Είναι το μπάσο Rickenbacker το ασχημότερο αντικείμενο που κατασκευάστηκε ποτέ?

Είναι το μπάσο Rickenbacker το ασχημότερο αντικείμενο (συμπεριλαμβανόμενων όλων των ειδών τα αντικεί

• Σύνολο ψηφοφόρων
    28
Εγώ τώρα γιατί διάβασα στον τίτλο BladeRunner αντί για Rickenbacker??

Τέσπα, μια και μπήκα, ψήφισα "Ναι".?

Στα χρονια της νιοτης παντως θυμαμαι παρα πολλους μπασιστες φιλους οι οποιοι ηταν κατοχοι fender μπασων, που δεν τα λες και ασχημα, να ονειρευονται ενα τετοιο....οποτε......

Εμένα είναι το αγαπημένο μου μπάσο οπτικα και ηχητικά. Εύχομαι το thread να επηρεάσει κάποιον κάτοχο να το βγάλει κοψοχρονια στις αγγελίες ?

Από τα ωραιότερα,αν όχι ΤΟ ωραιότερο, εμφανισιακά μπασα που έχουν φτιαχτεί πότε,όπως άλλωστε και οι κιθάρες Rickenbacker.

Ηχητικα φυσικά είναι ένας από τους 4 βασικούς ήχους μπάσου που καθόρισαν την μουσική.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
BMW C1, Fiat Multipla, Epiphone U.S. map, μη το κουράζουμε Άγιε. Ελάτε πάλι το Σεπτέμβρη.

(εκτός αν η εκκλησία τιμά τη μνήμη σας από τώρα έως αρχές Σεπτέμβρη και έχετε καμία πανήγυρη με κλαρίνα, σουβλάκια και λοιπά, στην οποία περίπτωση θα έρθουμε εμείς)

BMW C1, Fiat Multipla, Epiphone U.S. map, μη το κουράζουμε Άγιε. Ελάτε πάλι το Σεπτέμβρη.

(εκτός αν η εκκλησία τιμά τη μνήμη σας από τώρα έως αρχές Σεπτέμβρη και έχετε καμία πανήγυρη με κλαρίνα, σουβλάκια και λοιπά, στην οποία περίπτωση θα έρθουμε εμείς)
Εξαιρετικά τα παραδείγματα σου αν και το BMW C1 είναι άσχημο για λόγους, θέλουν να πετύχουν κάτι πρακτικό που ταυτόχρονα είναι και άσχημο, θα το εκτιμούσαμε όλοι χειμώνα με βροχή μέσα στην κίνηση...

Το Rickenbacker δεν ξέρω αν είναι το ασχημότερο είναι πάντως εκεί ψηλά μαζί με αυτά

!!! edit: Χτύπα ξύλο δεν τιμάται η μνήμη μου αφού ζω και βασιλεύω... είμαι αυτοανακηρυχθέντας δεν έχω ανάγκη κανένα να με ανακηρύξει. Δεν τους έχω ρωτήσει αλλά οι πιθανότητες είναι να μην με αναγνωρίζει η εκκλησία

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι ελάχιστα πιό όμορφο από πρετσίτζωον.

Μάλλον παρεξήγησα τη φράση σου "Αυτό που παίζει τώρα είναι πολύ πιο άσχημο απ' το ρικ".

Τώρα που το ξαναβλέπω φαντάζομαι εννοούσες το τωρινό του μπάσο, ενώ εγώ το εξέλαβα σαν σπόντα στη μουσική που παίζει.?

Αν είναι έτσι, Mea Culpa.?

image.jpeg

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back