- Πόντοι
- 38
Μεχρι εδω διαβασα...LK είπε:Η πρώτη μου «καλή» κιθάρα ήταν (και εξακολουθώ να την έχω φυσικά) fender stratοcaster.
Μετα το computer εβγαζε κατι κινεζικα.. ;D
Τυχαιο?Δε νομιζω... ;D
Μεχρι εδω διαβασα...LK είπε:Η πρώτη μου «καλή» κιθάρα ήταν (και εξακολουθώ να την έχω φυσικά) fender stratοcaster.
Δηλαδης η Στρατοκαστερ δεν εχει γραψει τιποτις στο Ροκεντρολ?ELIANIOS είπε:Τελε=1974
lp=1987
Oλο Rock n Roll αυτο δεν ειναι τυχαιο.
ΧΑΧΑΧΑ!Όχι το βεβαιώνω και εγώ. Διορίστηκα αυτεπάγγελτα!Ναι ρε τυχαιο. Και μη πεις οτι εβαλα και δικηγορο.....
Feel Free 2 say whatever u like. Ως πατρίδα μου νοιώθω το Texas 8) 8), οπότε εκεί είμαι λίγο ευαίσθητος. Καλή η Κοζάνη, αλλά για καριόκες (όπως εύστοχα είπες – και δεσμεύομαι δημοσία να σου αποστείλω) και για κανένα γιαπράκι (τοπικό έδεσμα με χοιρινό κιμά και λάχανο), μέχρι εκεί.@LK(πως δεν ειπα κοτσανα και ετοιμος ημουν για το περι Κοζανης )
Τώρα για τη ρακί (και από ότι ξέρω οι Κρητικοί δεν σηκώνουν πολλά – πολλά με την άρνηση κεράσματος), που βέβαια με τιμά, έχω να πιω αλκοόλ 4 χρόνια (σταγόνα λέμε :-X). Όμως δεσμεύομαι (επίσης) ότι θα πιω μια νταμιτζάνα Κρητικιά (Λασιθιώτικη) Ρακί…..εάν ο freerock παίξει ένα 8 bar solo με Les Paul!!!!! ;D ;D ;DΑν το κανετε θα εχετε συνταγη αντικρυστου και τη καλυτερη ρακι του κοσμου.(Λασιθιωτικη)
Λακη,θα ερθω Κοζανη να τζαμαρουμε και θα φερω μαζι μου και τη Gibson μου,LK είπε:εάν ο freerock παίξει ένα 8 bar solo με Les Paul!!!!! ;D ;D ;D
ΠΩΠΩΠΩ!!! ΔΗΛΩΣΕΙΣ...1974 εγω θα αυτοδιαγραφομουν απο νοιζ, για να μη πω θα πηγαινα οικονομικος μεταναστης στο Αλγερι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.LK είπε:ΧΑΧΑΧΑ!Όχι το βεβαιώνω και εγώ. Διορίστηκα αυτεπάγγελτα!![]()
Feel Free 2 say whatever u like. Ως πατρίδα μου νοιώθω το Texas 8) 8), οπότε εκεί είμαι λίγο ευαίσθητος. Καλή η Κοζάνη, αλλά για καριόκες (όπως εύστοχα είπες – και δεσμεύομαι δημοσία να σου αποστείλω) και για κανένα γιαπράκι (τοπικό έδεσμα με χοιρινό κιμά και λάχανο), μέχρι εκεί.
Τώρα για τη ρακί (και από ότι ξέρω οι Κρητικοί δεν σηκώνουν πολλά – πολλά με την άρνηση κεράσματος), που βέβαια με τιμά, έχω να πιω αλκοόλ 4 χρόνια (σταγόνα λέμε :-X). Όμως δεσμεύομαι (επίσης) ότι θα πιω μια νταμιτζάνα Κρητικιά (Λασιθιώτικη) Ρακί…..εάν ο freerock παίξει ένα 8 bar solo με Les Paul!!!!! ;D ;D ;D
ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤ. ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤνα ρθω και γω ρεεεε
LYNYRD SKYNYRD
Σ ευχαριστω για το σχολιο!samy paraga είπε:οι καλύτερες καριόκες παραδοσιακά....
Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο!marmelaki είπε:Καθε φορα που ακουω τα τραγουδια σου θελω να πιασω την κιθαρα μου και να αρχισω να παιζω κι εγω παρεα! Με φτιαχνουν απιστευτα!