Ανανεώσεις & νέες λειτουργίες του site

Σ' εμένα με Chrome σε Mac δεν υπάρχουν αποσυνδέσεις. Παλαιότερα όταν το είχες προτοαναφέρει, μου είχε κάνει μερικές. Τώρα νομίζω έχω πολύ καιρό συνδεδεμένος. Επίσης μου δουλεύουν οι ετικέτες - λέξεις κλειδιά.

@Vale Rossi Αυτό που έβαλες προς αναζήτηση υπάρχει στον τίτλο της αγγελίας ή στο κείμενο της αγγελίας.

Εννοείται πως θα σου τα εμφανίσει.

Η αναφορά μου είναι στις ετικέτες - λέξεις κλειδιά που βάζεις όταν δημιουργείς την αγγελία ή όταν κάνεις επεξεργασία στα στοιχεία της.

noiz.jpg

@Vale Rossi Αυτό που έβαλες προς αναζήτηση υπάρχει στον τίτλο της αγγελίας ή στο κείμενο της αγγελίας.

Εννοείται πως θα σου τα εμφανίσει.

Η αναφορά μου είναι στις ετικέτες - λέξεις κλειδιά που βάζεις όταν δημιουργείς την αγγελία ή όταν κάνεις επεξεργασία στα στοιχεία της.

Σορυ!

Επίσης, παρατήρησα τις τελευταίες 5-10 ημέρες πως καθυστερεί το φόρουμ να φορτώσει πλήρως την σελίδα.

Σαν να το καθυστερεί από πίσω κάποιο "module" που άλλαξε ή προστέθηκε τελευταία.

Για παράδειγμα το link αδιάβαστα.

https://www.noiz.gr/discover/unread/

αλλά και σε άλλες σελίδες.

Ενώ σε ένα refresh μπορεί να εμφανίζει μεν την σελίδα, αργεί δε να ολοκληρωθεί στο 100% το φόρτωμά της.

Θέλει περίπου 10 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί πλήρως μία σελίδα του φόρουμ.
Εμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, με firefox είμαι. Βέβαια έχω και τούμπανο σύνδεση και επεξεργαστή θρυλικό RYZEN

Εμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, με firefox είμαι. Βέβαια έχω και τούμπανο σύνδεση και επεξεργαστή θρυλικό RYZEN
Δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, μερικοί είμαστε με τα 4G με περιορισμένα data

Εμένα μου φορτώνει πολύ γρήγορα. Από το PC πολύ γρήγορα και οι αγγελίες.
Οι αγγελίες είναι εντάξει στο φόρτωμα. Εκτός από την αποσύνδεση που μου έκανε ξανά πριν λίγο.

Στο φόρουμ υπάρχει καθυστέρηση. Σίγουρα 100%.

Όχι στην εμφάνιση αλλά στην φόρτωση. Μάλλον δεν το πρόσεξες.

Οι αγγελίες είναι εντάξει στο φόρτωμα. Εκτός από την αποσύνδεση που μου έκανε ξανά πριν λίγο.

Στο φόρουμ υπάρχει καθυστέρηση. Σίγουρα 100%.

Όχι στην εμφάνιση αλλά στην φόρτωση. Μάλλον δεν το πρόσεξες.
Εμένα φορτώνει πολύ γρήγορα. Να! Δείτε! 

VID_20240602_210415.mp4

Attachments

• VID_20240602_210415.mp4
    20.9 MB
Εμένα φορτώνει πολύ γρήγορα. Να! Δείτε! 
Η εμφάνιση φορτώνει. Κάποιες λειτουργίες καθυστερούν μέχρι και 10 δευτερόλεπτα.

Για παράδειγμα:

Δοκίμασε το παρακάτω link: https://www.noiz.gr/discover/unread/

και αμέσως μετά επέλεξε από το μενού "Δικά μου".

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, το ότι βάλανε βαρίδι στο πτώμα και αυτό επέπλεε πάραυτα? (μικρό βαρίδι οι τσιπιδες) το ότι ακόμα ακούει σατι ο τύπος? Την απίστευτη ταχύτητα του κοσντρου? δεν ξέρω, θα ξεσηκωθεί ο λαός

@cos_dr
Θα το καταλάβεις πάνω στο εικονίδιο του tab που συνεχίζει να φορτώνει.
Δε μου το κάνει. Πίστεψέ με please για να μην ξανατραβάω βίντεο ?

Μήπως φταίει κάτι άλλο σε εσάς και τον browser σας σε όσους το κάνει ή καμια ρύθμιση αν έχετε antivirus - firewall ή κάτι άλλο.

Δε μου το κάνει. Πίστεψέ με please για να μην ξανατραβάω βίντεο ?

Μήπως φταίει κάτι άλλο σε εσάς και τον browser σας σε όσους το κάνει ή καμια ρύθμιση αν έχετε antivirus - firewall ή κάτι άλλο.
παίζει και ο επεξεργαστής ρόλο. Ακόμα και αν το site είναι αργό, βαρύ κλπ, η διαχείριση της cache και των άλλων στοιχείων είναι πολύ πιο γρήγορη στον RYZEN 9 The Eye Of Thundera ?που έχω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back