O
OurDarkness
Guest
Ξέρει κανείς τι όργανο είναι αυτό; Μοιάζει για κιθάρα, αλλά τί είναι;
Last edited:
Ναιφιλε ourdarkness το ψευδωνυμο ειναι απο τηνANNE clark? ή κανω λαθος....παντως ειναι κορυφαιο κομματι...
Απίστευτο κομμάτι ... ΑΑΑΑΑΧ το έχω συνδυάσει με έντονες στιγμές της ζωής μου... Νοσταλγία... :-\OurDarkness είπε:Ναιφιλε ourdarkness το ψευδωνυμο ειναι απο τηνANNE clark? ή κανω λαθος....παντως ειναι κορυφαιο κομματι...χαίρομαι που σ' αρέσει..
![]()
Το μηχάνημα φαίνεται ενδιαφέρον. Εμένα πήγαινε το μυαλό μου σε 80s midi guitar αλλά αυτό που βρήκες ούτε που το ήξερα.bloody_sunday είπε:YΓ. Ωραίο nick επίσης, OurDarkness... Eκτός από φοβερό τραγούδι, μάλλον ξέρεις ότι μερικοί το θεωρούν και τον πρόδρομο της trance, 7 oλόκληρα χρόνια πριν τους KLF που λέει η Wiki (έλεος)...
Sorry bloody_sunday, δεν πρόσεξα το σχόλιό σου.. :-\Ε, το είχα γράψει κι εγώ πριν από μια βδομάδα αλλά ούτε φωνή, ούτε απόκριση...
Ναι έχω ακουστά περί του θέματος. Όπως επίσης ότι οι πρόδρομοι του techno είναι οι Yello και όχι η μουσική σκηνή του Detroit.Eκτός από φοβερό τραγούδι, μάλλον ξέρεις ότι μερικοί το θεωρούν και τον πρόδρομο της trance, 7 oλόκληρα χρόνια πριν τους KLF που λέει η Wiki (έλεος)...