X-Piral νέπ cd

Chaostar

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους τους noizαδες! Μετα απο παρατεταμενη απουσια μου απο το forum (για πολλους και διαφορους λογους) επανερχομαι δριμυτερος!

Λοιπον ο νεος μας δισκος ειναι ετοιμος και περιμενουμε τα σχολια σας!

http://www.myspace.com/xpiral

http://www.numberonemusic.com/xpiral

http://www.x-piral.com

http://www.burning-star.net

Οτι εχετε να πειτε μας ενδιαφερει παρα πολυ!

Επισης 3 Φεβρουαριου θα ειμαστε στο Underworld Club για ενα μικρο Live!

Βρε μάγκα 3 Φλεβάρη θα παίξουν και κάποιοι κολλητοί μου στο under! CU there o.k.;;;; :D :D

Νομιζω γυρω στα 500...αλλα εχουν γινει κι αλλες παραγγελιες απο τοτε που απλα περιμενουμε να τις πληρωθουμε

ΥΓ. Τι σχεση εχεις ομως με το οτι βγηκε καινουριος;

Έτσι μπράβο ρε Μήτσο, άντε να βγει ο δίσκος να σας δούμε και για πολλοστή φορά live να γουστάρουμε.........lml

Τι σχεση εχεις ομως με το οτι βγηκε καινουριος;
Απλά, θα με ενδιέφερε να μάθω ποια (μουσικά και εμπορικά) διδάγματα καθόρισαν το ύφος και το περιεχόμενο του νέου δίσκου.

Τι σχεση εχεις ομως με το οτι βγηκε καινουριος;
Απλά' date=' θα με ενδιέφερε να μάθω ποια (μουσικά και εμπορικά) διδάγματα καθόρισαν το ύφος και το περιεχόμενο του νέου δίσκου.[/quote']

Φιλε Wow! τα μονα πραγματα που καθορισαν το υφος και το περιεχομενο του δικσου ειανι το οτι η μπαντα γουσταρει και θα γουσταρει μεχρι να πεθανουμε και οτι βαλαμε το χερι βαθια στην τσεπη....αν το κοιταγαμε εμπορικα θα τα παραταγαμε εδω και χρονια...η μουσικη υπαρχει για να εκφραστουμε..οχι για να πλουτισουμε κατεμε

@old_nick 3 φλεβαρη θα τα σπασουμε και εχουμε και διασκευη εκπληξη! αντε να παιξουμε και παρεα καμια φορα!

Λοιπον ο νεος μας δισκος ειναι ετοιμος
Ο πρώτος πόσα κομάτια πούλησε;
Έτσι κρίνεις την αξία μιας μουσικής που δεν έχεις ακούσει ακόμα...με το αν η μπάντα πήρε εμπορικά διδάγματα από όσα έχει κάνει ως τώρα??? Μια χαρά... 8O

Καλή επιτυχία Chaostar... :wink:

Έτσι κρίνεις την αξία μιας μουσικής που ίσως δεν έχεις ακούσει ακόμα...;;;
Γιατί να μη την έχω ακούσει john; Δεν έχω ποντίκι εγώ να κάνω κλικ στα links που έδωσε ο Chaostar; Επίσης, πότε μίλησα εγώ για την αξία της μουσικής; Πριν ο Chaostar διευκρινήσει ότι αυτή η δραστηριότητα είναι ιδιωτική υπόθεση, είχα μία απλή και εύλογη απορία. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει τα λεφτά του και το χρόνο του... ότι νομίζει.

Έτσι κρίνεις την αξία μιας μουσικής που ίσως δεν έχεις ακούσει ακόμα...;;;
Γιατί να μη την έχω ακούσει john; Δεν έχω ποντίκι εγώ να κάνω κλικ στα links που έδωσε ο Chaostar; Επίσης' date=' πότε μίλησα εγώ για την αξία της μουσικής; Πριν ο Chaostar διευκρινήσει ότι αυτή η δραστηριότητα είναι ιδιωτική υπόθεση, είχα μία απλή και εύλογη απορία. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει τα λεφτά του και το χρόνο του... ότι νομίζει.[/quote']

Έστω ότι έχεις ακούσει eye...λάθος λοιπόν το "ΔΕΝ έχεις ακούσει"...το αλλάζω με το ΜΟΛΙΣ άκουσες...Εμμέσως πλην σαφώς προσπαθείς να μετρήσεις την αξία της μουσικής και το λες στην διευκρίνισή σου όταν αναζητάς "εμπορικά διδάγματα που οδήγησαν στο ύφος του δίσκου"...και συνεχίζεις τώρα λέγοντας πως είναι "ιδιωτική υπόθεση"...και δεν εκπέμπει αυτό την εντύπωσή σου για την αξία μιας μορφής τέχνης ???

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες κάνουν αυτό που κάνουν πρώτιστα για να εκφραστούν οι ίδιοι και έπειτα για να το πουλήσουν σαν προιόν. Και οι μορφές τέχνης καλώς κάνουν δεν καθορίζονται από εμπορικά διδάγματα...για όσους ισχύει αυτό.

Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν καθιστά μια τέτοια δουλειά "ιδιωτική υπόθεση", από την στιγμή που ο δημιουργός το εκθέτει δημόσια και είναι έτοιμος να δεχθεί κριτική.

Κριτική για αυτό που έφτιαξε και παρουσίασε όχι για το αν πουλάει πάνω από 500, 1000, 10000 CD, ούτε για το αν πληρώνει το κόστος δημιουργίας...

Έθεσες εσύ eye ποτέ ένα κομμάτι του εαυτού σου σε δημόσια κριτική...??? Αν ναι, μου φαίνεται περίεργο να μην αντιλαμβάνεσαι πόσο εριστικές είναι όλες σου οι απαντήσεις...

John, το να κάνει κανείς μουσική είναι δικαιωμά του. Το να την κυκλοφορεί σε δίσκο όμως είναι μία εκ' των πραγμάτων εξωστρεφής ενέργεια (δηλ. βγαίνει ο μουσικός από το καβούκι του και επιδιώκει να απευθυνθεί στον κόσμο, μέσω ενός δίσκου). Είναι λογικό λοιπόν να γίνεται μία διαδικασία αποτίμησης αυτής της προσπάθειας ΠΡΙΝ την επόμενη. Πούλησε ο δίσκος; Δεν πούλησε; Γιατί; Πως; Τι φταίει; Τι μπορεί να γίνει καλύτερο;

Αυτό ρώτησα, αν υπήρξαν διδάγματα που καθόρισαν το περιεχόμενο και το ύφος του νέου δίσκου. Τι περίεργο βλέπεις σε αυτό; ¶λλωστε και εσύ εύχεσαι "καλή επιτυχία". Εκτός από κλισέ που λένε οι γιαγιάδες στα εγγονάκια που πάνε να δώσουν πανελλήνιες, τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "καλή επιτυχία" στην περίπτωση των X-Piral; Αν σημαίνει καλλιτεχνική επιτυχία, πάρτο πίσω διότι ο δίσκος έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, άρα το λες κάπως αργά. ¶ρα, δεν μπορεί παρά να σημαίνει "Καλή επιτυχία στην ευόδωση αυτής της εξωστρεφούς απόπειρας", άρα ΚΑΙ καλή εμπορική επιτυχία, όσο και αν προσποιείσαι ότι σνομπάρεις.

Τώρα, όσον αφορά εμένα, εκτίθεμαι καθημερινά μέσα από το φόρουμ. Μήπως θες να σου γράψω και καμία όπερα για να μου αναγνωρίσεις το δικαίωμα να σκέφτομαι λογικά;

John' date=' το να κάνει κανείς μουσική είναι δικαιωμά του. Το να την κυκλοφορεί σε δίσκο όμως είναι μία εκ' των πραγμάτων εξωστρεφής ενέργεια (δηλ. βγαίνει ο μουσικός από το καβούκι του και επιδιώκει να απευθυνθεί στον κόσμο, μέσω ενός δίσκου). Είναι λογικό λοιπόν να γίνεται μία διαδικασία αποτίμησης αυτής της προσπάθειας ΠΡΙΝ την επόμενη. Πούλησε ο δίσκος; Δεν πούλησε; Γιατί; Πως; Τι φταίει; Τι μπορεί να γίνει καλύτερο;
Αυτό ρώτησα, αν υπήρξαν διδάγματα που καθόρισαν το περιεχόμενο και το ύφος του νέου δίσκου. Τι περίεργο βλέπεις σε αυτό; ¶λλωστε και εσύ εύχεσαι "καλή επιτυχία". Εκτός από κλισέ που λένε οι γιαγιάδες στα εγγονάκια που πάνε να δώσουν πανελλήνιες, τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "καλή επιτυχία" στην περίπτωση των X-Piral; Αν σημαίνει καλλιτεχνική επιτυχία, πάρτο πίσω διότι ο δίσκος έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, άρα το λες κάπως αργά. ¶ρα, δεν μπορεί παρά να σημαίνει "Καλή επιτυχία στην ευόδωση αυτής της εξωστρεφούς απόπειρας", άρα ΚΑΙ καλή εμπορική επιτυχία, όσο και αν προσποιείσαι ότι σνομπάρεις.

Τώρα, όσον αφορά εμένα, εκτίθεμαι καθημερινά μέσα από το φόρουμ. Μήπως θες να σου γράψω και καμία όπερα για να μου αναγνωρίσεις το δικαίωμα να σκέφτομαι λογικά;[/quote']

Παιδιά ειρηνη υμιν! Ο eye εχει δικιο σε ορισμενα σημεια, προφανως και ειναι μια εξωστρεφης ενεργεια το να ωγαλεις δισκο...ομως ειαι πολυ πιθανο να εχεις πουλησει 30 κομματια αλλα να το εχουν κανει ολοι κοπιες αρα σε ξερουν περισσοτεροι.

Για μενα εν τελει δεν αποτελει γνομωνας το ποσα πουλησα. Εστω και ενας να παρει το δισκο εμενα μου λεει οτι ενας συμφωνει με αυτο που λεω και παιζω. Αν κανενας δε παρει το δικσο τοτε παλι εγω θα βγαλω δευτερο. Ειναι πιο πολυ ψυχολογικη η ικανοποιηση του να πουλας δισκους παρα βιοποριστικη.

Και εν κατακλειδι εγω ζητησα απο τα παιδια εδω να μπουν να ακουσουν τα κομματια και να πουν τι γνωμη τους για την παραγωγη, τα κομματια, τους στιχους κλπ. Οσο και να ειναι σεβαστη η παρεμβαση του eye νομιζω οτι ειναι λιγο εκτος θεματος

:D

Φιλε eye, την εμπορικη επιτυχια δεν την σνομπαρει κανεις, και οποιος το κανει ειναι μεγας ψευτης. Και σιγουρα -ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα- καποιες χιλιαδες κοπιες σε πωλησεις ειναι και επιτυχια και σιγουρα σε ενα βαθμο και επιβεβαιωση.

Η αποψη μου ομως ειναι οτι, κατα τα αλλα, οι πωλησεις θα πρεπει να ειναι το τελευταιο κριτηριο στην διαδικασια αποτιμησης που ανεφερες, η οποια και εννοειται πως πρεπει να γινεται. Γιατι το λεω αυτο? Ας υποθεσουμε οτι οι Χ-Piral - και το ευχομαι ολοψυχα- κανουν μια χαρα πωλησεις. Αυτο σημαινει αυτοματως οτι κατι εκαναν καλυτερα σε σχεση με το προηγουμενο cd? Αρα θα πρεπει να το επαναλαβουν και με το επομενο? Και συμφωνα με ποιανου την αποψη?

Αυτο που θελω να πω ειναι πως -στη συγκεκριμενη περιπτωση- ο Chaostar εχει πιστευω μια καλη αποψη για το πως πρεπει να ειναι μια καλη και ολοκληρωμενη δουλεια και ξερει ηδη σε ποιο βαθμο το εχει πετυχει αυτο. Επιλεγει βεβαια να εκτεθει στον κοσμο και να γινει αντικειμενο κριτικης, και καλα κανει, γιατι η μουσικη αυτο το νοημα εχει. Γιατι εφοσον εισαι εσυ ικανοποιημενος με την δουλεια σου -ή τουλαχιστον ξερεις τι δεν πηγε οπως το θελες-, αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να δεις αν αυτο θα περασει εν τελει και στον κοσμο και θα καταφερει να αγγιξει καποιους.

Και στην τελικη αν δεν περασει, ποιον απ'τους χιλιαδες που δεν αγορασαν το cd σου θα ρωτησεις για να δεις τι δεν εκανες καλα?

Α, και κατι τελευταιο.

Ρε Chaostar, μην γινεσαι και συ τοσο ευγενικος. Εδω παει να ξεκινησει μαχη, να κρατησει το thread για καμια βδομαδα να γινει και τσαμπα διαφημιση, και συ πας να το κοψεις?

Αν δεν πουλησει το cd να ξερεις οτι μαλλον θα πρεπει να γινει αποτιμηση στις γνωσεις marketing και οχι στο μουσικο υφος της μπαντας :D :D :D

Απο περιεργεια, ρωταγες θυμαμαι για mastering πιο παλια και θυμαμαι σου χα προτεινει εξωτερικο. Τι κανατε τελικα?

Α' date=' και κατι τελευταιο.
Ρε Chaostar, μην γινεσαι και συ τοσο ευγενικος. Εδω παει να ξεκινησει μαχη, να κρατησει το thread για καμια βδομαδα να γινει και τσαμπα διαφημιση, και συ πας να το κοψεις?

Αν δεν πουλησει το cd να ξερεις οτι μαλλον θα πρεπει να γινει αποτιμηση στις γνωσεις marketing και οχι στο μουσικο υφος της μπαντας :D :D :D

Απο περιεργεια, ρωταγες θυμαμαι για mastering πιο παλια και θυμαμαι σου χα προτεινει εξωτερικο. Τι κανατε τελικα?[/quote']

Εξωτερικο πηγαμε τελικα, Γερμανια στα Bazement Studio ( http://www.bazement.de). Ακου τον ηχο να μου πεις αν αξιζε τον κοπο

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back