''Will to live''

+1 και από μένα! Το έχεις το συγκεκριμένο ύφος και όπως είπε και ένας φίλος, θα μπορούσε να είναι μια αμερικάνικη μπάντα άνετα!

Αντε,

γραψε μου και μενα ενα θενκς ντε! 8)

Ξερεις τι ακουω και τι σκεφτομαι..... ;D ;D

(τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.)

πολυ ωραιος ρε φιλε ειδικα για εμας τους oldschoolαδες!Aκουσα ολα οσα εχεις ανεβάσει και μετα τα ξανακουσα....τωρα το γυρισα σε Y&T δεν ξερω γιατι αλλα μου εκατσαν καλα μετα απο τα δικα σου!

freerock1974 είπε:
Σ ευχαριστω πολυ φιλε pinhead!

Sorry για την αμορφωσια..τι ειναι το Υ&Τ?
Βρε ιεροσυλε... ;D ;D παιζεις τετοια μουσικη και δεν ξερεις τον dave Meniketti; :P :P

Παρε κατι απο τα καινουργια τους.

Y&T(yesterday and tonight αν ειμαι σωστος ειναι πολυ παλιοι και τα προσωπικα του maniketti μου αρεσαν αρκετα)

pinhead είπε:
Βρε ιεροσυλε... ;D ;D παιζεις τετοια μουσικη και δεν ξερεις τον dave Meniketti; :P :P

Παρε κατι απο τα καινουργια τους.
Καλοοοοοοοοο!!!!

Να πω την ιεροσυλια μου δεν τους ηξερα...ειναι λιγο παραπανω επικ απ οσο θα θελα...

(Maiden προσκυναω παντως..)

αλλα και παλι γουσταρω παλιοροκαδες τρελαμενους να βαρανε ως τα γεραματα...

Δες και αυτο το τελευταιο μη χαλαω το thread.Παντως για να μπω ξανα ον τοπικ ολα αυτα που εχεις γραψεις με ενα καλο συμπληρωμα καταλληλων διασκευων επιβαλλονται να παιχτουν ζωντανα.

pinhead είπε:
Δες και αυτο το τελευταιο μη χαλαω το thread.Παντως για να μπω ξανα ον τοπικ ολα αυτα που εχεις γραψεις με ενα καλο συμπληρωμα καταλληλων διασκευων επιβαλλονται να παιχτουν ζωντανα.
Δε χαλας τιποτα,κουβεντα να κανουμε να γουσταρουμε ροκιες..

Εχω παιξει αρκετα σε μπαντες διασκευων και ειχαμε την ευκαιρια να παιξουμε καποια απ αυτα λαιβ αλλα ποτε δεν το καναμε...το γιατι αδιευκρινιστο..

Δεν το εσπρωξα κι εγω το θεμα κι ας ειχα την απεραντη εκτιμηση των συμπαικτων μου...

Μαλλον το βρισκω χωρις νοημα αν δεν εχεις σκοπο να κανεις μια μπαντα που να θελει να προωθησει πρωτα τη δικη της δουλεια..anyway..αφου καποιοι τα ακουν και γουσταρουν μεσω ιντερνετ,παλι καλα να λεω...

edit...

ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ pinhead...

TI ΦΩΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΜΕΝΙΚΕΤΤΙ?

Πω πω Παναγια μου...

Στο πρωτο δεν ηταν ετσι..

το 2ο ΣΚΟΤΩΝΕΙ μιλαμε....φωνη-κιθαρα...τσ τσ τσ τσ..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
freerock1974 είπε:
edit...

ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ pinhead...

TI ΦΩΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΜΕΝΙΚΕΤΤΙ?

Πω πω Παναγια μου...

Στο πρωτο δεν ηταν ετσι..

το 2ο ΣΚΟΤΩΝΕΙ μιλαμε....φωνη-κιθαρα...τσ τσ τσ τσ..
To 1ο το εβαλα για να θυμομαστε οτι καποιοι ανθρωποι παιζουν ακομα και κυκλοφορουν δισκους.Το υπολοιπο αλμπουμ ειναι πιο καλο.Παντως αν και δεν ειναι δικαιολογια για 57αρης καλα το παει.Ψαξε αυτα που εβγαλαν στα 80's.

Η διασκευη ειναι απο το προσωπικο του που εβγαλε το 98 και λεγεται on the blue side και πιστευω θα σου αρεσει πολυ.Πατα στο youtube Dave Meniketti on the blue side εχει καποια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nα προτεινω κι εγω κατι...τη μεγαλυτερη μου επιρροη...

Ο Danny Bowes(tragoydisths)ειναι για μενα ο καλυτερος ροκ τραγουδιστης που εχω ακουσει..οι 3 πρωτοι δισκοι τους '90-'92-'95 ειναι αριστουργηματα για το ειδος...

Αν το δεις,δες το ΟΛΟ...

Oντως κομματαρα!Καιρο ειχα να τους ακουσω.Απο οτι βλεπω υπάρχουν ακομα.Aφου λεμε για τραγουδιστες να ενας του ειδους που ειναι πολύ αγαπημενος μου ο Johny Gioeli.

Hardline - Hot Cherie

Κορυφαια τα κοματια σου τώρα ακουω το δευτερο και μου φαινεται θα ακουσω οτι εχεις ανεβασει μονοκοπανια!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

ειδικά στη συνθεση κατι που υστερουν οι περισσότεροι.

Φιλε μου, χιλια μπραβο και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Αν οντως τα μαζεψεις σε ενα CDακι βαλε με ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στη λιστα με τους "πελατες" σου!!!!

PS Συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες...ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Μεγαλε ,επαθα πλακα ...μπραβο σου .ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .Μην το αφησεις προχωρα και ειμαστε μαζι σου .Για σενα παιζω και τζαμπα .Και παλι μπραβο

μεσα απο την καρδια μου .

Korgious γιγαντα που ησουν τοσες μερες εχασες επισοδια .Α ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σταυρο ξαναεπαθα πλακα αν σ'ένδιαφερει κατι φιλοι μου εχου ηδη κανει επαφη με καποια εταιρεια στην ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ.Μπορει να γινει κατι ειμαι σιγουροσ οτι θα αρεσει .Οι φιλοι φετοσ κανουν τη δευτερη περιοδεια στην Ευρωπη &

Αγγλια .Αν σε ενδιαφερει στειλε π.μ να συννενοηθουμε.Εννοειτε οτι δεν εχεισ καμμια υποχρεωση απεναντι μου το κανω γιατι γουσταρω τη μουσικη σου.

Trending...

Νέα θέματα

Back