Σχόλια Listen YouTube Music

• Από τις πιο μελωδικές εισαγωγές που έχω γράψει, μου αρέσει πολύ αυτή η ακουστική κιθαρίτσα

@gkourmoul1 σχόλιο για tone αν θέλεις
    @Κβαντική Διεμπλοκή εκτιμάς αφιέρωση σε πατέρα/Πατέρα;

Όντως, πολύ καλή εισαγωγή! Ειδικά στο σημείο που μπαίνει το βιολί (ή ο,τι άλλο είναι), και κορυφώνεται, είναι φανταστικό.
    Και ωραίο βίντεο!

Μπράβο σας!

Όντως, πολύ καλή εισαγωγή! Ειδικά στο σημείο που μπαίνει το βιολί (ή ο,τι άλλο είναι), και κορυφώνεται, είναι φανταστικό.
    Και ωραίο βίντεο!

Μπράβο σας!
    Ναι, βιολί

Από τις πιο μελωδικές εισαγωγές που έχω γράψει, μου αρέσει πολύ αυτή η ακουστική κιθαρίτσα

@gkourmoul1 σχόλιο για tone αν θέλεις
    @Κβαντική Διεμπλοκή εκτιμάς αφιέρωση σε πατέρα/Πατέρα;
    Πολύ ωραίοι στίχοι όπως πάντα.Ποιος δεν εκτιμαει αφιέρωση και στους 2 πατέρες.

Θα σχολιάσω το τεχνικό μέρος καθως δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω στρατευμένη τέχνη αν και το θέμα μου είναι πολύ αγαπητό.
    Το Genre δεν είναι R&B/Soul αλλά θα ήταν πιο στοχευμένα Soft Rock ή Pop.
    Ενδιαφέρουσα η χορωδία με ταυτοφωνίες που όμως καλύπτει μεγάλο μέρος του φάσματος και δυσκολα χωράνε άλλα όργανα φασματικά. Τα τύμπανα αν και είναι συνήθως το πιο δυνατό όργανο εδω είναι αναιμικά και δεν ξέρω πόσο πάνε. Άποψη είναι βέβαια αλλά ίσως κάποια άλλα κρουστά να ταίριαζαν καλύτερα με πιο ακουστική ενορχήστρωση. Καλή ηχογράφηση.

Θα σχολιάσω το τεχνικό μέρος καθως δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω στρατευμένη τέχνη αν και το θέμα μου είναι πολύ αγαπητό.
    Το Genre δεν είναι R&B/Soul αλλά θα ήταν πιο στοχευμένα Soft Rock ή Pop.
    Ενδιαφέρουσα η χορωδία με ταυτοφωνίες που όμως καλύπτει μεγάλο μέρος του φάσματος και δυσκολα χωράνε άλλα όργανα φασματικά. Τα τύμπανα αν και είναι συνήθως το πιο δυνατό όργανο εδω είναι αναιμικά και δεν ξέρω πόσο πάνε. Άποψη είναι βέβαια αλλά ίσως κάποια άλλα κρουστά να ταίριαζαν καλύτερα με πιο ακουστική ενορχήστρωση. Καλή ηχογράφηση.
    Ευχαριστούμε πολύ κύριε Γιάννη! Το genre είναι αυτό που λένε στην Αμερική Praise and Worship, αλλά δεν υπάρχει εδώ στις επιλογές. Συμφωνώ για τα τύμπανα, σε άλλα κομμάτια είναι πιο έξω, αλλά στο συγκεκριμένο ήθελε ο χοραρχης να αναδειχθεί η μελωδία και ο στίχος, οπότε έμειναν πιο χαμηλά. Ευχαριστούμε πολύ για την ακρόαση!

Με συγκινησες ρε μπαγασα αν και καθετα αντιθετος με τις Θρησκειες (οχι με την πιστη),νασαι καλα !!

• Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
Nekkon
Ημερομηνία
Plays
282
Ακροατές
19
Watchers
1