yougroove interviews mike kapilidis..

kapdrums

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδες καλη χρονια,υγεια και ψυχραιμια! ;)

δεν ξερω αν τοχετε παρει πρεφα,εδω και λιγους μηνες εχει δημιουργηθει απο μια μικρη ομαδα με επικεφαλης τον φιλο και συναδελφο μαριο ιωαννου ενα γκρουπ στο φεισμπουκ ονοματι yougroove!ειναι μια υγιεστατη ντραμοκοινοτητα που δειχνει να εχει ορεξη και σχεδια πολλα και μεγαλοπνοα! :)

καταρχην ψαξτε το γκρουπ και καντε add!

τα παιδια ξεκινωντας μια προσπαθεια θελουν να παρουσιασουν ελληνες ντραμερ ωστε να τους γνωρισουμε καλυτερα...το νετ βριθει απο συνεντευξεις και μαθηματα ξενων και αγαπημενων συναδελφων αλλα-και γυριζοντας την ελλαδα ειναι κατι το οποιο εχω διαπιστωσει επανειλλημενα-ειναι λιγο τραγικο το ποσα λιγα γνωριζουμε για τους ντοπιους μουσικους...στα πλαισια αυτης της προσπαθειας τα παιδια μου καναν(οπως λεω και στο βιντεο)την τιμη να μου ζητησουν να κανω την αρχη,να ειμαι ο πρωτος...ειμαι πολυ χαρουμενος και περηφανος για το αποτελεσμα(εστω,με τα οποια ψεγαδια του...-την επομενη φορα θα δανειστουμε λιγο μεηκαπ απο τα κοριτσια μας! ;D)...ελπιζω να σας αρεσει!τσεκαρετε το,ειναι σε τρια μερη!(με επιασε παρλα τρελλη! :P ;D).

α,ξεχασα,καντε και subscribe στο youtube...ο μαριος ανεβαζει μερικα απο τα πιο καλογουστα,χρησιμα και επεξηγηματικα μαθηματακια!

Γεια σου Mike,

και ευχαριστουμε για το πολυ ωραιο ποστ που ανεβασες.Μας τιμα ιδιαιτερα.Θελω να προσθεσω και τα ονοματα των αλλων παιδιων.Ειναι ο Νικος Αναστασιαδης και ο Ηρακλης Λουκακης.Θελω επισης να ευχαριστησω και τον Μιχαλη ο οποιος μας βοηθησε πολυ με την ενεργεια του και την υπομονη του.

Εδω ειναι και τα αλλα 2 μερη της συνεντευξης:

Μιχάλης Καπιλίδης!!! Απλά δεν υπάρχει...και απο πλευράς drums και σαν προσωπικότητα. Είναι εύκολα απο τους πιο προσγειωμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει - για το πόσο παιχταράς είναι, δεν χρειάζεται νομίζω να μιλάμε- και η συνέντευξη( μάλλον συζήτηση ) μαζί του ήταν κάτι παραπάνω απο εποικοδομητική και ωφέλιμη για μένα. Ευχαριστούμε και πάλι!  :)

Ηρακλής Λουκάκης

Συγχαρητήρια και απο εμένα

Εξαιρετικη δουλεια και πολυ χρησιμη

Αυτο που λεει ο Μιχάλης για υπηρετης και αρχηγος ειναι ολα τα λεφτα...

Καλη χρονια σε ολους

Μπράβο στα παιδιά και στον Μιχάλη, εξαιρετική δουλειά!

Πολύ ωραία η ιδέα σας, πραγματικά για τους Έλληνες drummers υπάρχει πολύ λίγο υλικό και είναι κρίμα.

Καλή χρονιά σε όλους!

Συγχαρητηρια παιδια σε οσους συμμετεχουν σε ολο αυτο , να 'στε καλα, ειναι ολα πολυ χρησιμα και απλα πατε το ολο θεμα μπροστα. Μεγαλο ευχαριστω σε εσας και στον κυριο  μαικ  :) .Πολυ μερακι παιδια μπραβο.

Γεια χαρα παιδια,

χαιρομαι πραγματικα που οι αντιδρασεις ειναι θετικες.Μας πηρε πολυ χρονο και ενεργεια να το φτιαξουμε και πραγματικα το καταχαρηκαμε.Και ειναι ακομα πιο ωραιο οταν λαμβανεις θετικη ενεργεια.Θα το συνεχισουμε οσο μπορουμε και να γινεται καλυτερο οσο παει.Να στε καλα παιδια.

Ευχαριστουμε.  :)

Καλή δουλειά. Μπράβο.

Αλλά και ο Μιχάλης άλλη πάστα μουσικού που δεν συναντάται εύκολα στην Ελλάδα. Dedicated.

@kapdrums

Είχαμε παίξει κανά δυο φορές μαζί. Όταν ήσουν 14-15 νομίζω... Εγώ είμαι 4-5 χρόνια μεγαλύτερος. Αλλά σε θυμάμαι με την ψιλοαφάνα που είχες τότε και μου είχε κάνει εντύπωση πώς ένα παιδί στην ηλικία σου ήταν απολύτως σοβαρό με τη μουσική και ήξερε ακριβώς τι ήθελε, τότε που οι περισσότεροι από εμάς τους πολύ μεγαλύτερους ακόμα ψαχνόμασταν. Λείπω εξωτερικό πλέον οπότε σε ξαναείδα εδώ μέσα και χάρηκα που η αφοσίωση απέδωσε.

Μπράβο για την πρωτοβουλία και την προσπάθειά σας!! Αυτοί που γνωρίζουν, οφείλουν και να μεταδίδουν γνώση!! Απαράβατος νόμος....

Τον Μιχάλη τον έχω δει και live και πραγματικά μου είχε κάνει άριστη εντύπωση ως μουσικός. Το να είσαι κιθαρίστας και από ένα σημείο και μετά να ασχολείσαι περισσότερο με τον ντράμερ δεν είναι μικρό πράγμα...

Καλή αρχή και πολλά μπράβο για την κίνηση .

Τα φιλιά μου στο Νικόλα ..... (φίλος απ'τα παλιά) πολλές φορές αισθάνομαι περήφανος ακούγοντας Gspot trio και πολλά άλλα  .... ενω θυμάμαι τότε που αγόραζε την πρώτη του Granite :P

Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια και ελπίζω να τα πάτε πολύ καλά! Πολύ χάρηκα που είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη γιατί (για εμένα) είναι από τους αγαπημένους μου Έλληνες drummer... Και αυτό το βλέπω πέραν από τις δουλειές του με Ιωαννίδη και Αρβανιτάκη κυρίως επειδή έχει τύχει να παίζω με έναν μαθητή του.

Χίλια μπράβο στα παιδιά! Και νομίζω πως γενικά ακόμα και στο Noiz βλέπουμε πως οι drummer (αν και ανισόρροποι) έχουν ένα "ποιοτικότερο" για εμένα χώρο στο forum!

Πολλά μπράβο για την παρουσίαση του Μιχάλη Καπηλίδη και σ αυτόν και στους συντελεστές!

Αυτο το αρχηγός και υπηρέτης όλα τα λεφτά!

Μιχάλη, σε ακουσα περυσι live με τον Τακη Μπαρμπέρη και ήσουν εξαιρετικός!

Μπράβο!

Καλη χρονια σε ολους τους συντελεστες του yougroove .Ελπιζω να ειναι η απαρχη και αλλων συνεντευξεων με γνωστους η και αγνωστους drummers και οχι μονον!

@Μιχαλης : αυτα που ειπες στην συνεντευξη σου ειναι το αποτελεσμα μιας μακροχρονης  ενασχολησης σε επαγγελματικο επιπεδο με μουσικους καθε ειδους .

Α) γαμοι και πανηγυρια ..οτι καλυτερο για πιτσιρικα ντραμμερ (εκλεινες 8ωρο στο σκαμνι )

Β) Ζορι απο καλλιτεχνες σαν τον συγχωρεμενο τον Νικο Παπαζογλου ..μονο ετσι βγαινει το ταλεντο μεσα απο πειθαρχεια που σου επιβαλεται .

Γ ) Πολλα lives Δ) ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ με πολλους καλλιτεχνες που αφηνουν την σφραγιδα τους .

Ε)οπωσδηποτε μελετη ΣΤ)και αυτογνωσια .

Μιχαλη θυμαμαι το live στο Vox με Γαλανη & Πρωτοψαλτη και εκει πραγματι επαιζες για την ορχηστρα ..εκει ησουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ υπηρετησ και αρχηγος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ .Μεγαλη κουβεντα ειπες

αλλα ειναι και η αληθεια.(οσοι θελουν ας δουνε το video στο TUBE  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τι σημαινουν τα λογια του Μιχαλη.Μπραβο μικρε .

Πολύ καλή δουλειά!!

Περιμένουμε μια συνέντευξη και από τον θείο όμως τον Θοδωρή!!

(Να επεκταθείτε και σε άλλα όργανα έχει πολύ ενδιαφέρον)

Όταν είπε ότι ήταν μέλος των closer πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα :o Οι closer ήταν και είναι ένα απ'τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!

Ευχαριστουμε πολυ παιδια για την θετικη ανταποκριση.θα ακολουθησουν και αλλα.Αν ολα πανε καλα ελπιζουμε να συνεχισει και με αλλα οργανα κλπ.Να στε καλα και χαιρομαι που το βρηκατε εκπαιδευτικο. :)

Παρόμοια θέματα

D
Απαντήσεις
23
Εμφανίσεις
6K

Trending...

Νέα θέματα

Back