Τι λες τώρα! Συμμετείχες σε αυτη τη συναυλία;
Απίστευτο. Το σκεφτόμουν τόσο καιρό ως απίθανη ιδέα και κάποιοι το έκαναν πράξη. Συγχαρητήρια!
Nα 'σαι καλά!
Έπρεπε να τους προλάβεις και να μας συγκροτήσεις σε noiz mega band
να περιοδεύουμε στα στάδια της υφηλίου!
Προσωπικά δεν έχω δει τίποτα σχετικό.
Θα ήθελα αν μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες για το project (τι συμβαίνει, που, πώς, τι γίνεται πχ με 200 ενισχυτές κιθάρας/μπάσου live, πώς γίνονται οι πρόβες, πώς λειτουργεί το πράγμα γενικά), για να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα.
Εγώ είχα δει σχετικά βίντεο, αλλά δεν ήξερα ότι μπορείς να περάσεις ακρόαση.
Ένας ανήλικος μαθητής μου, μου είπε μία μέρα ότι αν ήταν στη θέση μου, θα έκανε audition
για αυτή την μπάντα και μαθαίνοντας περισσότερα για την μπάντα,μου άρεσε η ιδέα.
Επίσης η οικογένειά του είχαν αγοράσει εισιτήρια για μία συναυλία στο Stadt de France
και μου μπήκε η ιδέα, πως θα ήταν ωραία εκεί που θα κάθεται αμέριμνος στις κερκίδες
να ξεπροβάλλει ο δάσκαλός του μέσα από τους καπνούς και τα βεγγαλικά?
Στα διαδικαστικά τώρα..
Περνάς από ακρόαση, εγώ έπαιξα σε βίντεο την δική μου κιθαριστική εκδοχή σε τρία γνωστά τραγούδια.
Το επίπεδο στην κιθάρα, θα το χαρακτήριζα προς advanced, κάποιες τεχνικές πρέπει να βγαίνουν εύκολα. Δεν μιλάω για τεχνικές όπως π.χ. tapping, αλλά να βγαίνουν τα bends,hammer on, pull offs και άλλα πράγματα, όπως τα θέλει ο μαέστρος.
Aν λοιπόν επιλεγείς, μπορείς να μπεις στο site τους και να κατεβάσεις τις παρτιτούρες/ταμπλατούρες και τα ηχητικά για κάθε κομμάτι.
Τα κομμάτια είναι κάποια που τα ξέρετε όλοι, πιθανόν να τα έχετε παίξει κιόλας,
απλά ανάλογα με το κράτος που παίζουμε, προστίθενται και κάποια "τοπικά" κομμάτια.
Π.χ.αν παίζαμε Ελλάδα, θα γινόταν μία ενορχήστρωση σε κάποιο κομμάτι των Sokrates
Έχουμε λοιπόν το site και ένα application,όπου ανακοινώνονται οι ημερομηνίες/πόλεις των συναυλιών. Εσύ δηλώνεις γρήγορα συμμετοχή, για να καπαρώσεις θέση και αρχίζεις να προβάρεις ξανά τα τραγούδια,συν τα εκάστοτε "τοπικά" που πιθανόν να μην έχεις ξαναπαίξει.
Δύο μέρες πριν τη συναυλία, πας με τον εξοπλισμό σου στην εκάστοτε πόλη, η παρακάτω λίστα είναι ο "απαραίτητος εξοπλισμός"
Electric Guitar
2 Jack Cables
Power Cord
Guitar Strap
Amp
Distortion Pedal
Small stand up to raise and tilt the amp (40/45 upward)
A plastic coverage for your amp (waterproof)
και αρχίζουν πολύωρες πρόβες. Οι κιθάρες χωρίζονται σε δύο τμήματα που παίζουν διαφορετικές παρτιτούρες και αρχίζει ο γενικός συντονισμός με τις υπόλοιπες οικογένειες οργάνων και τις φωνές.
Ο μαέστρος,οι αρχιμουσικοί κάθε οικογένειας και οι ηχολήπτες,
μας φέρνουν εκεί που πρέπει όσο αφορά στάθμες,κ.λ.π.,ώστε να βγει το τελικό αποτέλεσμα.
Το γενικό επίπεδο/απαίτηση είναι τα κομμάτια να τα παίζουμε απροβληματιστα απ'έξω,χωρίς αναλόγια ή tablets.
Η εμπειρία να παίζεις με άλλους 999 μουσικούς μπροστά σε 40-50 χιλιάδες κόσμο,
είναι μοναδική και μέσα από αυτό το thread θέλω να παροτρύνω και άλλους να
περάσουν ακρόαση.
Για κάθε άλλη πληροφορία, ρωτήστε ελεύθερα