+1. Τώρα το έβαλα να ακούσω, και ταυτόχρονα άλλαζα και χορδές στην επι. Έριξα και κάτι σόλα απάνω σου μούρλια. Πάντα τέτοια.Dinosp είπε:Οταν ξεκινάω τις συνθέσεις σου στο soundcloud, δεν μπορω να σταματήσω να τις απολαμβανω. Παίζουν συνέχεια.
τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;DΠροσωπικά θωρώ πως κάποια στιγμή πρέπει να αποβάλλεις την αίσθηση του συνθέτη και να πας στην κατηγορία του τραγουδοποιού με φωνή και στίχο
Superfunk είπε:τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;D
Πολλές φορές κάνω ιεροσυλες συγκρίσεις .αλλα, δε θα τις πω αυτήν τη φορά. Οταν ξεκινάω τις συνθέσεις σου στο soundcloud, δεν μπορω να σταματήσω να τις απολαμβανω. Παίζουν συνέχεια
Ε άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου). Ωραία μελωδία/ατμόσφαιρα. Μου έφερε στο μυαλό ωραία cool 70ς.Superfunk είπε:τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;D
φυσικα....τον ατιμο ..σου χαμογελαει και σου φτιαχνει ολη τη μερα...Να υποθεσω οτι ο τιτλος παει στον πιτσιρικο που ειναι παρεα με το κιθαρονι στο αβαταρ?
καλα βεβαια το γεγονος οτι ειμαι ΚΑΠΗ δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και ΜΥΩΔΗΣ.... ;DΕ άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου).
απο poplar ειναι οπως ολες οι vintage Fender Mustang,καλα με μαχΟγκανΥ θα εσκιζε... ;DΒέβαια αν η κιθάρα ήταν... μαχόγκανι μπορεί να ακουγόταν καλύτερα το άσ(θ)μα