Wind of change karaoke

Κουφη Λεοπαρδαλη

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Δυνατος αερας αποψε Θεσσαλονικη και βεβαιως την τιμητικη ειχε το Wind of change. Ακουστε αφοβα, αυτη την φορα προσεξα παραπανω τα φαλτσα και η ηχογραφηση ειναι απο μιξη με μικροφωνο. Κριτικαρετε αδυσωπητα.

wind_of_change.mp3

Attachments

Gladiator_Thumb_Down_01.gif

Θανατικη ποινη κατευθειαν!  ;D

Δεν περιμενα αυτο οταν εγραφα "κριτικαρετε αδυσωπητα". Αγρια δυση το noiz.  ;D

Δεν άλλαξε κάτι απ'τα προηγούμενα, εκτός λίγο απ'την ποιότητα της ηχογράφησης. Είσαι μια οκτάβα κάτω απ'το original και χορεύεις γύρω-γύρω απ'τις νότες. Η προφορά επίσης με χτυπάει κάπως περίεργα. Η συμβουλή παραμένει η ίδια. Practice και μαθήματα. Αν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά για μαθήματα, τίγκα είναι το youtube.

Καλύτερη συμβουλή: κάνε κανα μήνα practice σωστό με μαθήματα και ζεστάματα, αναπνοές κτλ. και μετά ξανανέβασε τεμάχιο.

ε αφού δεν σ άρεσε ο Barry που σου είχα προτείνει, τουλάχιστον δοκίμασε αυτό... παίρνοντας και τα μέρη της PJ να παραμυθιαστούμε ότι όλο το λέει ο NC... ε πόσο πιο χαμηλά να το πήγαινες... έπεται the abyss...  ;D

Εχω τον λαιμο και την κοιλια του Barry αλλα οχι τις χορδες και ετσι ακουγομαι και περιεργα, ενα μισοτελειωμενο πραγμα.  :-X

Ειμαι ο τυπος σαν μπραβος αναμεσα απ'τον ασπρο και τον κοκκινο. Το πιο στεντορειο "ΓΚΟΛ" του καφενειου. ΠΑΟΚαρα λεμεεε!  8)

kafeneio.jpg

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δυνατος αερας αποψε Θεσσαλονικη και βεβαιως την τιμητικη ειχε το Wind of change. Ακουστε αφοβα, αυτη την φορα προσεξα παραπανω τα φαλτσα και η ηχογραφηση ειναι απο μιξη με μικροφωνο. Κριτικαρετε αδυσωπητα.
Κουφή, δε σχολίασα στα προηγούμενα για 2 λόγους. 1ος ότι δεν έχω καμία τεχνική ή άλλη γνώση στα του τραγουδιού, πέραν του αυτιού μου και του γούστου μου και 2ος ότι θεώρησα ότι μάλλον κάνεις πλάκα.

Αν τα ανέβαζες σε φάση: "μάγγες κάνω καραόκε και το έγραψα για πλάκα και το μοιράζομαι" θα μου άρεσε. Αλλά εσύ συνεχίζεις και ζητάς κριτική. Για ποιο λόγο; Επίσης, ακόμα και να θέλεις να τραγουδήσεις, γιατί ξεκινάς με ξένα κομμάτια, τα οποία θέλουν τρελή προπόνηση στην εκφορά και προφορά των αγγλικών;

Γιατί μας τρολάρεις έτσι στο ξαφνικό;

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ειμαι ο τυπος σαν μπραβος αναμεσα απ'τον ασπρο και τον κοκκινο.
Δεν βλέπω κανέναν μπράβο εγώ. Μόνο έναν συγχαρητήριο

Συγνωμη Οθωνα αν η εντυπωση ηταν οτι τρολαρω. Ειλικρινα κριτικη ηθελα. Θα επανελθω μετα απο μηνες εξασκησης. Ως τοτε μονο καμια κιθαρα.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Συγνωμη Οθωνα αν η εντυπωση ηταν οτι τρολαρω. Ειλικρινα κριτικη ηθελα. Θα επανελθω μετα απο μηνες εξασκησης. Ως τοτε μονο καμια κιθαρα.
Τι μου ζητάς συγγνώμη; Απλά απόρησα αν το κάνεις σοβαρά ή όχι.

Το πρόβλημα είναι ότι τραγουδάς σε τόσο χαμηλή ένταση (πρακτικά πιο πολύ μιλάς παρά ''τραγουδάς'' ...) οπότε είναι αδύνατον να αποδοθεί το κομμάτι έτσι.

Αν έλεγες πχ το κομμάτι αυτό live με μπάντα, στην ένταση που τραγουδάς ούτε καν θα ακουγόσουνα... όσο και να σε δυνάμωναν και όσα μόνιτορ και να σου έβαζαν  ;D  Ακομα και σε Καραόκε βραδυά να πήγαινες να το τραγουδήσεις πάλι δεν θα ακουγόσουν καν.

Η φωνή για να ''βγει'' θέλει μεγαλύτερη ένταση, αυτό (όπως και τα άλλα που ανέβασες) ακούγεται σαν να τα ηχογράφησες στο δωμάτιό σου σε πολυκατοικία σε ώρα κοινής ησυχίας...  ;D  εξου και η πολύ χαμηλή οκτάβα δέκα τόνους κάτω.  ;D

Ναι, αλλα με περισσοτερη ενταση ακουγεται μονο... αερας! (Στα προηγουμενα με το κινητο ειμαι μισο μετρο πισω προς αποφυγην αυτου) Ενω αν απομακρυνθω πεφτει πολυ το level. Θελω προενισχυση, σωστα;

Lord_Goumis είπε:
Το πρόβλημα είναι ότι τραγουδάς σε τόσο χαμηλή ένταση (πρακτικά πιο πολύ μιλάς παρά ''τραγουδάς'' ...)
Μήπως την έχει δει Leonard Cohen?  ;D

Απ'ότι κατάλαβα μάλλον τραγουδάς ακαπέλα και χρησιμοποιείς το κινητό για να ηχογραφείς...

Πήγαινε σε ένα στούντιο καλύτερα, πάρε και την κιθάρα σου μαζί και παίξε μερικά κομμάτια μονος σου σε ένταση πρόβας και δοκιμασε να τα τραγουδήσεις με κανονικο μικρόφωνο, μείκτη, ηχεία κτλ.

Εκεί θα δεις ότι για να πιάσεις κάποιες ψιλές νότες θα πρέπει να τραγουδήσεις πιο δυνατά οπότε θα πρέπει να απομακρυνθείς λίγο από το μικρόφωνο και αντίθετα σε κάποια χαμηλά σημεία θα κολλήσεις σχεδόν το στόμα σου στο μικρόφωνο προκειμένου να ακουστεί ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Η φωνή έχει δυναμικές όπως κάθε άλλο μουσικο όργανο....

BlackCrow81 είπε:
Μήπως την έχει δει Leonard Cohen?  ;D
  Ο Cohen, o Lou Reed, ο Πλιάτσικας και όλοι αυτοί καλοί και σεβαστοί, αλλά εδώ μιλάμε για Klaus Meine και Coverdale... αν την έχει δει ένας από αυτους, αλλαγή ρεπερτορίου άμεσα....  ;D

Lord_Goumis είπε:
  Ο Cohen, o Lou Reed, ο Πλιάτσικας και όλοι αυτοί καλοί και σεβαστοί,
Όλοι?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα