- Πόντοι
- 638
Καθώς πούλησα πριν λίγο καιρό το GSP μου, και καθώς το τελευταίο δίμηνο περίπου παίζω με ό,τι και όπως βρω (μετακόμιση γαρ...), παρήγγειλα πριν μερικές μέρες το Zoom G3.
http://www.zoom.co.jp/products/g3/
Για κλιπάκια από μένα θα περιμένετε αρκετά, καθώς δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ως κάρτα ήχου στο Ableton Live :-[ οπότε θα πρέπει (ελπίζω εντός των ημερών) να στήσω την "πραγματική" κάρτα ήχου. Κλιπάκια στο youtube υπάρχουν, ψάξτε το γιατί βαριέμαι να δίνω links τώρα.
Εντυπώσεις: τηρουμένων των αναλογιών, έπαθα πλάκα.
Τόσο με ακουστικά όσο και στο return ενισχυτή ακούγεται απίστευτα καλά, όχι μόνο "για τα λεφτά του" αλλά και αντικειμενικά! Ειδικά η εξομοιώσεις Two Rock και DC30 είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει, σε ο,τιδήποτε εκτός Axe-Fx.
Πολύ εύκολο στο setup, καταπληκτικό format (έως 3 ταυτόχρονα εφφέ/ενισχυτές, με δική του οθόνη το καθένα). Ακούει στην πένα πολύ ικανοποιητικά (!), όπως και στο volume και εκτός από sims έχει και rhythm machine και looper! Λειτουργεί σαν κάρτα ήχου (USB). Και δουλεύει μέχρι και με μπαταρίες (με ECO mode παρακαλώ). Τι άλλο να ζητήσει κάποιος?
Πιθανές χρήσεις (τουλάχιστον για εμένα):
1) Practice, ιδέες για σύνθεση. Ακόμα και στον κήπο με μπυρίτσα το καλοκαίρι.
2) Φορητότατο mini rig για πρόβες, ταξίδια, backup.
3) Day job: στην πεταλιέρα μαζί με τα (ελάχιστα) άλλα πετάλια μου.
Vey impressed...
http://www.zoom.co.jp/products/g3/
Για κλιπάκια από μένα θα περιμένετε αρκετά, καθώς δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ως κάρτα ήχου στο Ableton Live :-[ οπότε θα πρέπει (ελπίζω εντός των ημερών) να στήσω την "πραγματική" κάρτα ήχου. Κλιπάκια στο youtube υπάρχουν, ψάξτε το γιατί βαριέμαι να δίνω links τώρα.
Εντυπώσεις: τηρουμένων των αναλογιών, έπαθα πλάκα.
Τόσο με ακουστικά όσο και στο return ενισχυτή ακούγεται απίστευτα καλά, όχι μόνο "για τα λεφτά του" αλλά και αντικειμενικά! Ειδικά η εξομοιώσεις Two Rock και DC30 είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει, σε ο,τιδήποτε εκτός Axe-Fx.

Πολύ εύκολο στο setup, καταπληκτικό format (έως 3 ταυτόχρονα εφφέ/ενισχυτές, με δική του οθόνη το καθένα). Ακούει στην πένα πολύ ικανοποιητικά (!), όπως και στο volume και εκτός από sims έχει και rhythm machine και looper! Λειτουργεί σαν κάρτα ήχου (USB). Και δουλεύει μέχρι και με μπαταρίες (με ECO mode παρακαλώ). Τι άλλο να ζητήσει κάποιος?
Πιθανές χρήσεις (τουλάχιστον για εμένα):
1) Practice, ιδέες για σύνθεση. Ακόμα και στον κήπο με μπυρίτσα το καλοκαίρι.
2) Φορητότατο mini rig για πρόβες, ταξίδια, backup.
3) Day job: στην πεταλιέρα μαζί με τα (ελάχιστα) άλλα πετάλια μου.
Vey impressed...