Yamaha Revstar

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Κατα την αυστηρά προσωπική μου άποψη (δεν παίρνω και κανένα στον λαιμό μου) η σειρά Revstar είναι κάτι φρέσκο και 2017.

Ευχαρίστως θα έβαζα μια στην συλλογή μου. Είναι πανέμορφες.

index.php

Ωραίο σχέδιο και πανέμορφο headstock. Το ωραιότερο, διαφορετικό, μετά τα Gibson, Strat και Tele.

Ματ, μονόχρωμα βαψίματα και brushed hardware... και έχουν καλύψει σχεδόν όλα τα γούστα απο accessories (μαγνήτες κλπ).

Και μ' έχει πιάσει μια λιγούρα με την 502... Λογικά λεφτά και πατροπαράδοτη ποιότητα Yamaha.

Τι λέτε; Παραμιλάω;

revstar502.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ όμορφη κιθάρα!

Είχα πάει νάκα με σκοπό να την πάρω και δεν την πήρα για δύο λόγους:

1_πολύ άβολο μπράτσο.. "βαρύ" και λίγο ογκώδες για τα χέρια μου, η ταστιέρα επίσης δεν μου έκανε καλή εντύπωση.

2_το πράσινο που βλέπεις σε όλες τις promo φωτογραφίες δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή (έγκλημα) προτίμησαν ένα πιο σκούρο πράσινο που είναι σχεδόν σαν μαύρο.

Φυσικά και οι δύο λόγοι είναι υποκειμενικοί, αν σε βολεύει πάρτη!

PS. Έχει απίστευτα όμορφο hardware!!! 

marathon είπε:
...πραγματικά πρωτότυπο!!!!! ;D

th
Γιατί το λες... ποιός φαντάζεσαι να έφτιαξε την κιθάρα της Roland;

Πρωτότυπο σχέδιο κιθάρας δεν... υπάρχει. Τι να πεις για headstock!

Διαφορετικό απο αυτά των big two όμως, δύσκολα τσουλάει. Κι αυτό το θεωρώ ολοκληρωμένο.

Αλλωστε τυχαίο είναι που δύο γραφίστες τσιμπήσατε και γράψατε εδω; ;)

yameth είπε:
Τι να πεις για headstock!
Eastwood!!! ;D

Πρωτότυπο σχέδιο κιθάρας δεν... υπάρχει.
Μάλλον... το σχήμα δεν με χαλάει καθόλου, αντίθετα και εμένα μου αρέσει. Απλά βλέπω αυτό το καιρό και σε άλλους τομείς, το "φαινόμενο" παίρνω κάτι από το παρελθόν, το "σπατουλάρω" με λίγο μοντέρνο...et voilà!

Γι αυτό λέει πολλά η Revstar. Συνδυάζει ωραία το κλασικό με το μοντέρνο.

Σε σύγκριση δε με αυτά που κάνει η Gibson... που δεν κάνει ούτε μπρος ούτε πίσω...

Βέβαια δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου όπως ο Ikon και αυτό είναι το Α και το Ω για μια κιθάρα.

yameth είπε:
Αλλωστε τυχαίο είναι που δύο γραφίστες τσιμπήσατε και γράψατε εδω; ;)
Χαχα!

Προσωπικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στεναχωρήθηκα που δεν βρήκα το σωστό πράσινο...

θα την είχα πάρει (μάλλον)...

Υπάρχουν και άνθρωποι με αυτή τη διαστροφή yameth, δεν μπορώ να πάρω πχ κάποιο πετάλι αν δεν μου αρέσει και στην όψη (όχι τόσο πολύ με τις κιθάρες γιατί όντως αν δεν σε βολεύει δεν έχει νόημα).

Εγω πάλι τι να πω που συνειδητοποίησα πως το "αγαπημένο" μου χρωμα είναι το antique sunburst.

Το συνειδητοποίησα δε όταν κρέμασα τις κιθάρες μου στον τοίχο... Άβυσσος...

Το θέμα είναι ότι παίζουν καλά και το χρώμα ήταν μάλλον τυχαίο, αφού μόνο η μία αγοράστηκε καινούργια.

Yamahaρα ολέ!

Οι καλύτερες κιθάρες κι ας μην έχω καμία.

Είμαι θύμα της διαφήμισης.

RayDTutto είπε:
Είμαι θύμα της διαφήμισης.
Πλάκα κάνεις. Ποιάς διαφήμισης; Εννοείς αυτού του θέματος μήπως; Άδολο G.A.S.

yameth είπε:
Πλάκα κάνεις.

Ποιάς διαφήμισης; Εννοείς αυτού του θέματος μήπως; Άδολο G.A.S.
Εγώ ρε μάστορα είμαι θύμα της διαφήμισης που έπεσα στις Fender και δεν αγόρασα ποτέ καμία Γιαμάχα!

Αν δεν ήταν μια απο τις πρώτες σου κιθάρες μια Yamaha, όπως εμένα π.χ., συνήθως την αγοράζεις σαν  δεύτερη κιθάρα. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.

Η πρώτη μου καινούργια κιθάρα ήταν μια Yamaha SG 5A του 1968 που σήμερα πουλιέται ακριβότερα απο τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας. Απο design πολύ πρωχώ τότε. Φαντάσου και το συνολάκι με καμπάνα, τακούνι και στενό πουκάμισο. O0

yamaha_sg5A_1968.jpg

Την οποία αντάλλαξα στο ίδιο μαγαζί με την πράσινη Yamaha SA50 ή ήταν ανάποδα;

Δεν θυμάμαι.

Υ.Γ. Που τώρα συνειδητοποιώ πως έχει το ίδιο headstock με την Revstar. Απο τότε!

yamaha-sa50-green.jpg

yameth είπε:
Αν δεν ήταν μια απο τις πρώτες σου κιθάρες μια Yamaha, όπως εμένα π.χ., συνήθως την αγοράζεις σαν  δεύτερη κιθάρα. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.

Η πρώτη μου καινούργια κιθάρα ήταν μια Yamaha SG 5A του 1968 που σήμερα πουλιέται ακριβότερα απο τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας. Απο design πολύ πρωχώ τότε. Φαντάσου και το συνολάκι με καμπάνα, τακούνι και στενό πουκάμισο. O0
Ο Χριστός...

yameth είπε:
Κατα την αυστηρά προσωπική μου άποψη (δεν παίρνω και κανένα στον λαιμό μου) η σειρά Revstar είναι κάτι φρέσκο και 2017.
Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά μόνο σε εμένα το σώμα μου κάνει Yamaha Σαντανό SG;

yameth είπε:
Η πρώτη μου καινούργια κιθάρα ήταν μια Yamaha SG 5A του 1968 που σήμερα πουλιέται ακριβότερα απο τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας. Απο design πολύ πρωχώ τότε.
Αυτή μου θυμίζει ανάποδη Parker.

Ακόμα και το headstock της, Parker θυμίζει

Trending...

Νέα θέματα

Back