Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Μεγάλο λάθος της YAMAHA.

Δεν μπορείς να φορτώσεις old patches μέσω Midi ( sysex) σε αυτό
Δεν έγινε κάποιο λάθος, το Reface DX δεν είναι μια μινιατούρα του DX7 ούτε κουβαλάει ανάλογη engine. Η engine του είναι 4-op. / 12-alg., οπότε είναι πιο κοντά στα 4-op. προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Τα μόνα σύγχρονα Yamaha synths που μπορούν να φορτώσουν ήχους του DX7 είναι τα Montage και MODX.

• Like
Reactions: LK
Μπα, τώρα αν χώσω φράγκα σε πλήκτρα,  θα είναι για μπέμπη Γκραντ.
Χώσε τώρα πριν ανεβάσουν τιμές, ήδη το Music Store τις ανέβασε.? Στο Thomann το μικρότερο μοντέλο (MODX6+) το έχει στα €1,300 (in stock within 3-4 weeks). Ίσως το τελευταίο synth που θα χρειαστεί να αγοράσεις στη ζωή σου (μια και είσαι κυρίως κιθαρίστας).

image.png

Χώσε τώρα πριν ανεβάσουν τιμές, ήδη το Music Store τις ανέβασε.? Στο Thomann το μικρότερο μοντέλο (MODX6+) το έχει στα €1,300 (in stock within 3-4 weeks). Ίσως το τελευταίο synth που θα χρειαστεί να αγοράσεις στη ζωή σου (μια και είσαι κυρίως κιθαρίστας).

Προβολή συνημμένου 43495
Ωραία κουμπάκια έχει ?

Θα το έπαιρνα , αλλά έχει αναμονή ?
Παρε το Nautilus. Είναι πιο elegant. Ναυαρχίδα, σε τιμή κόστους. € 1850. Για σκληρό Rock 

• Haha
Μεγάλο λάθος της YAMAHA.

Δεν μπορείς να φορτώσεις old patches μέσω Midi ( sysex) σε αυτό.

Αν μπορούσες θα το έπαιρνα, μόνο και μόνο να φορτώσω το Original Factory Patch. (κάπου το έχω και σε

cartridge) (To rom 1!!!) .

Αισθάνομαι πολύ ανόητος που πούλησα το δικό μου....αλλά τότε δεν χωρούσα.

ΕΥΤΥΧΩΣ μπορώ να τα φορτώσω στο Native Instruments FM7 (το οποίο συμπεριφέρεται ακριβώς σαν το hardware---αλλά ο ήχος έχει απόκλιση έως και 20% σε μερικά) .

Προβολή συνημμένου 43494
H απόκλιση σε  σχέση με το πραγματικό σε κάποια patch πολλές φορές συμβαίνει λόγω του velocity curve και του aftertouch curve του πραγματικού οργάνου σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούμε ως controller του VST.

Μόλις τελειώσει αυτή η Eurovision  θα σας  ανακοινώσω ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμένα.

• Like
 Μόλις τελειώσει αυτή η Eurovision  θα σας  ανακοινώσω ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμένα.
Πίναμε κάτι τσίπουρα με τη Ναταλία Γερμανού και με λέει, ''τα έμαθες? Ο Κοζ Δρ με τη Μαρίνα, μετά τη γιουργιοβύζιον, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησιάς''

Της λέω λοιπόν, ''Ρε Ναταλάκι το Κοζ τον ξεύρω για κανά δημαρχείο το κόβω τον αντίχριστο'' 

''Θα μάθω και θα σε πιω με ήπιε''

Φιλικά στο λέω.Δεν γίνεται να δηλώνει κάποιος επί 112 σελίδες τον "αποτροπιασμό" του.

Προκύπτει θέμα αξιοπιστίας.

να υποθέσω ότι δέχεσαι και την ακριβώς ανάλογη θέση από την αντίθετη πλευρά... ?

ΥΓ.και φυσικά με ανάλογη φιλική διάθεση αναρωτιέμαι...

να υποθέσω ότι δέχεσαι και την ακριβώς ανάλογη θέση από την αντίθετη πλευρά... ?

ΥΓ.και φυσικά με ανάλογη φιλική διάθεση αναρωτιέμαι...

Όχι απαραίτητα.Η αποδοχή είναι αίσθημα θετικό.

Η αποδοχή είναι αίσθημα θετικό.

α αυτή απαραίτητα... χμ!!! όπως η αποδοχή ενός λαϊκιστή πολιτικού από τους ψηφοφόρους του ας πούμε... κατάλαβα...?

α αυτή απαραίτητα... χμ!!! όπως η αποδοχή ενός λαϊκιστή πολιτικού από τους ψηφοφόρους του ας πούμε... κατάλαβα...?

Και αυτό.

Μη μπερδεύεσαι όμως.Δεν εξετάζουμε την ορθότητα ή μη της εκάστοτε αποδοχής αλλά το συναίσθημα που προκαλείται σε αυτόν που τη νιώθει.

Μη μπερδεύεσαι όμως

μπα δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί πολύ εδώ μέσα τελευταία αλλά δεν πειράζει... ίσα ίσα... αναθεωρώ feedbacks... καλό είναι αυτό (ειδικά στην ηλικία μου)...?

ΥΓ. παρεμπιπτόντως οι λέξεις "θετική" και "ορθότητα" στο δικό μου θυμικό κάθονται στην ίδια συναισθηματική όχθη και δεν ξέρουν κολύμπι για να περάσουν απέναντι... όχι ότι θα θελαν...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
-

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back