kbasilis είπε:
Το καλύτερο που θα σου πρότεινα είναι να δοκιμάσεις(αν μπορείς) το πετάλι στον ίδιο ενισχυτη με τον δικό σου.panos1911 είπε:θέλω να στραφώ σε λάμπα ! έχω το metal muff και το rocktron rampage αλλά μ έρχονται πολύ βαβουριαρικα! με εντυπωσιασε αυτό το βίντεο π είδα!
απλώς δν έχω πάει να το ακούσω από κοντά και δεν μπορώ και ν πάω και θέλω γνώμες!
+1Το μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι το ISF. Μπορεις να φτιαξεις οτι ηχο θες για μεταλ.
+1 πάλιτο emulated output που είναι γενικά αρκετά χρήσιμο!
panos1911 είπε:το θέμα είναι ν αποδίδει το πετάλι σε έναν καλώ λαμπατο ενισχυτή και όχι στον δικό μου τον rocktron velocity 50! δεν προκειτε να παίξω μ αυτόν έτσι κ αλλιώς λαιβ! παίζω με άλλους!
sitpanos1911 είπε:είναι δύσκολα τ πράγματα! είμαι από Έδεσσα και σπουδάζω καστορια! ο ενισχυτής είναι στην Έδεσσα ,η jackson μ είναι κ αυτή Έδεσσα, στην καστορια έχω την cort μου! δεν έχω δει και κανένα μαγαζί να πουλάει blackstar!αρα...
Και πάλι sitpanos1911 είπε:μπααα !δεν έχω βρει κάτι!
Άμα θυμάμαι καλά το είχε πάρει ένα παιδί από το forum και έστειλε δείγμα του πεταλιού παίζοντας το hotel california και ο ήχος ήταν ολόιδιος και η συνδεσμολογία ήταν απλά κιθάρα-πετάλι -κάτρα ήχουAdamo είπε:και εγω το απλο θα σου προτεινα.Ειμαι κατοχος του και στο 2ο καναλι ,το distortion,δηλαδη παιζω με low output μαγνητες και για να μην "μεταλιζω" εχω το gain λιγο πριν την μεση και παιζω μεχρι hard rock
ειανι πεταλαρα παιζει καλα παντου