Yahoo Toolbar. Help

Anouvis_GR

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πως εγκαταστάθηκε αυτό το πράμα στο PC mou και δεν μπορω να το βγαλω. Το εκανα και ανινσταλ από τον πινακα ελέγχου αλλά αυτό είναι ακομα εκει και μου σπαει τα νεύρα. εχει κανεις εμεπιρία ???

Αν ξέρει κανεις τίποτα ας μου πει γιατί το πισι δεν είναι δικο μου είναι καποιου ακατανομαστου λολ και θα με φαει ζωντανό.

Ανάποδο κλικ στη γραμμή εντολών, ξετικάρισμα του Yahoo Toolbar, κι αν ποτέ τ΄ανακαλύψει τον κινέζο...

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις ειναι απλα να το βγάλεις απ τα βασικά κουμπιά του explorer...Ετσι για να μην φαίνεται :wink:

οταν τον βγάζω δεν φαινεται μεχρι να τον ξαναανοίξω. δεν βγαινει με τίποτα. μεγάλο μουλάρι το άτιμο.

ειχα βαλει αυτο το θεμα στην κατηγορια computers. τι εγινε και βγήκε εδώ?

Θα σου πουν ότι στο computers μπαίνουν θέματα που έχουν να κάνουν με κομπιουτερ και μουσική. Ότι έχει να κάνει με σκέτο κομπιουτερ μπαίνει στο περί ανέμων

Αν ξέρει κανεις τίποτα ας μου πει γιατί το πισι δεν είναι δικο μου είναι καποιου ακατανομαστου λολ και θα με φαει ζωντανό.

Ακατονόμαστος εγώ βρε; :roll:

Κι εσύ Βρούτε; 8O

gia όποιιν εχει το ιδιο προβλημα καταφερα να το ξεκάνω με "εκτέλεση -regedit- search gia yahoo -και οτι βγαίνει το σκοτώνεις.

Το advanced system optimizer το έχεις; Αν όχι τότε μπορείς να το αποκτήσεις. Μέσα στα υπόλοιπα έχει και επιλογές όπως το safe unistaller, όπου διαγράφει δι πανυώς τα προγράμματα από το σύστημα, καθώς και registry repair και fix. Έτσι τα κάνει αυτόματα, γλυτώνοντάς σε από καμιά γκάφα!

Trending...

Νέα θέματα

Back