mmm....blue είπε:με τα σημερινα δεδομενα δεν θα πληρωνα (συνειδητα) για να παρω τετοιας ποιοτητας πληροφοριες.
+1blue είπε:Δεν το αποκλειω. Δηλαδη , ουτε μια στο εκατομμυριο ;D
+1Jasemeister είπε:Θεωρώ τη wikipedia καλή προσπάθεια που έχει και πολλά παράπλευρα οφέλη. Δεν έχω μπει όμως ποτέ στη διαδικασία να κάνω online donations και δεν με βλέπω να το κάνω ακόμα.
+1000nikodemos είπε:...εγώ είμαι αυτός που ψήφισα το 1.
Αντίστοιχα αν το νόιζ είχε επιλέξει ως μέσο οικονομικής ενίσχυσης το donation θα το ενίσχυα.....όπως αντίστοιχα κάνω σε φόρουμ που συμμετέχω και χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο . Όπως και στην wiki έτσι και σε όλους αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους το επίπεδο,η ακρίβεια και το αληθές της πληροφόρησης που, απλόχερα, παρέχεται είναι και θα είναι πάντα αμφισβιτήσημο.....αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία της ύπαρξης τους.
..................money makes the world go round :![]()
Ελπίζω απλά να κατάλαβα καλά και να μιλάμε για το donation και όχι για κάποιας μορφής συνδρομή που δεν έχω αντιληφθεί.....
Σύμφωνοι αλλά δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο... είναι για να επανδρωθεί με περισσότερους editors ειδικούς σε κάθε τομέα, να στελεχωθεί περισσότερο (το μόνιμο προσωπικό δεν ξεπερνάει νομίζω τα 6-7 άτομα, λιγότερα δλδ κι από ένα συνοικιακό λογιστήριο), να αντιμετωπίσει τρέχοντα έξοδα μιας και δεν έχει διαφημίσεις κλπ. Και πρέπει όντως να το βλέπουμε σαν δωρεά κι όχι σαν συνδρομή...blue είπε:αλλα σε καμια περιπτωση με τα σημερινα δεδομενα δεν θα πληρωνα (συνειδητα) για να παρω τετοιας ποιοτητας πληροφοριες.
+1nikodemos είπε:...εγώ είμαι αυτός που ψήφισα το 1.
Αντίστοιχα αν το νόιζ είχε επιλέξει ως μέσο οικονομικής ενίσχυσης το donation θα το ενίσχυα.....όπως αντίστοιχα κάνω σε φόρουμ που συμμετέχω και χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο . Όπως και στην wiki έτσι και σε όλους αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους το επίπεδο,η ακρίβεια και το αληθές της πληροφόρησης που, απλόχερα, παρέχεται είναι και θα είναι πάντα αμφισβιτήσημο.....αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αξία της ύπαρξης τους.
..................money makes the world go round :![]()
Ελπίζω απλά να κατάλαβα καλά και να μιλάμε για το donation και όχι για κάποιας μορφής συνδρομή που δεν έχω αντιληφθεί.....
Χε χε χε - ακριβώς...menelaos είπε:[...]Γενικώς, πάντως, νομίζω ότι καθόμαστε και το παρακουράζουμε στις αναλύσεις ενίοτε (οχί στο noiz, γενικώς) για να βρούμε επιχειρήματα να υποστηρίξουμε γιατί τα πράγματα πρέπει να είναι δωρεάν και μετά πάμε και δίνουμε 10€ για ένα ποτό. Ε, συγνώμη αλλά... μη μου πείτε ότι η wikipedia δεν έχει την αξία ενός ποτηριού αλκοόλ (και ας μη μπούμε στο θέμα της ποιότητας του αλκοόλ που μας δίνουνε).![]()