World Of Warcraft Freakout

MuddyPete είπε:
Ας γελάσουμε λιγάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=oepNCiHA1hM

Τρελάθηκε ο μικρός.  ;D
μεταξύ μας κι εγώ έτσι κάνω όταν δεν μπορώ να παίξω τις ασκήσεις του Guitar Techniques ούτε στην πιο αργή ταχύτητα...

χεχεχε αυτό με το παπούτσι δεν το είχα σκεφτεί... ;D ;D ;D

panouhl είπε:
μεταξύ μας κι εγώ έτσι κάνω όταν δεν μπορώ να παίξω τις ασκήσεις του Guitar Techniques ούτε στην πιο αργή ταχύτητα...

χεχεχε αυτό με το παπούτσι δεν το είχα σκεφτεί... ;D ;D ;D
Δηλαδή είχες σκεφτεί αυτό με το τηλεκοντρόλ? ? ?  :o :-X

Που να του κατασχέσουν και το PC. Φονικό θα γίνει.  ;D

Τι μαμακία θέατρο.  >:( ούτε καν πλάκα δεν έχει! (ή απλά γέρασα να φτάσω τον marathon σε ηλικία  ;D)

Εγω παιζω μονο Pro και Virtua Tennis και βρηκα την υγεια μου. Τι σου κανει ο αθλητισμος ε? Ακομα και μεσα απ'την οθονη ανοιγει το μυαλο!

Στον μεσαίωνα θα τον θεωρούσαν δαιμονισμένο, θα τον ξορκίζαν και θα τον καίγαν (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά).

Στην αρχή φαίνεται αστείο αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κόβονται τα γέλια... νόμιζα ότι είχα δει αρκετά όσον αφορά στον εθισμό αυτό, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Μοιάζει ανατριχιαστικά με τη στέρηση κανονικής ναρκωτικής ουσίας, και φαίνεται πως αυτά τα κέντρα απεξάρτησης από το ίντερνετ και το gaming αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρότερα περιστατικά από όσο νομίζαμε...

Εγώ πάλι, αναρωτιέμαι πόσο θέατρο είναι. Παραείναι υπερβολή...

Μιας κ έπαιζα κ εγώ αρκετό καιρό (σε σημείο εθισμού) έτσι δε νομίζω να έκανα... Βέβαια δε μου κοψε κανείς το λογαριασμό, εγώ τον έκοψα... τώρα τι να πεις...

bloody: Παραμύθι είναι

Άλλα παραδείγματα:

http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=PlayList&p=2143FABB45D953DE&index=0&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=4SeFvuU3pE8

http://www.youtube.com/watch?v=QTjyT00Aekk&feature=related

κλπ, κλπ.

Μη συνεχίσω, έτσι;

Να μη μιλήσω για το παρόν βίντεο στο 1:10. Όταν νευριάζετε εσείς βάζετε τηλεκοντρόλια απο πίσω δηλ;  :P

Nικόλα δεν σε πολυκαταλαβαίνω... Πρώτον, ο Μπρίτνεϊς πού κολλάει? Δεύτερον, τα άλλα δεν μπορώ να τα δω αυτή τη στιγμή αλλά γιατί να μην είναι αληθινά? Σε πληροφορώ ότι την τρέλα με το ονλάιν γκέιμινγκ την έχω παρακολουθήσει πολύ πριν το WoW (από την εποχή του Quake 2) και το τι έχουν δει τα μάτια μου δεν περιγράφεται. Τρίτον, την κάμερα δεν την έβαλε ο ίδιος αλλά (υποτίθεται) ο αδερφός του... δεν νομίζω να του άρεσε να γίνει διάσημος με αυτό τον τρόπο, ειδικά με τη σκηνή που του κάθεται να βάλει κάτι... χμ.. γιου νόου.

Καταρχήν κι εγώ υπόθεση κάνω. Δεν ξέρω. Και αν φάνηκε να "γνωρίζω" ζητώ συγνώμη...

Απλά κάποια απ'αυτά τα έχω ξαναδεί σε άλλα φόρα και γενικά φαίνεται να είναι κοινό μυστικό ότι είναι παραμύθια. Τουλάχιστον αυτό με το Γερμανό παιδί που περιμένει να φορτώσει το CS.

Η ιδέα είναι ότι υπάρχει η γενική "μόδα" να κάνουν τέτοια. Υπάρχουν και άλλα βίντεο που είναι περα για πέρα αληθινα (δηλ, μια κοπελίτσα κάνει ένα λαβύρινθο, πετάγεται μια στριγκλιά και μία ασχημομουτσούνα, φοβάται, πετάει μια φωνή και η κοπελίτσα και τελειώνει εκεί. Αυτά μπαίνουν για πλάκα, και οι "παθόντες" δεν πολυ έχουν πρόβλημα. Εν είδη φάρσας). Όπως και ο Britney που το έβγαλε ο ίδιος (άρα το ήθελε, δεν το έκλεψε κάποιος και το έκανε για την φήμη, προφανώς, ακόμη και αν ήθελε να υπερασπιστεί την φτωχή Britney), έτσι και εδώ δύο αδέρφια (ή φίλοι, ή) δείχνουν να κάνουν πλάκα. Η φάρσα συγκεντρώνεται στο σημείο του "πόσος κόσμος θα την πατήσει", ή "σε πόσα φορα θα μας κάνουν hotlinking" κλπ κλπ.

Όχι ότι δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παθιάζονται τόσο, αλλά όχι ο συγκερκιμένος, τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Αρα το τηλεκοντρολ ειναι ξεκαρφωμα για να χαψουμε οτι οντως εχει σαλταρει? ;D

εγώ λέω είχαν σκεφτεί οτι θα το αμφισβητούσαμε και βάλανε το τηλεκοντρολ ωστε να πουμε "δε θα καθοταν να γινει έτσι ρεζιλι, άρα είναι αλήθεια" ;D ;D ;D

σε κάποιο σημείο (1:42) νομίζω του φωνάζει κάποιος απο το σπίτι, ισως ο πατέρας του. είδατε πως το κόβει μετά? ;)

IraklisZS είπε:
εγώ λέω είχαν σκεφτεί οτι θα το αμφισβητούσαμε και βάλανε το τηλεκοντρολ ωστε να πουμε "δε θα καθοταν να γινει έτσι ρεζιλι, άρα είναι αλήθεια" ;D ;D ;D

σε κάποιο σημείο (1:42) νομίζω του φωνάζει κάποιος απο το σπίτι, ισως ο πατέρας του. είδατε πως το κόβει μετά? ;)
Ακριβως ;)

Θυμαμαι πριν απο 10 χρονια λιωσει κυριολεκτικα στο gran turismo 2 για σχεδον ενα χρονο. Eιχε παει λοιπον μια μερα ο πατερας μου στο γυμνασιο να μαθει για την προοδο μου. Γυρναει το μεσημερι και τον ακουω να περπαταει γρηγορα και να ανοιγει το ντουλαπι με τα παπουτσια, φοραει κατι μποτες και μπουκαρει στο δωματιο, ετσι οπως επαιζα κατεβαζει το playstation απο την τηλεοραση, το ακουμπαει στο πατωμα και ενω ακομη λειτουργουσε αρχισε να πηδαει πανω του! Πεταγοταν βιδες, ελατηρια, διακοπτες, θραυσματα απο το cd κλπ και εγω κοιτουσα τρεμοντας με ανοιχτο το στομα. Μολις τελειωσε ξεφυσαει ικανοποιημενος και παει να φυγει, ορμαω λοιπον εγω ασυναισθητα και του περναω το καλωδιο του χειριστηριου στο λαιμο!!

Με την αναποδη ξεγυρισμενη που εφαγα μετα απο αυτο κοντεψα να λιποθυμησω... μεχρι το βραδυ ειχα αποτοξινωθει πληρως...

bihlas87 είπε:
Eιχε παει λοιπον μια μερα ο πατερας μου στο γυμνασιο να μαθει για την προοδο μου....
Nα υποθέσω ότι δεν είχες πάρει ακριβώς...άριστα...

Αναρωτιέμαι: πόσο γελοίο είναι να κάνεις έτσι για ένα παιχνίδι??

Από την άλλη σκέφτομαι πως υπάρχουν οι φορές που παίζεις ένα παιχνίδι με σκοπό και μόνο να κερδίσεις για να ανέβει η ψυχολογία σου όταν βρίσκεσαι σε "down" στιγμές. Ε άμα νιώσεις και εκεί ανήμπορος, σου την δίνει για τα καλά. Όλοι λίγο πολύ είμαστε εθισμένοι στην νίκη - κοινώς κακομαθημένα - και ιδού τα αποτελέσματα.

Όπως και να χει, όταν κάνουμε όπως στο βίντεο, είμαστε για γέλια. Άντε και για "ένα χέρι ξύλο" για να στρώσουμε πιο μετά.

Υ.Γ.: Για το τηλεκοντρόλ: "DO NOT TRY THIS AT HOME"

Bihla, ο μπαμπας σου επαιζε το tekken ετσι δεν ειναι?  ;D

EDIT: Λιγο "βαρυ" αυτο που εκανες, αλλα και εγω ειμαι αμαρτωλος, εχω γρονθοκοπησει πορτα επανειλημμένα. Βεβαια, μετα ο ιδιος γεμισα με σοβα...

Trending...

Νέα θέματα

Back