Σχόλια Listen Στίχοι SoundCloud YouTube Music

• Εκεί στο site που συνηθίζω να ψάχνω για φωνητικά (acapella) έπεσα πάνω σε κάποια Maddy.... Ανεβασμένο το acapella πριν από 6 χρόνια και δεν υπήρχε άλλο από την ίδια vocalist. Το ύφος της ήταν έξω από τα χωράφια μου βέβαια, έξω από το δικό μου safe zone αλλά ... τραγουδούσε τόσο ανεπιτήδευτα αυτή η τύπισσα που είπα , άντε ας κάνω ότι μπορώ καλύτερο να έχω τούτη τη φωνή σε ένα τραγούδι μου που θα είχα την τιμή να προσπαθήσω να κάνω. Και βγήκε jazzy pop...ελπίζω να σας αρέσει !

Ωραιο !!! Εμπαινα παλιοτερα στο looperman και ειναι φοβερο ποση εμπνευση μπορεις να παρεις απο μια μικρη λουπα που μπορει να σου κανει κλικ !

Ωραιο !!! Εμπαινα παλιοτερα στο looperman και ειναι φοβερο ποση εμπνευση μπορεις να παρεις απο μια μικρη λουπα που μπορει να σου κανει κλικ !
    Ευχαριστώ πολύ Πάνο ! Όντως στο LM αναφέρομαι...απλά κυνηγάω acapellas σντί για λούπες, δεν μπορώ να δουλεψω με λούπες σχεδόν καθόλου. Βρήκα τη χαρά μου με τα acapellas...

Τις περισσοτερες λουπες δεν τις περναγα καν στο τελικο κομματι αλλα για να ξεκινησω κατι ηταν οτι πρεπει.Εχω κατι χρονια να μπω τωρα αλλα μαλλον θα ξαναρχισω γιατι εχω ξεμεινει απο εμπνευση εδω και καιρο

Τις περισσοτερες λουπες δεν τις περναγα καν στο τελικο κομματι αλλα για να ξεκινησω κατι ηταν οτι πρεπει.Εχω κατι χρονια να μπω τωρα αλλα μαλλον θα ξαναρχισω γιατι εχω ξεμεινει απο εμπνευση εδω και καιρο
    Κατάλαβα , ήθελες έτσι κάτι για πνευματική διέγερση. Σε περιμένω Πάνο....!!

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
128
Ακροατές
5