Πρόσφατη δραστηριότητα

• Trolley
    Trolley απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Καλά. Ο cos_dr δεν είναι στη κλάση των δημιουργών που αναφέρεις, δεν το έγραφα σε αυτούς αυτό που έγραψα. Για τους υπόλοιπους, ειδικά...
  • MGs
    MGs απάντησε στο θέμα Vintage Vs Modern instruments.
    Αυστηρός είσαι,αν πιάσουμε τέτοιους παράγοντες με το πόσες,ποιός,πού,πότε και με τί μπορεί να κάνει μιά τέτοια σύγκριση,πρέπει να μπεί...
  • Shelter
    O Γαιτάνος τους κάνεις hard pan τους ψάλτες αριστερά δεξιά και βγαίνει στο κέντρο για σόλο σαν τον Page
  • manosx
    manosx απάντησε στο θέμα Αγάπη μου κατάπια το εφφέ....
    Και εναν αριστερο ψαλτη να κραταει το ισο
  • manosx
    manosx αντέδρασε στο post του kpeyos στο θέμα Αγάπη μου κατάπια το εφφέ... με Haha Haha.
    O Γαϊτάνος θα μπορούσε να καταπιεί ένα cathedral reverb
  • Shelter
    Πωωω που τους θυμήθηκες αυτους?
  • cos_dr
    cos_dr απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Ακόμα μία σημαντική, ιερή θα έλεγα στιγμή είναι αυτή που αυτός πού έχει καλλιτεχνική φλέβα, ο καλλιτέχνης, αποκηρύσσει ένα έργο του. Αν...
  • kpeyos
    kpeyos απάντησε στο θέμα Αγάπη μου κατάπια το εφφέ....
    O Γαϊτάνος θα μπορούσε να καταπιεί ένα cathedral reverb
  • Άγιος
    Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, η ΕΕ είχε αντίστοιχο νομοσχέδιο στα συρτάρια εδώ και χρόνια. Για κάποιο λόγο, η Δανία ως προεδρείο...
  • nklshp
    nklshp αντέδρασε στο post του odis13 στο θέμα Vintage Vs Modern instruments με Συμφωνώ Συμφωνώ.
    Μόνο μια original Explorer (εκ των οποίων υπήρξαν κυριολεκτικά μια χούφτα) θα έπιανε παραπάνω, εκτιμώνται κοντά στο μύριο πλέον. Πέραν...
  • kpeyos
    kpeyos αντέδρασε στο post του John Goumis στο θέμα Cocktail drum kit micing με Like Like.
    Γενικά είμαστε μια DIY (ηχοληπτικά) μπάντα. Έχουμε δικό μας, κοινόχρηστο εξοπλισμό (μίκτες, ηχεία, βάσεις) που τον χρησιμοποιούμε παντού...
  • manosx
    manosx απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Μπα. Ουτε η Ακροπολη, ουτε ο Προμηθεας Δεσμωτης, ουτε οι πυραμιδες, ουτε η καπελα σιξτινα, ουτε τα κατα Ματθαιον παθη, ουτε ο Μεσσιας...
  • cos_dr
    cos_dr αντέδρασε στο post του Trolley στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει? με Συμφωνώ Συμφωνώ.
    Οι άνθρωποι που περιγράφετε δεν είναι οι "νέοι", αλλά οι losers συνομηλικοί μας (και losers βέβαια υπάρχουν σε όλες τις γενιές). Δεν...
  • cos_dr
    cos_dr απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Καλά, τυγχάνει καί τή μουσική να την έκανα για την πάρτη μου γιατί ήταν και αυτή στα πλαίσια τής καλοπέρασης πού με διακρίνει και την...
  • Σπινθηροβόλος γάιδαρος
    Πήρα ένα σετάκι ernie ball 10-46 από temu οι οποίες μου βγήκαν 66 λεπτά από 2 ευρώ κανονική τιμή να δω πόσο χάλια θα βγουν. Θα έχω...
Back