Zakk Wylde Farewell Ballad Cover

Ωραία παίζεις,αλλά,άκρως φιλικά,περιμένω να ακούσω κάτι καινούργιο...........Πόσα μπορεί να προσφέρει ένα απλό "cover" σήμερα......

Ευχαριστω. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματακια! Ειδικα η εκτελεση του zakk απιστευτη  :)

Reborn είπε:
Ωραία παίζεις,αλλά,άκρως φιλικά,περιμένω να ακούσω κάτι καινούργιο...........Πόσα μπορεί να προσφέρει ένα απλό "cover" σήμερα......
Κι ομως πολλα μπορει να προσφερει.....αλλα σε ποιους....και τι...το εχουμε εξαντλησει σε αλλο thread ;)....οποτε ας μενουμε σε αυτο που ανεβαζει ο καθε φιλος και οχι στο τι θα θελαμε να ακουσουμε :)

Ωραιος ο φιλος ;)

Καλα ακομα δν θεωρω οτι ειμαι καλος παιχτης... 1 χρονο κ κατι παιζω αλλα οσο μπορω το δουλευω.

jimskeet2002 είπε:
Καλα ακομα δν θεωρω οτι ειμαι καλος παιχτης... 1 χρονο κ κατι παιζω αλλα οσο μπορω το δουλευω.
Σημασία δεν έχει ο χρόνος...Αλλά ο τρόπος! ;) ;)

Αυτο εχω καταλαβει κ εγω αλλα κ ο χρονος καθημερινα που ασχολεισαι. αλλα βλεπω οτι παιζει ρολο πολυ κ το mood, δλδ αλλες μερες δν εχω τοσο διαθεση να παιξω κ αυτο φαινεται κ στο παιξιμο... Αλλα παρατηρω οτι οποτε βλεπω βιντεακια κιθαριστων η κανενα live π εχω σε βιντεο αυξανεται κατακορυφα η διαθεση κ η επιθυμια για παιξιμο. Σαν παρακινηση δλδ το βλεπω πιο πολυ οταν βλεπεις αλλους πολυ καλυτερους παιχτες κ παρατηρεις τι κανουν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back