- Πόντοι
- 28
εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα stands?
Βάλε και κανα λινκ να μην τα ψάχνουμε.J's conspiracy είπε:εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα stands?
https://www.thomann.de/gr/zaor_miza_d_stand_grey_oak.htm?ref=search_rslt_Zaor+Miza+D-Stand+grey+%2F+oak_372719_0RayDTutto είπε:Βάλε και κανα λινκ να μην τα ψάχνουμε.
τα δινει καποιος στις αγγελιες σε εξαιρετικη τιμη .για αυτο ρωταω μηπως τα τσιμπησωLK είπε:Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα.
Ακριβά τα βρίσκω.
Έχω τα (σαφώς πιο φθηνά) auralex monitor pads που προσωπικά με καλύπτουν 100%
Αν σου κάνουν σε χρώμα , σχέδιο, τιμη......δεν νομιζω να χρειάζεται και πολυ σκέψη.J's conspiracy είπε:τα δινει καποιος στις αγγελιες σε εξαιρετικη τιμη .για αυτο ρωταω μηπως τα τσιμπησω
ισχυει οντως αυτο;αρα να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω;LK είπε:δεν νομιζω να χρειάζεται και πολυ σκέψη.
Βάσεις για Monitors είναι, δεν είναι και λαμποργκίνι ;D ;D ;D ;D ;D
Εγώ αυτές τις βάσεις που σου είπα πιο πριν (pads),τις πήρα για 2 λόγους:J's conspiracy είπε:ισχυει οντως αυτο;αρα να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω;
Ωρε και 1000 γνώμες πάρε, γι' αυτό το βαζουμε εδω , για γνωμες ;DJ's conspiracy είπε:αν μου το επιτρεπει κι ο Lk ,θα ηθελα μια γνωμη παραπανω
J's conspiracy είπε:σε ενα θεμα για monitors εδω στο νοιζ εντοπισα αυτο το βιντεο :