Lenny Kravitz - TK421 (Official Video)

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Ο μόνος μαλλιάς που ανέχομαι να ακούσω εν έτει 2024 ?.

Γυρισμένο στο ταπεινό σπίτι του το βιδεον....clip-άρα , ωραίο το κομμάτι (κουνάει) και ο ίδιος....60 ετών.....αλλά το εχει για πλάκα.

Εξακολουθει να ειναι εκ των καλυτεροτερων σε ΟΛΑ τα πεδια (γραφει τραγουδαρες, τα παιζει ολα μονος του αψογα, ενταξει βοηθαει και στις κιθαρες ο Craig David Ross, κανει εκπληκτικες συναυλιες και βεβαια παραμενει ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ με εκπληκτικο image, κατι ΙΔΙΑΤΕΡΑ σημαντικο για το ειδος)   

α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη @Nestoras ? που θα πει ότι στο πρωτο ασΘμα έκλεψε το ριφ του Suicide Blonde των INXS... αν το εκανε σκοπιμα (που δεν το εκανε) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ...ΘΕοσ ινε οτι θελι κανι ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάτι πήγα να γράψω αλλά το έσβησα - ευτυχώς. Ό,τι και να γράψουμε αρνητικό θα είναι στην κατηγορία με-κράζεις-με-θαυμάζεις.

Ο τελευταίος των ροκ-ικανών. 

α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη...
Ε, η ομοιότης είναι εμφανής, οπότε δεν θα παρεξηγηθεί αν "γκρινιάξει"- όχι ότι με "χάλασε". Το κομμάτι γκρουβάρει  φανταστικά.

@LK Μα είναι δυνατόν... Να μας δείχνεις κλιπς με... ποπούς καλλιτεχνών και 6 pack επικών διαστάσεων;

Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε session στα SF studios... Πώς θα παρουσιάσουμε μετά τα πονήματα; Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Θα μας αναγκάσεις να στρωθούμε στα γυμναστήρια για να σφίξουν οι... ποποί; 

Δεν γίνονται αφτά τα πράγματα στην ηλικία μας κ. συνήγορε...  

Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε session στα SF studios... Πώς θα παρουσιάσουμε μετά τα πονήματα; Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Θα μας αναγκάσεις να στρωθούμε στα γυμναστήρια για να σφίξουν οι... ποποί; 

Τα πραγματα ειναι απλα: για να γινετε ΦΕΤΕΣ σαν τον ιδΓιοκτητη των SF Studios θα σας γνωρισω την ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ. Δεν ειναι δυνατον να ειμαι εγω ΘΕΟΤΕΚΝΟ στις group φωτοΖ και εσεις χονΔροι ?

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ
Σωθήκαμε... ?

"Red Rocker"
Ε, δεν βλέπω τον μπάρμπα Sammy να βγάζει έξω την κοιλούμπα - ο οποίος βέβαια για τη ηλικία του είναι μια χαρά ( φτου μην τον ματιάσω).

Παλιά απορία μου: διάφοροι και διάφορες που βασικά θέλουν να γυρίσουν μία τσόντα και ολοφάνερα έχουν τα φυσικά προσόντα, για ποιο λόγο δεν το κάνουν, να μαζέψουν και το σχετικό χρήμα με μία κίνηση και μετά να αράξουν να καπνίζουν με την ησυχία τους; Τι τα θέλεις παιδάκι μου τα Τι-Κέη-Φωρ-Του-Ουάν, αφού βασικά την τσουτσούνα σου θέλεις να μας δείξεις; Δείχτην μας να τελειώνουμε.

Σωθήκαμε..

Εγω σου δινω μια εΦκερια να γινεις κομψος αλλιως θα παρω αλλον συνεργατη το ιδιο κομΨο με εμενα, τον εχω βρει ηδη σΕ λεΓω

20220721_133504.jpg

α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη @Nestoras ? που θα πει ότι στο πρωτο ασΘμα έκλεψε το ριφ του Suicide Blonde των INXS... αν το εκανε σκοπιμα (που δεν το εκανε) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ...ΘΕοσ ινε οτι θελι κανι ?
Έπρεπε να βάλει και τη φυσαρμόνικα, άμα είχε αυτά που ήθελε να μας δείξει, αλλά τεχνιέντως απέκρυψε. Τα κομμάτια είναι μια χαρά για νέα ακροατήρια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ προβλέψιμα για τους γερο-γκρινιάρηδες.

Τα κομμάτια είναι μια χαρά για νέα ακροατήρια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ προβλέψιμα για τους γερο-γκρινιάρηδες.

ε καλα.....ΡΟΟΥΚ οτι πΓιο προβλεψιμο και βαρετο εκ κατασκεΒισ ,τι περιμενες και εσυ? groundbreaking πραγματα κανουν πλεον ΜΟΝΟ οι Twang Attack.... 

Σωθήκαμε... ?

Ε, δεν βλέπω τον μπάρμπα Sammy να βγάζει έξω την κοιλούμπα - ο οποίος βέβαια για τη ηλικία του είναι μια χαρά ( φτου μην τον ματιάσω).
Ευχαριστώ ?

@Terry RoscoeBeck5.

Οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα, ουχί στο γυμναστήριο. 

Αυτό το βιντεοκλίπ μας δίδει μοτιβεσιον να γίνουμε καλλιτεροι ανθρώπους, να εξελιχθούμε.

Εγώ ας πούμε, όταν τελειώσε , άρχισα να ψάχνω,... για firebird  ?

Μα είναι δυνατόν... Να μας δείχνεις κλιπς με... ποπούς καλλιτεχνών και 6 pack επικών διαστάσεων;

Δεν γίνονται αφτά τα πράγματα στην ηλικία μας κ. συνήγορε...  

Τα πραγματα ειναι απλα: για να γινετε ΦΕΤΕΣ σαν τον ιδΓιοκτητη των SF Studios θα σας γνωρισω την ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ.

@Terry RoscoeBeck5.

Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ

Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ
Μπα, φυσικότητας είναι. 

Πάντα φέτες ήταν. 

Άλλωστε φαίνεται κιόλας από το σώμα .....μπαμ κάνουν οι αναβολικοί.

Εγώ ας πούμε, όταν τελειώσε , άρχισα να ψάχνω,... για firebird  ?
Να σου πω ότι αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου (αφτό το αγόρι ο κ. συνήγορος έχει Firebird;), οπότε δεν ψάχνω σύννεφο για να πέσω... ?

Εντός θέματος, οι τσουτσούνες γίνονται στο DNA, οπότε αν είστε λευκοί και έλληνες, μη βασανίζεστε με τις συγκρίσεις. Οι βραχνές φωνές αυτού του τύπου, επίσης στο DNA γίνονται... ?

Μπα, φυσικότητας είναι. 

Πάντα φέτες ήταν. 

Άλλωστε φαίνεται κιόλας από το σώμα .....μπαμ κάνουν οι αναβολικοί.
Χαχα καλό. Με τα επίπεδα τεστοστερόνης που έχεις στα 60 δεν κρατιέσαι έτσι με φυσικό τρόπο. Κάνει μπαμ ότι τρυπιέται. Μην μπερδεύεσαι με τους bodybuilders και τον όγκο τους. Δεν είναι μόνο αυτοί αναβολικοί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back