Πρόσφατη δραστηριότητα

• Trolley
    Trolley απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Οι άνθρωποι που περιγράφετε δεν είναι οι "νέοι", αλλά οι losers συνομηλικοί μας (και losers βέβαια υπάρχουν σε όλες τις γενιές). Δεν...
  • Nekkon
    Πυροβοληστε με αλλα οτιδηποτε απο Jimi Hendrix και Eric Claφton (με εξαιρεση το αλμουμ με τον J. Mayal). Ειδικα με τον Κλαπτον οταν...
  • Terry RoscoeBeck5
    Terry RoscoeBeck5 αντέδρασε στο post του odis13 στο θέμα Vintage Vs Modern instruments με Like Like.
    Μόνο μια original Explorer (εκ των οποίων υπήρξαν κυριολεκτικά μια χούφτα) θα έπιανε παραπάνω, εκτιμώνται κοντά στο μύριο πλέον. Πέραν...
  • Terry RoscoeBeck5
    Terry RoscoeBeck5 απάντησε στο θέμα Vintage Vs Modern instruments.
    Α, κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς στο βασίλειο της αστείρευτης γνώσης του Noiz. Αυτό με τις Explorer δεν το είχα πάρει χαμπάρι - είναι...
  • BillTrantos
    Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, η ΕΕ είχε αντίστοιχο νομοσχέδιο στα συρτάρια εδώ και χρόνια. Για κάποιο λόγο, η Δανία ως προεδρείο...
  • cos_dr
    cos_dr απάντησε στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει?.
    Ακριβως αυτό. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η διάσπαση προσοχής μαστίζει. Εδώ εγώ από το πολύ gaming κοντζαμ άντρας καί τό έχω πάθει...
  • bouzoukleri
    bouzoukleri απάντησε στο θέμα Vintage Vs Modern instruments.
    Να προσθέσω την κουτουράδα μου. Όλα τα οργανάκια όταν φτιάχτηκαν ήταν μοντέρνα στην εποχή τους. Διότι απλα , ακόμα και το σκαρπέλο ήταν...
  • cos_dr
    cos_dr αντέδρασε στο post του John Goumis στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει? με Like Like.
    Πολυ στενάχωρο αυτό που γράφεις, και μπράβο σου που έχεις στήσει τέτοιον χώρο. Ισχύει αυτό που λες με την νεολαία, προφανώς δεν...
  • cos_dr
    εμετός.,,😃
  • cos_dr
    Κάναμε ένα live στο μαγαζι ενος φιλου με την μπάντα μου στο οποίο ειχε έρθει και ο αγαπητός cos_dr και παίξαμε ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ τραγούδια...
  • Shelter
    Shelter αντέδρασε στο post του odis13 στο θέμα Vintage Vs Modern instruments με Συμφωνώ Συμφωνώ.
    Μόνο μια original Explorer (εκ των οποίων υπήρξαν κυριολεκτικά μια χούφτα) θα έπιανε παραπάνω, εκτιμώνται κοντά στο μύριο πλέον. Πέραν...
  • σκούφοΣ
    σκούφοΣ αντέδρασε στο κομμάτι Out Of Gas του μέλους gkourmoul1 με Ευχαριστώ Ευχαριστώ.
    Και αυτό το ευχαριστήθηκα ιδιαιτέρως. Δεν έχω παράπονο. Έχω αδυναμία στα ηλεκτρονικά στοιχεία μέσα σε ένα project. Δίνουν μια ελευθερία...
  • fatalv
    Η συζήτηση για τη μουσική και την οικονομική της αξία συχνά παρουσιάζεται μονοδιάστατα, σαν να αρκεί να πούμε ότι «συνεισφέρει τόσα...
  • odis13
    odis13 αντέδρασε στο post του Θανάσης Καλδής στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει? με Like Like.
    Φίλε μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και λυπάμαι για το έως τώρα αποτέλεσμα.... Μην μασάς γιατί αν σβήσει το μεράκι των λίγων...
  • Terry RoscoeBeck5
    Terry RoscoeBeck5 αντέδρασε στο post του LK στο θέμα Νεο αιμα υπαρχει? με Haha Haha.
    Εγω έβγαζα γκόμενες χωρις καν να πιάσω κιθάρα....αυτά με έφαγαν..... 😁
Back