Believe it or not, έχει γράψει μέχρι και για τον Βοσκόπουλο και μάλιστα στα 70s ?Γενικά είναι ιδιοφυία, έχει γράψει και ερμηνεύσει πολλά διαφορετικά μουσικά είδη στην καριέρα του.
Είναι το "Τσούζει" η πρώτη έκδοση cd του 1989!Γενικώς πολλά που έχουν την επωνυμία CBS (και βγήκαν μεταξύ 1988-90) και όχι SONY, πωλούνται σε αστρονομικά ποσάΜε προβληματίζει πολύ και με τρώει μέσα μου να μάθω ποιο να είναι άραγε το πιο ακριβό cd και LP του Καρβέλα αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Μάλλον θα μείνω με την απορία αυτή για πάντα.
Παίζει στο 2ο. Το Safari boys. Που παρεπιπτόντως είναι και πολύ ωραίος δίσκος.Σύμφωνα με τους ειδήμονες πέρασε ως πληκτράς για ένα φεγγάρι το 1984. Υποτίθεται ότι αυτός είναι στην ακόλουθη φωτό...
Προβολή συνημμένου 44681
Και εδώ
Προβολή συνημμένου 44682
Μη γίνεσαι κακός...?Οι ανθρωποι που τρολαρε και εκθετε στην μακαβρια δημόσια αρένα της τηλεορασης,αυτος και αλλοι πολλοι θα επρεπε να εχουν μια θέση σε μια δημοσια υπηρεσια.Στον συγκεκριμενο δισκο δε,δεν βρήκα ποτε τιποτα ενδιαφερων οπότε καλά κατεληξε στην θέση που επρεπε να είναι.
Βρε αν έπαιζε ο Νικ Καρ στους Ντου Που και όχι ο βλαμμένος ο Χαμούνδιος και είχαν και την Αννούλα μπακ βόκαλς τώρα θα μιλάγαμε για τρελή επιτυχία στο λαικό τραγούδι και όχι αυτά τα χαζά που έβγαλαν. Γιατί οι υπόλοιποι Ντου Που, ήταν καλοί μουσικοί, για τα Δειλινά ας πούμε. Αλλά, τέτοιος είσαι, αμφισβητείς τους αδάμαντες και πέφτεις με τα μούτρα στα κάρβουνα παλιομαμπεμπεγοζγκόνηΓενικά, δεν είναι. Ούτε κατά διάνοια.
Τέτοια φαντασία ούτε ο Tolkien...?Βρε αν έπαιζε ο Νικ Καρ στους Ντου Που...