- Πόντοι
- 898
Τώρα πάλι αποσυνδέθηκε μόνο του. Ενώ από το πρωί ήταν συνδεδεμένο, από την προηγούμενη σύνδεση.
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα;Επίσης μου δουλεύουν οι ετικέτες - λέξεις κλειδιά.
Δίνω mxr στα πετάλια και μου φέρνει https://smart.noiz.gr/listings.php?page=1&keyword=mxr&category=22&search_id=5977528Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα;
@Vale Rossi Αυτό που έβαλες προς αναζήτηση υπάρχει στον τίτλο της αγγελίας ή στο κείμενο της αγγελίας.
Εννοείται πως θα σου τα εμφανίσει.
Η αναφορά μου είναι στις ετικέτες - λέξεις κλειδιά που βάζεις όταν δημιουργείς την αγγελία ή όταν κάνεις επεξεργασία στα στοιχεία της.
Εμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, με firefox είμαι. Βέβαια έχω και τούμπανο σύνδεση και επεξεργαστή θρυλικό RYZENΘέλει περίπου 10 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί πλήρως μία σελίδα του φόρουμ.
Δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, μερικοί είμαστε με τα 4G με περιορισμένα dataΕμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, με firefox είμαι. Βέβαια έχω και τούμπανο σύνδεση και επεξεργαστή θρυλικό RYZEN
Οι αγγελίες είναι εντάξει στο φόρτωμα. Εκτός από την αποσύνδεση που μου έκανε ξανά πριν λίγο.Εμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες.
Εμένα φορτώνει πολύ γρήγορα. Να! Δείτε!Οι αγγελίες είναι εντάξει στο φόρτωμα. Εκτός από την αποσύνδεση που μου έκανε ξανά πριν λίγο.
Στο φόρουμ υπάρχει καθυστέρηση. Σίγουρα 100%.
Όχι στην εμφάνιση αλλά στην φόρτωση. Μάλλον δεν το πρόσεξες.
Η εμφάνιση φορτώνει. Κάποιες λειτουργίες καθυστερούν μέχρι και 10 δευτερόλεπτα.Εμένα φορτώνει πολύ γρήγορα. Να! Δείτε!
Δε μου το κάνει. Πίστεψέ με please για να μην ξανατραβάω βίντεο ?@cos_dr
Θα το καταλάβεις πάνω στο εικονίδιο του tab που συνεχίζει να φορτώνει.
παίζει και ο επεξεργαστής ρόλο. Ακόμα και αν το site είναι αργό, βαρύ κλπ, η διαχείριση της cache και των άλλων στοιχείων είναι πολύ πιο γρήγορη στον RYZEN 9 The Eye Of Thundera ?που έχωΔε μου το κάνει. Πίστεψέ με please για να μην ξανατραβάω βίντεο ?
Μήπως φταίει κάτι άλλο σε εσάς και τον browser σας σε όσους το κάνει ή καμια ρύθμιση αν έχετε antivirus - firewall ή κάτι άλλο.