- Πόντοι
- 2,368
τώρα το αν κάποια στιγμή φάμε τα μουστάκια μας ελπίζω να έχει σοβαρότερη αφορμή από το εν λόγω θέμα που τραβιέται από τα μαλλιά...
σιγα μη φαμε τα μουστακια μας....χαλαρωστε ?
τώρα το αν κάποια στιγμή φάμε τα μουστάκια μας ελπίζω να έχει σοβαρότερη αφορμή από το εν λόγω θέμα που τραβιέται από τα μαλλιά...
και το" deep dive στην Ελληνικη παραδοσιακη μουσικη αλλα πληρη αποστολη τυπου Ζακ Ιβ Κουστω" την οδήγησε στο να μνημονεύσει την "τεράστια" Κελεκίδου (η οποία όντως είναι από τις καλές "νεο-λαικές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν" συμφωνούμε, αλλά μέχρι εκεί);... και καλά δεν την άγγιξε η Σαμίου.. έστω ας αναφέρει κάποια Πίτσα ρε αδερφέ για να μας ανοίξει τα μάτια... μια Πυργάκη στο πιο "πανυγιρέ παραδοσιακόν" αν προτιμάς... σεβασμός σε κάποιες αντικειμενικές άξιες, έλεος δηλαδής..
6 λεπτά πριν, Superfunk είπε
σας εχι τιΦλοσι τω ΜΙΣΟΣ ?
Παρτε ενα ΡΕΓΚΑΤΟΝΙ να ιρεμισεται
Να καταγραφεί στο Αρχείο Ελληνικής Μουσικής, το αρχείο του ΚΣΔΜΔΣ, και στον τομέα Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικης Ανθρωπολογίας του ΤΜΣ της φιλοσοφικής μαζι με το Ζάρι. Να τα διδασκουμε αργότερα να μαθαίνουν οι χωριάται να ξεστραβώνονται.
Ανεξάρτητα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, και να απευθυνθεί σε όποιον θέλει.Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο κομμάτι της Eurovision,
Δεν αναφέρθηκα στα οικονομικά, αλλά στις κριτικές που κάνουν στη Σάττι σχετικά με την αισθητική της, τις δηλώσεις της κλπ, άνθρωποι από τους οποίους τη χωρίζει το χάσμα των γεννεώνΑνεξάρτητα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, και να απευθυνθεί σε όποιον θέλει.
Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο λόγω Eurovision , και όχι γιατί με ενδιαφέρει που πάει το κρατικό χρήμα ή αν εκπροσωπούμαι ως χώρα ορθά , απλά γιατί είναι "πιασάρικο" το θέμα σε αντίθεση με την προσωπική της δουλεία , που σε καμία περίπτωση δεν θα μου κινούσε το ενδιαφέρον να ασχοληθώ.
Μπορώ όμως να καταλάβω και αυτούς που θέτουν τη διάσταση και της Ελληνικής εκπροσώπησης και του κρατικού χρήματος.
Δυστυχώς η εμπλοκή με το Δημόσιο καθ οιονδήποτε τρόπο .....επιφέρει κριτική.
δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα υπεροψίας, πλάκα κάνει.
Ναι, είναι χιούμορ.
φιλωουΖ μια χαρα ποπΚορνι τρωω, και οτι αλλο θελω, τις ωρες που τρωω φυσικα οχι εΧτος ωραριου. Χθες τσακισα εκτος απο μια PIZZA κροσΚατ απο το PIZZA FAN (μιλαμε για ΤΗΝ ...αηδια του λιπους αλλα αρεσει στον μικρο) και ΟΛΑ τα μπαμπαδακια που μου εφερε ο @Terry RoscoeBeck5 απο το Rio....?.... στο Notting Hill δε πριν λιγες μερες σε αΦτι την ΜΑΓΑΖΑΡΑ τσακισα ΔΥΟ full English ...Έχουμε πάει συνεμά να δούμε το Notting Hill και να φάμε κανά ποπ-κορν χαλώντας την διαλλειματική του SF,
Αυτό το πράμα κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξειςΝαι αλλα οχι για ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ....
Δεν αναφέρθηκα στα οικονομικά, αλλά στις κριτικές που κάνουν στη Σάττι σχετικά με την αισθητική της, τις δηλώσεις της κλπ, άνθρωποι από τους οποίους τη χωρίζει το χάσμα των γεννεών
δηλαδήΣ εσύ κατακαλοκαιρο γυρναΕις με κουμπωμενο Μοντγκόμερι και σκούφο;και γενικά όπου ντύνονται ελαφρά.