άντρας. Και ο συνάδελφος δίπλα μου, ωραίος είναι και musical power. Έτσι είναι λοιπόν η μουσική ελίτ. ?️Να μια πρόγευση... @cos_dr και @Shelter που τους είχα φάτσα ? Για το όλον θα περιμένεις τον @Yannis Methenitis
Προβολή συνημμένου 47214
Εγώ ήμανε... απεναντίας ανάμεσα σε κάτι (άλλους) γέροντες. ?Εσύ που κρύβεσαι; ?
Θα περιμένω ....με κομμένη την ανάσα!Εγώ ήμανε... απεναντίας ανάμεσα σε κάτι (άλλους) γέροντες. ?
Άμα ανεβάσει ο Γιαννάκης θα μας δεις.
Του έκανε bullying ο @Terry RoscoeBeck5 ότι μας στραβώνει με τον προβολέα του (το φλας του κινητου).Μονο τον εαυτό σου φώτισες βλέπω.....οι άλλοι στο σκοτάδι και χωρίς μακιγιάζ! ?
Νομίζω ότι το φλας είναι περιττό. Ο (ανακριτικός) προβολέας περιγράφει επακριβώς το δρώμενο.μας στραβώνει με τον προβολέα του (το φλας του κινητου).