Για να πάρω μια Fender cp60's

drketikios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Έλεγα να την πάρω από thomann, που μαζί με το μπαούλο θα βγεί κοντά 630.

Είδα σήμερα στον Ζάχο την ίδια μαζί με μπαούλο 720.

Οπότε λέω...παίζει άμα τον πω 500 στο χέρι και τα άλλα 220 σε 2 δόσεις, να μου δώσει την κιθάρα, ή να πάω κατ'ευθείαν για Thomman??

??? ??? ???

Αφου πηγες μεχρι τον Ζαχο και ρωτησες τιμη, γιατι δεν τον ρωτησες τον ιδιο;;;

απ οσο ξερω ο ζαχος με δοσεις δεν δινει...(σε μενα τουλαχιστον...).εκτος κι αν εχεις καποια καρτα οποτε θα δινεις εκει τις δοσεις σου...

καλες πενιες απ οπου και να την παρεις! ;)

Ο Ζάχος θα σου κάνει καλύτερη τιμή από αυτήν που αναγράφεται. Ρώτησες;

καλα μακραν η πιο ακυρη απορια ever!!!! τον φοβασαι μην δαγκωσει???? αφου ησουνα μεσα στο μαγαζι γιατι δν τον ρωταγεσ κατευθειαν???

Ρώτησα κ μου είπε τελική μαζί με θήκη 720.

Θα πάω αύριο να ρωτήσω, αλλά δεν θέλω αυτή που έχει βιτρίνα.

όσο για το site που λέει ο  akis_1982....δεν το ξέρω...είναι αξιόπιστο?

Δεν πας ρε συ καλύτερα να κάνεις μια strat στον Ντούκα με τα ίδια φράγκα? Προσωπικά φράγκα στη Fender δεν αφήνω με τίποτα!  ;)

drketikios είπε:
όσο για το site που λέει ο  akis_1982....δεν το ξέρω...είναι αξιόπιστο?
Μια χαρα αξιοπιστο . Το χω δοκιμασει αλλιως δε θα στο προτεινα . Η διαφορα με το thomann ειναι οτι εχουν γυρω στα 20 ευρω μεταφορικα ανεξαρτητως ποσου και οτι εχεις 7 μερες και οχι ενα μηνα για να επιστρεψεις κατι αν δε σου αρεσει αλλα οι διαφορες στις τιμες κλινουν υπερ του dv . Σου στελνουν και tracking number για να βλεπεις ανα πασα στιγμη που βρισκεται η παραγγελια σου και στελνουν με ups που ειναι μια χαρα εταιρια .

Φαντάζομαι ως δοκιμαστικό μοντέλο άρα και πολυπαιγμένο/όσο να'ναι φθαρμένο εννοεί το παλικάρι.

Χωρίς παρεξήγηση, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΤΡΙΝΑ???

Σεταρισμένη, καθαρισμένη κ με καινούριες χορδές θα τη δώσει την κιθάρα ο άνθρωπος!

Έχουμε αναλύσει αρκετές φορές το θέμα demo equipment σαν concept στο "Η Αγορα" παιδιά. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάει, ούτε χρειάζεται να κάνετε το δικηγόρο του μαγαζιού.

Για να μη λέμε ό,τι νάναι ο καθένας, ο Ζάχος θα σου φέρει "του κουτιού" όπως την θέλεις, όταν την θέλεις.

Δεν κάνω τον δικηγόρο του μαγαζιού. Το λέω από προσωπική πείρα. Κι εγώ πειραγμένος είμαι και τα θέλω όλα "παρθένα". Έτσι λοιπόν όταν παρήγγειλα τον ενισχυτή μου, δοκίμασα αυτόν που είχε στο μαγαζί, και μου έφερε καινούργιο "του κουτιού".

Η διαφορά τιμής είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εσύ αποφασίζεις.

Ως αγοραστης εχεις καθε δικαιωμα να απαιτεις το υπο αγορα προϊον να ειναι οπως ακριβως το θελεις.

Αλλα μια κλασσικη 7εndεr (=bulletproof κατασκευη) δεν νομιζω οτι θα παθει και τιποτα αν την παιξουν και μερικα χερια πριν απο σενα...

Ισα ισα που συμφωνα με μερικους, θα την παρεις και "στρωμενη"...  :)

Το θετικο με την αγορα απο Ζακ ειναι οτι θα δοκιμασεις το οργανο που πιθανα θα αγορασεις.

Στις online αγορες δυστυχως αγοραζεις μια ...φωτογραφια. Μπορει να σου βγει καλη, μπορει και οχι...

Το "καλη" που λεω εχει να κανει με το υποκειμενικο "καλη", δηλαδη καλη στα χερια σου, στα αυτια σου, στο rig σου, στην ψυχη σου στην τελικη... Γιατι κατασκευαστικα "κακη" δυσκολα να σου στειλουν. Εκτος αν το αεροπλανο πεσει στη θαλασσα και μεινει εκει η κιθαρα σου για κανα μηνα και μουλιασει...  και παλι δε θα μασαει!

Το θετικο με την αγορα απο Ζακ ειναι οτι θα δοκιμασεις το οργανο που πιθανα θα αγορασεις.
Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάει, ούτε χρειάζεται να κάνετε το δικηγόρο του μαγαζιού.
Καμμία διάθεση δεν είχα να κάνω το συνήγορο του μαγαζιού.

Πώς γνωρίζεις όμως ότι αυτή του "κουτιού" που θα σου φέρει θα είναι ακριβώς ίδια κ όμοια με αυτή που εσύ έπαιξες;

Υπό αυτή την έννοια είναι παράλογο για μένα!

(ποτέ δεν μπόρεσα να μπω στη λογική "του κουτιού")

Το ιδανικό θα ήταν κάποιο μαγαζί να έχει κάποιες σε στοκ (2-3) και να τις συγκρίνεις κατά την αγορά.

Δύσκολο στην υλοποίηση (ειδικά στην Ελλάδα), θέλει μεράκι από το μαγαζί και σωστή συμπεριφορά από τον πελάτη. Δεν βλάπτει να είσαι ήδη πελάτης στο μαγαζί και να μην είσαι τελείως άγνωστος  ;)

Καλές αγορές!

Γιατί σε κανεναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι εκτός από το ότι της βιτρίνας μπορεί να μην το εμπιστεύται γιατί είναι πολυχρησιμοποιημένο κλπ κλπ, μπορεί απλά να μην θέλει το χρώμα στο οποίο είναι η κιθάρα στην βιτρίνα .Εμένα πάντως αυτό μου πέρασε πρώτο από το μυαλό...

Νομίζω ότι δεν θα έλεγε ότι δεν θέλει αυτήν που έχει βιτρίνα αλλά θα έλεγε π.χ. δεν μου αρεσει η "μαύρη" που έχει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα