ξερει κανεις τους SUPER STEREO???

dr.peters

Μέλος
Πόντοι
36
εχω βαλθει να σας μεταδοσω τις μουσικες μου γνωσεις πριν φυγω απο τον ματαιο τουτο κοσμο!!!

λοιπον, να μια μπαντα απο την θεσ/κη που μου αρεσει παρα πολυ!

να και το myspace τους!

www.myspace.com/superstereogr

enjoy!!!!

Αν και παρακολουθω συνεχως Ραδιο Αρβυλα θα ηταν απο τα ελαχιστα που δεν εχω δει!

ΠΟλυ ωραιο ακουσμα δεμενο και ιδιομορφο! Μου αρεσαν! :)

Ο τραγουδιστής τους Dzingovic και ο πληκτράς Μπενέκας είναι μέλη των B-Movies, την μπάντα του Παύλου Παυλίδη

ναι το ξερω!

ηθελα να το αναφερω μαλιστα, αλλα ξεχαστηκα!!

μαλιστα τον ειχα δει στην τελευταια εμφανιση του παυλιδη στο γκαγκαριν και ηταν τρομερος σαν κιθαριστας!

μαλιστα, ο ντζινκοβιτς ειναι και δοκιμαστης σε καποια απο τα κλιπ στα πεταλια του ντζαμ στο σαιτ και ηταν και κιθαριστας του δημητριαδη!!!!

και ο πληκτρας παντως σταθερη αξια!!!!

Πολυ καλοι παιχτες, αλλα ευχαριστως εδινα μια μπουνια στον τραγουδιστη καθαρα για δικους μας προσωπικους λόγους κι ας μην τον εχω γνωρίσει ποτε :P

neeq είπε:
Πολυ καλοι παιχτες, αλλα ευχαριστως εδινα μια μπουνια στον τραγουδιστη καθαρα για δικους μας προσωπικους λόγους κι ας μην τον εχω γνωρίσει ποτε :P
δεν το ειχα δει αυτο....

για λεγε, για λεγε...... ;D ;D ;D ;D ;D

Τιποτα, μου τη σπανε οι στιχοι και ο τροπος που τους τραγουδαει :D

xaxa!

εμενα τελικα αυτα τα δυο ειναι που μ αρεσουν πιο πολυ σε αυτη τη μπαντα....!!!! ;D ;D

Δε λεω, εχουν στυλ και παιζουν πολυ καλα :) Απλα δε μου καθησε.

Spot the difference- Βρείτε τη διαφορά  ;D

fb77720f30e4a10d665fe1f137e22308.jpg

70_b_0.jpg

;D ;D ;D ;D

Rock-elliniko είπε:
Ο τραγουδιστής τους Dzingovic και ο πληκτράς Μπενέκας είναι μέλη των B-Movies, την μπάντα του Παύλου Παυλίδη
Και ο drummer (Βασιλης Μπαχαριδης) παιζει με τον Αγγελακα και με τους πολυσυζητημενους Dr.funk (και σε αλλες μπαντες).

Ο Dzingovic ειναι οντως καλος κιθαριστας με αρκετες γνωσεις. Εχει καλο ηχο και ωραιες ιδεες.

Επισης ειναι πολυ ''ενταξει'' ατομα. Ετυχε να γνωριστουμε οταν συμμετειχαμε στο ιδιο live και η συζητηση μας ηταν πολυ ευχαριστη και ενδιαφερουσα :)

BigAlejandro είπε:
ηταν και κιθαριστας του δημητριαδη!!!!
μάλλον παρακάθησε στην μπάντα του δημητριάδη.. ;D

το super gkomena, όταν το πρωτάκουσα μου φάνηκε τόσο εμετικό που ήμουν έτοιμος να βρω τον neeg για να τους κάνουμε μια επισκεψούλα.. ;D ;D

ακούγοντάς το ξανά, μου φάνηκε πιό συμπαθητικό αλλά κάτι με απωθεί..λέτε να φταίει η τζάγκουαρ?

ειπαμε, ωραιες κιθαρες οι ντζαγκουαρ, αλλα αυτο το χρωμα πολυ...μπλιαχ βρε παιδι μου...!!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back