- Πόντοι
- 938
Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό? αυτός που έκανε το "βίντεο" πληρώθηκε? Δεν ξέρω πως γίνεται ο διαγωνισμός αλλά ελπίζω να μην πάμε τελικό.
Αρνούμαι να δεχτώ ότι το γούστο στη μουσική είναι χαρακτηριστικό των γερούνδιων και μόνο, άλλωστε μόνο μερικά χρόνια την περνάω... Απαιτώ κάποιος νεολαίος να έρθει και να θάψει το κομμάτι για λογαριασμό μου. Και να δείτε που αυτό θα πάει καλά. Μετά την ακρόαση νιώθω τελείως αποξενωμένος από τον κόσμο αυτό, μου έκανε κακόΔεν είναι για εμάς τους γερούνδιους
Αυτά έλεγα στον @Waterfall-K, αυτά θα επαναλάβω...Η Εβροβιζιόν είναι τελικά ο χαβαλές της, είναι η εξτραβαγκάντζα της, η υπερβολή της, ο φραμπαλάς της... Και κυρίως είναι η εικόνα της. Η μουσική IMHO είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης - παρότι είναι ένας μουσικός διαγωνισμός.
Πάρε μια κολεξιόν και ελπίζω να σε βοηθήσει στην χώνεψη (απ' το γέλιο) ?Αδυνατώ να δω κάποιον χαβαλέ στην Eurovision
Συγκινητική μπορώ να πω η προσπάθεια που κάνεις να κρατήσεις μια μετριοπαθή στάση που να λειτουργεί ως αντίβαρο στα τόσα αρνητικά σχόλια.Αν και διαγωνισμός "τραγουδιού", προσπαθήστε να αφήσετε το τραγούδι, τη μουσική εκτός... Κατανοητό ότι για εμάς, γερούνδιους και νεότερους που ασχολούμαστε με τη μουσική, είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο να θέσουμε εκτός κάδρου αυτές τις παραμέτρους.
Όμως η Ευροβιζιόν έχει μετεξελιχθεί σε κάτι, που σε εμάς μπορεί να μην αρέσει, αλλά η Σάττι την προσέγγισε με έναν τρόπο που προσεγγίζει τα "θέλω" του διαγωνισμού.
Δεν κρίνω τη συμμετοχή της μουσικά, αλλά ως pure business.
Δείτε τι πουλάει ο «ανταγωνισμός». Με αυτόν πρέπει να γίνουν οι συγκρίσεις και όχι με τα ακούσματα μας.
Και όπως λέω, είναι απλά η Ευροβιζιόν, όχι κάποιο ζήτημα ζωής ή θανάτου...
Cheers
Δεν το κάνει από τη θέση του mod προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες, το κάνει επειδή έχει παίξει στη Eurovision, οπότε το βλέπει με άλλη, εντελώς διαφορετική ματιά απ'ότι το βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. Τον κατανοούμε και τον συγχωρούμε...?Συγκινητική μπορώ να πω η προσπάθεια που κάνεις να κρατήσεις μια μετριοπαθή στάση που να λειτουργεί ως αντίβαρο στα τόσα αρνητικά σχόλια.
Τα γνωρίζω όλα αυτά, γι' αυτό το έγραψα.Δεν το κάνει από τη θέση του mod προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες, το κάνει επειδή έχει παίξει στη Eurovision, οπότε το βλέπει με άλλη, εντελώς διαφορετική ματιά απ'ότι το βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. Τον κατανοούμε και τον συγχωρούμε...?
Αφτός παίζει πέμπτο- έκτος στους μπούκιδες. Βέβαια λείπουν ακόμα μερικά άσ(θ)ματα. Να βγουν και αυτά και μετά (θα επιμείνω σε αφτό) ότι πουν οι μπούκιδες.7+ εκατ προβολες το Europapa (α πα πα, α πα πα!?).
Πρωί - πρωί στην Κορομηλά (Πρωινός Καφές), μετά από μπαρότσαρκα μέχρι που λάλησαν τα κοκόρια και με έμπνευση της στιγμής να φορέσουμε... γραβάτες ? Ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι...ΥΓ.Μιας και δεν προσφέρει τη δυνατότητα spoiler το σάητ βάζω ένα λινκ τιμής ένεκεν