- Πόντοι
- 2,368
Σουπερφανκ σταματά θα πάθω αναφυλαξια... Ειδικά κυψέλη πήγα μια φορά σε κάτι βαφτησια και μόλις γύρισα σπίτι ξάπλωσα σε εμβρυακή σταση στο μπάνιο....
Χωρικοί,Ε χωρικοί ?Άλλη λύση γι αυτό το μέρος δεν υπάρχει
Σουπερφανκ σταματά θα πάθω αναφυλαξια... Ειδικά κυψέλη πήγα μια φορά σε κάτι βαφτησια και μόλις γύρισα σπίτι ξάπλωσα σε εμβρυακή σταση στο μπάνιο....
Χωρικοί,Ε χωρικοί ?Άλλη λύση γι αυτό το μέρος δεν υπάρχει
Ο πατέρας μου ήταν γέννημα θρεμα μοσχατιωτης... Δεν υπήρχε περίπτωση να του πεις κάτι αρνητικό για την Αθήνα και να ζησεις?Χωρικοί,Ε χωρικοί ?
Ε ναι, υπάρχει μια αντίφαση που στα λεγόμενά μου που αντικατοπτρίζεις το πως νιώθω για το θέμα της Αθήνας αντίστοιχα.Καταλαβαίνεις ότι με τη δεύτερη παράγραφο αναιρείς τη πρώτη σωστά?
Ξέχασες και τις τελεκαστερ, οι σωστοί πρωτευουσιάνοι (εκτός ότι πάνε με τα πόδια) παίζουν μόνο τελεκαστερΓιατι ΔΕΝ ειναι ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ειναι ΧΩΡΙΚΟΙ που ηρθαν στην Αθηνα και νΩσταλΓουν το χωρΓιο τους ?
Οι πραγματικοι Αθηναιοι δεν εΚσερχονατι ΠΟΤΕΣ εΧτοσ τις κατωθι περιΜαιτρου, εκτος για να πανε σε αλλες ΠΟΛΕΙΣ (μονο η Αθηνα ειναι πολη στην Ελλαδα) του εΚσωτΕρικου αντε και καμμια Θεσαλλονικη (και εκει ΜΟΝΟ στο κεντρο φυσικα γιατι παροξω ειναι μαυρο χαλι)
Εννοειται δε οτι κινουνται ΜΟΝΟ με τα ΠΟΔΙΑ ή αν βρεχει με το μετρό ή το τρολλεΥς ή το ταξι
Πως ζούσαμε έτσι να παίρνεις μετά τη δουλειά τη μοτό και το μωρό το καλοκαίρι και να γυρνάς τα γύρω beach bar, είτε στα νότια, είτε στα ανατολικά και να αράζεις και να γυρνάς πάλι και να έχεις το υπέροχο κέντρο που έμενα στα πόδια σου. Και με φθηνότερη τη βενζίνη, τα ποτά, τις εισόδους, τις κινηματογραφικές αίθουσες, τα φαγάδικα, τα κλαμπ. Πως ζούσαμε έτσι και υποφέραμε στην πιο όμορφη και ζωντανή πόλη του κόσμου. Στην Πόλη των Θεών.?Η Αθήνα είναι ωραία να πας να δεις κάνα live, να πας για κάνα ποτό και τέλος. Μετά επιστροφή στη βάση, εκτός Αθηνών. Μαύρη μαυρίλα λέμε, όποτε κατέβαινα με έπιανε ψυχοπλάκωμα με αυτά που έβλεπα στους δρόμους. ?
ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!?
Δεν μιλάμε με κολίγους, από πότε το Μοσχάτο έγινε Αθήνα? Το Μοσχάτο μέχρι και το 90 είχε χωράφια.Ο πατέρας μου ήταν γέννημα θρεμα μοσχατιωτης...
?Παρολαυτα είναι από τις λίγες περιοχές που ανέχομαι στην Αθήνα..Δεν μιλάμε με κολίγους, από πότε το Μοσχάτο έγινε Αθήνα? Το Μοσχάτο μέχρι και το 90 είχε χωράφια.
Ουστ ?
Κοιμάσαι μεσα στο στούντιο; ?
Κοιμάσαι μεσα στο στούντιο; ?
εσπασα το ενα τον Δεκεμβριο αλλα τωρα ειμαι οκ (σχεδον), παντως ειναι οντως εντελως αχρηστο το αυτοκινητο εδω που ειμαι .Δε χρειάζεται εδώ αν έχεις δύο καλά πόδια
Από την άλλη, τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να μπω σε αυτοκίνητο.
Δυσφορία με πιάνει.
Λατρεύω τα vintage cars.
Μόλις τώρα, Superfunk είπε
θα μου ξαναμιλησεις αν σου πω οτι για παρα πολλα χρονια το μοναδικο μου αμαξι ηταν αυτο? (του 67 όχι του 69), ετρεχε με αυτο ο πατερας μου στα rally στα 60s και στα 80s μου το χαρισε για να κυκλοφορΑω....και βεβαια ως γνησιος ΗΛΙΘΙΟΣ το πουλησα στα 2000s ...
θα το κοιτουσα.....καλα ετσι κι αλλιως μονο εξοδα ηταν....εκαιγε 2 βενζιναδικα την ημερα (123GT με 2 διπλά weber, 2000 cc και 145 άλογα, νουμερο τρελλο για την εποχή)...αλλα ΡΟΛΑΡΕ το ατιμο..... τωρα κανει πολλα $$$$Και τι θα το έκανες;