- Πόντοι
- 16
ξερετε την διαφορα του pentium D dual core απο τονcore 2 duo;
Αχά!Έχει διαφορά απο τους παλιούς pentium D.
ξερετε την διαφορα του pentium D dual core απο τονcore 2 duo;
Αχά!Έχει διαφορά απο τους παλιούς pentium D.
Επειδη ειμαι απο χωριο' date='ξερετε την διαφορα του pentium D dual core απο τονcore 2 duo;Χωρις το 64μπιτο λειτουργικο κατα ποσο διαφορα εχουν σε αποδοση;[/quote']
O D960 έχει 60-80% χαμηλότερη απόδοση από τον E6800
8O 8O 8OO D960 έχει 60-80% χαμηλότερη απόδοση από τον E6800
Δεν έκανες καθόλου καλά. Πάρτο αλλιώς, αν προλαβαίνεις.8O 8O 8OO D960 έχει 60-80% χαμηλότερη απόδοση από τον E6800
Mηπως εκανα μαλα..ματενια κινηση που μολις παριγγειλα τον pentium D;
Εντάξει,ανάλογα και ποιον πήρες δεν έχουν και την ιδια τιμή με τον 6800.8O 8O 8OO D960 έχει 60-80% χαμηλότερη απόδοση από τον E6800
Mηπως εκανα μαλα..ματενια κινηση που μολις παριγγειλα τον pentium D;
Nομιζα οτι η διαφορα ειναι μικρη,απο οτι μου ειπαν και απο το μαγαζι.Ρε συ ποιος ο λόγος να παραγγείλεις προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή;
Nομιζα οτι η διαφορα ειναι μικρη' date='απο οτι μου ειπαν και απο το μαγαζι.Ρε συ ποιος ο λόγος να παραγγείλεις προηγούμενης γενιάς επεξεργαστή;
Βεβαια και η διαφορα στην τιμη ειναι σχεδον διπλασια
Μιλαω για τον D915-2,8Ghz[/quote']
Aν αναβάθμισες μόνο cpu τότε οκ,αλλιώς...
To multirama είναι πολύ καλό μαγαζί.Πες τους αν γίνεται να σου αλλάξουν μητρική και επεξεργαστη.Παιδια θα κανω χαρακιριΑπο multirama με 500 ευρω(κεντρικη μοναδα) θα μου δωσουνpentium D 915 και απο eshop σου δινουν με 600ευρω τον Core 2 duo 2.4
8O 8O 8O
Γινεται ' date='αλλα η διαφορα παλι ειναι 200 ευρω(και συγνωμη που ειμαστε λιγο εκτος του αρχικου θεματος)[/quote']
Δεν μπορούν να σου φτιάξουν μονάδα με 300¤ (+300 ο Ε6600)?
Aξιζει η διαφορα;Δεν με πειραζει αν σηκωνει 2 λιγοτερα vst ' date='αλλα αν υπαρχειδιαφορα στην ηχογραφηση.[/quote']
Sorry αν δεν έγινα κατανοητός,εννοώ να σου φτιάξουν ένα παρόμοιο σε χαρακτηριστικά με του e-shop,pc και να σου βγεί πάλι 600¤,δηλ 300 ο Ε6600 και 300 το υπόλοιπο σύστημα.
Πάντως διαφορά δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ στην ηχογράφηση,δηλ στην ποιότητα ήχου,αν μιλάμε για ίδια κάρτα ήχου.
Πάντως αφού παράγγειλες ολοκληρωμένη μονάδα ρώτα τους αν μπορούν με παρόμοια με του e-shop επιβάρυνση,δηλ γύρω στα 100¤,να σε σενιάρουν.Πες τους τι ακριβώς βρήκες,είναι εντάξει παιδιά εκεί,πιστεύω πως θα σε εξυπηρετήσουν
Δεν είναι λάθος. Το μοντέλο RT αφορά την επιδίωξη καλών επιδόσεων από φθηνές (βλ. πάμφθηνες) κάρτες ήχου, όπως αυτές που έχουν πάνω τους τα motherboards.Eπίσης αναφέρεται (ελπίζω να είναι λάθος) ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με usb & firewire κάρτες λόγω ασυμβατότητας στην αρχιτεκτονική τους.
Σε σχέση με τους RT drivers; Αν το έχω καταλάβει σωστά... δεν υπάρχει κανένα όφελος για εμάς. Ρώτα όμως και αυτούς που θα παίζουν παιγχνίδια και δεν θέλουν/μπορούν να πάρουν κάποια ακριβή κάρτα...Αλλά ποιο το όφελος τότε?
Στην Fireface 400 που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα XP και τα Vista, όσον αφορά την Asio συμπεριφορά.Μήπως γνωρίζεις αν λειτουργεί καλύτερα το asio στα Vista?