- Πόντοι
- 1,688
(Vincen García Bass)
Ακου τι λεει στο 0.22.30Αντιπαρέρχομαι τη γκρούβα του θεού που έχουν αυτά τ' αγόρια. Και μόνος του να έπαιζε ο Garcia, θα χόρευαν και τα σκαμπό ?
Τρόμος... ?Ακου τι λεει στο 0.22.30
https://youtu.be/4fI0bTXPXCw?t=1349
agreedΑντιπαρέρχομαι τη γκρούβα του θεού που έχουν αυτά τ' αγόρια. Και μόνος του να έπαιζε ο Garcia, θα χόρευαν και τα σκαμπό ?
Και ψαχνω να βρω αναλογιο ή εστω σταντ για ταμπλετ, αλλα τιποτα.Τρόμος... ?
ΟΚ, απλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο τύπος ξεφεύγει από τα ανθρώπινα πλαίσια- και υπόψιν: Δεν διαβάζει καν... τα παίζει από μνήμης. Για 48 ώρες περιθώριο, όπως και να το δεις, είναι εξωπραγματικό γι' αυτά που παίζουν.
Και μια και πήρα φόρα ας εκθειάσω λίγο ακόμα αυτό το αγόρι: Το πεντάχορδο του έχει δύο J μαγνήτες- με ράμπα στη μέση- και μόλις τρία knobs, που λογικά είναι VVT. Ούτε φρου-φρού, ούτε 10 knobs, switch, διαβόλους και τριβόλους... Το αγόρι έχει τον ήχο στα χέρια ? Και Mark Bass που λατρεύω.
Αυτά είναι.
Eγω τον παρακολουθω στα διαφορα καναλια του γιατι ειναι μεγαλο νουμερο ο τυπος κ το κωμικο του ταλεντο μετριαζει καπως την απελπισια που με πιανει βλεποντας το παιξιμο...O Cory Wong και τα διάφορα projects του είναι στην κατηγορία των πραγμάτων που αποφεύγω να ακούσω/δω γιατί με πιάνει βαθιά στενοχώρια λόγω του παικτικού επιπέδου.
Το εχω ακουσει κι απο αλλους.O Cory Wong και τα διάφορα projects του είναι στην κατηγορία των πραγμάτων που αποφεύγω να ακούσω/δω γιατί με πιάνει βαθιά στενοχώρια λόγω του παικτικού επιπέδου.
Κι αλλος απελπισμενος.Eγω τον παρακολουθω στα διαφορα καναλια του γιατι ειναι μεγαλο νουμερο ο τυπος κ το κωμικο του ταλεντο μετριαζει καπως την απελπισια που με πιανει βλεποντας το παιξιμο...
Έλα μου ντε...Αλλα και παλι, ολα τα ηξερε?
Πόσα είπε... νομίζω πενηνταφεύγα κομμάτια; Τι να σου πω... είναι εξωπραγματικός ο τύπος. Δηλαδή αν το καλοσκεφτείς, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι έκανε έστω και μισή πρόβα μαζί τους (με δεδομένους τους χρόνους -48 ώρες- το ταξίδι κλπ) ?Και μετα σκεφτομαι, κατι τετοιο το κανει καποιος που πιστευει οτι μια μερα θα παιξει μαζι τους.
Οταν το ακουσα που το ελεγε, δεν πιστευα τα αυτια μου.Έλα μου ντε...
Πόσα είπε... νομίζω πενηνταφεύγα κομμάτια; Τι να σου πω... είναι εξωπραγματικός ο τύπος. Δηλαδή αν το καλοσκεφτείς, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι έκανε έστω και μισή πρόβα μαζί τους (με δεδομένους τους χρόνους -48 ώρες- το ταξίδι κλπ) ?
Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι και ζουν ανάμεσα μας, "μεταμφιεσμένοι" σε μπασίστες ?
Ρε παιδια δεν το καταλαβαινω αυτο.
Πόσα είπε... νομίζω πενηνταφεύγα κομμάτια;
Μη το κλεινεις. Απλα ακου το χωρις να πιασεις την κιθαρα ? και χωρις να το αναλυεις.Όταν ακούω ένα οποιοδήποτε κομμάτι, ένα ασυνείδητο μέρος του μυαλού μου το επεξεργάζεται και το αναλύει μουσικά/παικτικά. Καμιά φορά μπορεί και αν πιάσω την κιθάρα. Στον Cory Wong και διαφόρους άλλους σεσημασμένους απλά λέω άστο διάλο ρε και το κλείνω.
Ναι, αλλά όχι έτσι... Κάτι είχα, έναν οδηγό κάτι... Και σε κομμάτια που κουτσά- στραβά ήξερα - και ομοίως φυσικά κουτσά- στραβά έπαιζα ? Εδώ μιλάμε ότι όντως είναι η επιτομή του "δεν γίνονται αυτά".Οταν το ακουσα που το ελεγε, δεν πιστευα τα αυτια μου.
Κι εσυ οπως εγω θα εχεις ισως βρεθει σε παρομοια φαση που σε φωναζουν να κανεις αντικατασταση χωρις προβα, αλλα εδω μιλαμε για αλλο επιπεδο και χωρις οδηγους, ολα απ'έξω. Δεν γινονται αυτα.
Btw αν βλέπω καλά ο Wong παίζει με 2 Twin Reverb Tone Master. Αυτοί δεν είναι λάμπα. Έτσι κι εγώ ξέρω.