Whitesnake

solega

Μέλος
Πόντοι
98
με αφορμη λοιπον καποια συζητηση σε αλλο θεμα ειπα να μοιραστω μαζι σας το πιο αγαπημενο μου συγκροτημα....σε ενα απο τα καλυτερα Live EVER!!!Χωρις Marsden Δυστυχως αλλα ......Powell,Lord,Moody,Hodginson,Galley & David

και για τους λατρεις του Βernie....

http://www.youtube.com/watch?v=jvT7QsG_JB4&feature=related

Δε μπορω δυστυχως να μιλησω αντικειμενικα διοτι για μενα ειναι η μεγαλυτερη μπαντα που περασε ποτε.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την παω πολυ την φωνη του Coverdale, οσοι μιλανε για κλωνο του Plant αυτομουντζωνονται.

Ξερεις γιατι ονομαστηκαν Whitesnake, ε?  ;D

govanmaniac είπε:
Up the Snakes!!!
Οπως up the Irons?  :)

εγω παντως το πρωι ελιωνα το DVD των Μ3 (Moody, Marsden, Murray)

ΑΠΛΑ απαιχτο. Mickey και Bernie ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ παιχτικα, λες και δεν περασε μια μερα (μη σου πω και καλυτεροι).

Μονο μειον, βεβαια, η απουσια του David που αν και αντικαθισταται απο Doogie White και Stefan Berggen, λειπει το "αλατι". Ειδικα ο Stefan ειναι και φιλος και του το εχω πει, αλλα ειναι πορωμενος με Snake και του ειναι αρκετο, μονο και μονο που ειναι μαζι με αυτους τους ογκολιθους.

Εννοειται ομως οτι δεν παραδεχεται οτι ειναι "λιγος" :) :) αλλα του το λεω συνεχεια και τον πειραζω.

Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Snake δεν κανουν το ΤΕΛΕΙΟ reunion, μιας και (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ ειναι εν ζωη (και ακμαιοτατοι)

playloud είπε:
Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Snake δεν κανουν το ΤΕΛΕΙΟ reunion, μιας και (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ ειναι εν ζωη (και ακμαιοτατοι)
+10000000000000000000000000000

από το στόμα σου και στου θεού το αυτί..... ;)

playloud είπε:
εγω παντως το πρωι ελιωνα το DVD των Μ3 (Moody, Marsden, Murray)

ΑΠΛΑ απαιχτο. Mickey και Bernie ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ παιχτικα, λες και δεν περασε μια μερα (μη σου πω και καλυτεροι).

Μονο μειον, βεβαια, η απουσια του David που αν και αντικαθισταται απο Doogie White και Stefan Berggen, λειπει το "αλατι". Ειδικα ο Stefan ειναι και φιλος και του το εχω πει, αλλα ειναι πορωμενος με Snake και του ειναι αρκετο, μονο και μονο που ειναι μαζι με αυτους τους ογκολιθους.

Εννοειται ομως οτι δεν παραδεχεται οτι ειναι "λιγος" :) :) αλλα του το λεω συνεχεια και τον πειραζω.

Lord και Paice είναι απασχολημένοι... Ο David το παίζει τζόβενο. Θες κι άλλα;

Θα την πω την καφρίλα μου, αν και αγαπώ τους "Αγγλους" Whitesnake, τα χρόνια με τον Sykes [από το rendition του Slide It in, μέχρι και όσα πρόλαβε να γράψει στο 87] νομίζω ότι ήταν τα καλύτερα [πιο "δυνατά"/ πορωτικά - ο "δικός τους ήχος"]. Αλλά τι λέμε τώρα, η καλύτερη μπάντα των 80s [και λίγο πριν, και λίγο μετά]. Up the Snakes!

τα χρονια με τον Sykes ηταν πολυ ομορφα indeed που θα ελεγε και ο Δαυιδ αλλα φιλε μου the real thing ηταν με bernie kai moody kai murray.Αν κανανε το θρυλικο reunion πιστευω πως θα εμενε αξεχαστο...αλλα ο

David χλωμο....ειναι λιγο εγωιστης σε αυτα....

Καλά κάποια reunion θα μείνουν στα χαρτιά και στην φαντασία μας, όπως και αυτό για την Deep Purple MK III που ακουγόταν πριν κανά 5άρι - 3 χρόνια [με σχετικές δηλώσεις Glenn Hughes]. Somehow, όμως, έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερα έτσι.

playloud είπε:
Μονο μειον, βεβαια, η απουσια του David που αν και αντικαθισταται απο Doogie White και Stefan Berggen, λειπει το "αλατι".
Whitesnake με άλλον τραγουδιστή από Coverdale θα πει σωστή απόδοση στα live, αλλά δεν θεωρούνται μετά whitesnake, θεωρούνται;

Η γνώμη μου για αυτή τη μπάντα είναι πως ενώ πάντοτε υπήρξαν πρακτικά ένα rock supergroup, πάντα υπολείπονταν στα φωνητικά όταν επρόκειτο για live. Και τα playback μέρη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ (θυμάμαι το live με τους Scorpions πριν 3 χρόνια)

Βεβαια, οσοι εχετε ακουσει τους Snakes, και το Live τους, που ειναι παλι Bernie, Mickey αλλα ειναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ Jorn Lande στα φωνητικα, θα παρατηρησουν οτι ΟΥΤΕ το αλατι δεν λειπει μιας και πραγματικα ειναι ΠΙΟ Coverdale κι απ τον David (οχι εμφανισιακα βεβαια).

Trouble σαν και του Lande, ο Coverdale δεν εχει τραγουδησει τετοιο απο το Live... In The Heart Of The City και μετα. Αμφιβαλλω ΠΟΛΥ αν ο Coverdale ΤΩΡΑ θα μπορουσε να πει τα κοματια του τοτε ωραια

Τι να πει κανεις για τους Whitesnake; Μερικά μόνο...

1) Συνθετικές ιδέες που ειναι  σεμινάριο σύνθεσης pure hard rock 70s.

2) 6 μουσικοί πραγματικοί δεξιοτέχνες  στα οργανα τους ο καθένας

3) ΤΡΟΜΕΡΟΙ στα live τους

4) Ενρχηστρώσεις που αγίζουν την τελειότητα κσι χωρίς να είναι σαν να το ακούς απο το σιντι, άρα με ενορχηστρωτική δουλειά κάθε φορά στο πως να αποδώσουν το κομμάτι

Και κάνει την π@π@ρι@ ο coverdlale και τα καταστρέφει όλα. Αλλάζει μουσικούς, αλλάζει ύφος και χαλάει αυτό το ΤΡΟΜΕΡΟ σύνολο εξαιτίας των μ...... του μουσικού τύπου πως είναι κολλημένοι στα 70s! ΤΕσπα....

Μπορεί σε πολλούς να αρέσουν στα 80s αλλά για μένα οι Whitesnake θα είναι η μπαντάρα στο Live in the heart of the city. Γούστα είναι αυτά. Βέβαια ένα απο τα θετικά του Coverdale είναι πως πάντα διάλεγε κορυφαίους μουσικούς να τον πλαισιώσουν.

Δν του αξίζει να κάνει reunion αυτούς τους Whitesnake. Με την συμπεριφορά του μου φάνηκε πως δν μπορύσε να αντιληφθεί σαν bandleader τι είχε στην διαθεσή του και τι θα μπορούσε να κάνει. Δν έχει να κάνει με το αν θα τα πει τόσο καλά. Δν έχω την απαίτηση απο έναν άνθρωπο στα 60 του να τραγουδάει όπως στα 30 του. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον.

Υ.Σ: Ξέρει κανείς κανενα καλό δίσκο από Moody Marsden απο την μετέπειτα πορεία τους;

Ρε παιδιά χαλαρά. Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει καριέρα στην Αμερική και ήξερε πως έπρεπε να αλλάξει πράγματα και να κάνει υποχωρήσεις, όπως ακριβώς έκανε και ο Ritchie. Αυτό σήμαινε μιζανπλί και άγιος ο Θεός. Γιατί καλές οι φάτσες Marsden / Moody αλλά άκρως αντιτουριστικές για το Αμέρικα.

Vintager είπε:
Υ.Σ: Ξέρει κανείς κανενα καλό δίσκο από Moody Marsden απο την μετέπειτα πορεία τους;
Τα δύο Company of Snakes [burst The Bubble και το live Here they go again] θα σε αρέσουν standard, M3 δεν έχω ακούσει για να σου πω αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές ποιοτικά

τα πρωτα τα γουσταρω πολυ! μεχρι Ready n willing δλδς! μετα ειναι πολυ 80ς για μενα  ;D

οσο για τα reunion ο Δαυιδ πλεον ειναι για τα πορτοκαλια. τον θυμαμε στο live ποσο μα ποσο χαλια ηταν κ ακομα κλαιω τα λεφτα μου γιατι ο λαλακας εχασα james brown τεσπα

ιδικα αμα κανουν κανα deep purple μκ3 που πολυ το συζητανε αμα παει ο Δαυιδ ο απολυτος θεος Hughes θα τον σβισει

playloud είπε:
..Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι Snake δεν κανουν το ΤΕΛΕΙΟ reunion, μιας και (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ ειναι εν ζωη (και ακμαιοτατοι)
Μαλλον για να παραμεινουν υγιεις και ακμαιοτατοι  ;)

Και στις 2 εποχές τους (και στην Βρετανική και στην πιο Hard Rock Aμερικάνικη) ήταν μεγάλη μπάντα! Βέβαια οι κορυφαίες συνθέσεις ήταν της εποχής Moody Marsden Murray (και ο μακαρίτης ο Galley προσέφερε βέβαια... :-[)

Πάντως όντως στα live ο David είχε ένα θέμα!

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω όμως είναι ο τραγικός ήχος πέρυσι στο Καραϊσκάκη! Δεν άκουγες σχεδόν τίποτα εκτός κι αν ήσουν 5 μέτρα από την σκηνή! Και το χειρότερο, όταν ανέβηκαν οι Def Leppard ο ήχος ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!! Μπορεί σαν μπάντα να μου είναι αδιάφοροι αλλά ο ήχος τους ήταν απίστευτος! Εννοείται ότι δεν φταίνε οι Whitesnake για τον κακό ήχο αλλά όπως και να έχει ήταν πολύ άσχημη εμπειρία!  :-\ :-\

Ποιά albums τους είναι τα αγαπημένα σας? Εμένα μου αρέσουν όλα σχεδόν αλλά θα ξεχώριζα λίγο το Lovehunter και το 1987  ;D ;D

govanmaniac είπε:
Πάντως όντως στα live ο David είχε ένα θέμα!
Στα live ο Coverdale είχε "θέμα" ήδη από την εποχή του Burn των Deep Purple. Δείτε το California Jam όπου είναι επίτηδες χαμηλωμένος και αφήνεται ο ρόλος των φωνητικών στην υπόλοιπη μπάντα με δεσπότη σ'αυτό το ρόλο τον τεράστιο και στο μπάσο και στην φωνή Glenn Hughes....

ακουστε αν βρειτε πουθενα to the snakes "once bitten " toy 98 (einai moody mardsen me lande). αν εβγαινε απο coverdale αυτο το cd ολοι θα παραμιλουσαν......

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back