- Πόντοι
- 1
Γιατι ολος ο κοσμος εχει τρελλαθει με τον Joey κ ολοι θελουν να παρουν το ταπουρο του τα ντραμς του......κ γενικα να γινουν Jordison?
τελειως φιλικα:Οχι ΕΙΔΙΚΑ οι Slipknot μου αρεσουν !
Οπως και αλλοι καφροι τυπου Pantera αλλα και αρκετα παραδοσιακα metal group (Judas Priest,Saxon) κυριως βρεττανικα icon_lol.gif icon_lol.gif
Oταν λεω βεβαια "μου αρεσουν" δεν εννοω οτι θα παρω και δισκο τους (αν και των Judas Priest τον εχω απο παιδι...) αλλα οτι σε σχεση με την πλειοψηφια των γκρουπ του ειδους δεν τρεχω να ξεφυγω μολις τους ακουσω... icon_wink.gif
Υπαρχουν αλλα "ειδη" (η μαλλον "ταμπελες" μουσικης) που με ενοχλουν ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το Metal... icon_lol.gif
έχεις δίκιο... αυτό το twang που βγάζουν οι emg είναι φοβερόΠάντως υποπτεύομαι ότι ο superfunk γουστάρει slipknot επειδή παίζουν με τέλε. Τέλλλλος.
Δεν είναι και εντελώς ψέμματα αυτό :lol: :lol:Πάντως υποπτεύομαι ότι ο superfunk γουστάρει slipknot επειδή παίζουν με τέλε. Τέλλλλος.
..ελα μωρε σιγα ενταξει τα χωνει οκ αλλα και γενικα η νεα γενια των καφρομεταλαδων με την καλη εννοια παντα γουσταρει και επειδη σαν μπαντα κανουν οτι κανουν με μασκες εφφετζιλικια γυριστα drum solo και μπολικη φασαρια και τα σχετικα λεμε οτι γουσταρουμε..και γω γουσταρω αρκετα την μπαντα αλλα μην τρελλαθουμε κιολας υπαρχουν και πολυ καλυτεροι παιχταραδες να ασχοληθει κανεις..Γιατι ολος ο κοσμος εχει τρελλαθει με τον Joey κ ολοι θελουν να παρουν το ταπουρο του τα ντραμς του......κ γενικα να γινουν Jordison?
το ταμπουρο του' date=' εχει ΑΠΕΙΡΟ funk κρυμμενο μεσα του.[/quote']Έτσι έτσι! Η funk υπάρχει παντού!Είναι αρκετά καλός παίκτης πάντως.
Πολλλλή ενέργεια ρε παιδί μου.
οφτόπικ : deadendmind, το κομμάτι που έχεις ανεβάσει στο myspace σου απλά σφυράει :wink: !!