wipers - nothing left to lose κ.α.

mechmg93

Μέλος
Πόντοι
36
ακουω αυτο το κομματι εδω και ωρα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας μια και πιστευω οτι ειναι απ τα διαμαντια των τελευταιων ετων.

θα ηθελα αυτο το thread na συνεχιστει με ομοια κομματια απο wipers και αλλες "κοντινες" μπαντες ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Νικόλας ο Σπηλιάς στα πρώτα του βήματα...

The Birthday Party - Nick The Stripper

The Birthday Party - Junkyard

ρε electric_wizard' date=' μπας και εισαι εγω?????? :D :D[/quote']
Ναι απλά είμαστε διχασμένη προσωπικότητα... Εσύ ο μηχανολόγος κι εγω ο ηλεκτρολόγος! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

EIΛΙΚΡΙΝΑ δεν σε πιστεύω mech... είσαι μες στο μυαλό μου. Πάνω που σκεφτόμουν από χτες μετά από τις συζητήσεις για Green On Red κλπ. να ποστάρω για Wipers με πρόλαβες... τα πρώτα κομμάτια που έμαθα να παίζω στην ηλεκτρική κιθάρα ήταν Wipers! Τις σπαρταριστές ιστορίες του Sage όταν είχε έρθει για λάιβ προ αμνημονεύτων ετών στην Αθήνα θα σας τις πω κατ'ιδίαν, δεν είναι για posting... (είναι και λίγο... τοιούτος)

Να ποστάρουμε και Fugazi ή ξεφεύγουμε;

βαλε καλε , τσαμπα ειναι :D

να πω την αληθεια, απ οσες μπαντες ποσταρα, αυτη που ξερω λιγοτερο ειναι οι wipers, απλα μου ρθε μια αναλαμπη με αυτο το κομματι :)

Fugazi - Repeater

Ξερό noise hardcore από Γουάσινγκτον. ¶ντεργκραουντ μπάντα - σταθμός στο είδος. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι που είχα ακούσει από αυτούς. Αν πιάνω σωστά τον όρο Αμερικάνα, καμιά σχέση...

Αν πιάνω σωστά τον όρο Αμερικάνα' date=' καμιά σχέση...[/quote']
μην αγχωνεσαι, americana(alternative country) ποσταρουμε σε αλλο νημα :wink: :D

Ας βάλω και γώ κάτι

Husker Du - Pink turns to blue

Dinosaur Jr. - Freak Scene

Sonic Youth - Teenage Riot

Δεν αντέχω ρε παιδιά θα το πω...

:roll:

Αυτό το είδος ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΧΩΝΕΥΨΑ....

:?

Το είπα και ξαλάφρωσα.... ΒΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα ξεφύγω λίγο, αλλά είναι για καλό ;)

The Editors - Munich

Carpark North - Human

Δεν αντέχω ρε παιδιά θα το πω...:roll:

Αυτό το είδος ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΧΩΝΕΥΨΑ....

:?

Το είπα και ξαλάφρωσα.... ΒΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol:
Κανείς δεν είναι τέλειος... Λείπει και ο Αντουάν να σου γράψει καμιά συνταγούλα με τα φάρμακα που πρέπει να πάρεις!!!κάτσε να βάλω και καμιά φατσούλα μην έχουμε κανένα πρόβλημα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back