XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Χρίστους/Χρηστους, στις Χριστίνες, στα μελη και στους οικοδεσπότες του ΝΟΙΖ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Χρόνια πολλά και πάνω απ'όλα χρόνια καλά σε όλους...

Εύχομαι στους συναδέλφους noiz-άδες με το νέο έτος περισσότερο equipment, άπειρα gadgets και άπειρη έμπνευση για καλή μουσική!

Στους φίλους , μέλη, συντελεστές, συνεργάτες του NOIZ.gr , εύχομαι :!: Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές, :!:

Αφήστε συνθια κιθάρες ντραμς pc κλπ και ντου στα μελομακάρονα :!: :lol: :lol:

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και καλά,καλές διακοπές σε όσους ξεκουράζονται και καλή ξεκούραση στους φοιτητές που είναι καθοδόν για μια ακόμη εξεταστική(και εγώ ένας απο αυτούς :lol: )

Αγαπητοί φίλοι χρόνια σας πολλά με υγεία για όλους εσάς και τις οικογένειές σας. ¶κούγομαι κάπως σαν παππούς...αλλά δυστυχώς πριν λίγες μέρες έχασα έναν φίλο 28 χρονών και έχω συγγλονιστεί αρκετά. Να μαστε όλοι καλά και τα υπόλοιπα έρχονται.

Χρόνια Πολλά σε όλους με αγάπη, υγεία, χαρά και πολύ μουσική δημιουργία!!

:wink:

θελω παλι να εκφρασω τις θερμες μου ευχες σε ολους τους noizαδες ανεξαιρετως .να εχετε μια χρονια γεματη Υ Γ Ε Ι Α πανω απ ολα και ορεξη για πολλη και καλη μουσικη!ευχομαι ολοι να γινομαστε καλυτεροι και σπουδαιοτεροι.ο καθενας με τον τροπο του , ειτε παιζοντας ,ειτε γραφοντας , ειτε συνθετοντας.....ολοι να ''παθουμε'' τα καλυτερα!!!!!!!

χ ρ ο ν ια&&& π ο λ λ α !!!!!!!
em.icon.bigsmile.png

Και εγω με την σειρα μου ευχομαι σε ολους τους noizades Ειρηνη,Σοφια,Ευτυχια Αγαπη και οποια αλλη γκομενιτσα γουσταρετε...Να στε καλα(κλασσικο αλλα μ’αρεσει...!!!!!!)

MERRY ΣΚΟΡΔΟΥ!!!!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back